Πρεμιέρα με… τιτανομαχία!

Πρεμιέρα με… τιτανομαχία!

Η γιορτή του ποδοσφαίρου, το Champions League, βρίσκεται ξανά στην… σέντρα και την παράσταση κλέβει η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Μίλαν, για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης, ενώ πρεμιέρα κάνει ο Ολυμπιακός και ο ΑΠΟΕΛ!

Την Τρίτη (13/09) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του 5ου, του 6ου, του 7ου και του 8ου ομίλου, όπου υπάρχουν παιχνίδια για… όλα τα γούστα και κυρίως αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένεται να καθηλώσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Στον 5ο όμιλο, η Τσέλσι υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν και οι «μπλε» του Αντρέ Βίλας-Μπόας, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί απέναντι στις «ασπιρίνες», οι οποίες θέλουν να προκαλέσουν… πονοκέφαλο στον Φρανκ Λάμπαρντ και στην παρέα του!

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Βαλένθια θα ταξιδεύσει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια, Γκενκ, με τις «νυχτερίδες» να θέλουν να «αποδράσουν» με το τρίποντο από το «Κρίσταλ Αρένα».{textlink}

Δείτε ΕΔΩ την προαναγγελία του 5ου ομίλου του Champions League

Στον 6ο όμιλο, η προσοχή όλων μας βέβαια, θα είναι στραμμένη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μαρσέιγ, μπροστά σε 33 χιλιάδες οπαδούς των πρωταθλητών, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του να «διψάνε» για την νίκη απέναντι στους επικίνδυνους «φωκαείς».

Αμφίρροπη αναμένεται να είναι η αναμέτρηση στο «Ίντουνα Παρκ», όπου δυο νεανικές ομάδες, η Ντόρτμουντ με την Άρσεναλ κοντράρονται σε μια αναμέτρηση για την οποία δεν χωρούν προγνωστικά, ωστόσο αναμένεται να είναι γρήγορη και θεαματική!

Δείτε ΕΔΩ την προαναγγελία του 6ου ομίλου του Champions League

Πρεμιέρα κάνει απόψε και ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με την χαρά της πρόκρισης στους ομίλους να επισκιάζει το σοκ με τον Χρήσο Κόντη, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση λόγω του γνωστού προβλήματος με την καρδιά. Φυσικά το «ΓΣΠ» θα είναι και πάλι κατάμεστο, ενισχύοντας τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον καλύτερο τρόπο.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι αυτή που θα διεξαχθεί στο «Ντραγκάο», όπου η κάτοχος του Europa League, Πόρτο, υποδέχεται την «εκρηκτική», Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους «δράκους» να προσπαθούν να δείξουν πως μπορούν και χωρίς τον Αντρέ Βίλας-Μπόας και το Ρανταμέλ Φαλκάο, ενώ από την άλλη οι Βραζιλιάνοι της Σαχτάρ μπορούν να κάνουν… ζημιές!

Δείτε ΕΔΩ την προαναγγελία του 7ου ομίλου του Champions League

Τέλος, στον 8ο όμιλο διεξάγεται ο πρόωρος τελικός, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μίλαν, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να θέλουν να δείξουν τα… δόντια τους από νωρίς, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως οι «ροσονέρι», οι οποίοι «διψάνε» για αποδείξεις μέσα στο «Καμπ Νου»!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι… άτυχες, Βικτόρια Πλζεν και Μπάτε Μπόρισοφ θέλουν την νίκη, για να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 3η θέσης, η οποία οδηγεί στο Europa League, με δεδομένο πως οι Μπαρτσελόνα και Μίλαν έχουν «καπαρώσει» τις δυο προνομιούχες θέσεις.

Δείτε ΕΔΩ την προαναγγελία του 8ου ομίλου του Champions League

Να σας θυμίσουμε πως το Onsports θα σας προσφέρει LIVE την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων, με την σέντρα σε όλα τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένη για τις 21:45. Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα νέα των «μονομάχων» του Champions League…



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved