5ος Όμιλός: «Επικίνδυνη αποστολή» για Βαλένθια!

5ος Όμιλός: «Επικίνδυνη αποστολή» για Βαλένθια!

Με ένα… επικίνδυνο ταξίδι στο Βέλγιο, στην έδρα της Γκενκ, ξεκινάει η Βαλένθια τις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις, ενώ την ίδια ώρα η Τσέλσι υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Γκενκ-Βαλένθια

Στο «Κρίσταλ Αρένα», οι «νυχτερίδες» θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου, η οποία θεωρείται ως μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Μάριο Μπιν, θα παρατάξει την ομάδα του με φουλ επίθεση, ενώ θέση βασικού θα έχει ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Ντάνιελ Τόζερ, με τους γηπεδούχους να ποντάρουν πολλά στην παρουσία των οπαδών τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το «Κρίσταλ».

Από την άλλη, η Βαλένθια προέρχεται από την νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι της Πριμέρα Ντιβιζιόν (1-0) και ο Ουνάι Εμερί, ποντάρει πολλά στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Ρομπέρτο Σολδάδο.

Να θυμίσουμε πως η Γκενκ προκρίθηκε στους ομίλους στην διαδικασία των πέναλτι, απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα, ενώ έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση στο Champions League την σεζόν 2002-2003.

Από την άλλη, η Βαλένθια έφτασε πέρυσι μέχρι τους «16» της διοργάνωσης, ωστόσο εκεί αποκλείστηκε από την Σάλκε, την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γκενκ: Κοτάλες, Ενκονγκά, Ζονελέ, Χούμπερτ, Μπουφέλ, Τόζερ, Πούντιλ, Μπάρντα, Φόσεν, Νουανγκανγκά

Βαλένθια: Γκουάιτα, Κόστα, Ραμί, Άλμπα, Μπρούνο, Μπάνεγκα, Τοπάλ, Πιάτι, Ερνάντεζ, Κόστα, Σολδάδο

Τσέλσι-Μπάγερ Λεβερκούζεν

Το νέο «χρυσό παιδί» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Αντρές Βίλας Μπόας, κάνει πρεμιέρα στο Champions League και θέλει να οδηγήσει τους «μπλε» στην νίκη, απέναντι στην αποδυναμωμένη, αλλά πάντα επικίνδυνη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», οι Λονδρέζοι θα βρουν απέναντι τους έναν παλιό γνώριμο, τον Μίκαελ Μπάλακ, ο οποίος επέστρεψε στις «ασπιρίνες» για να ολοκληρώσει την καριέρα του ενώ στα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Τόρες θα μείνει στον πάγκο, καθότι ο Ισπανός δεν σκοράρει για… κανέναν λόγο, με τον Ντάνιελ Στάριτζ να παίρνει την θέση του.

Από την άλλη, ο Ρόμπιν Ντατ, θα παρατάξει τις «ασπιρίνες» με «σφιχτό» κέντρο, ενώ ο Μίκαελ Μπάλακ αναμένεται να μείνει στον πάγκο, με τον Σούρλε να παίρνει την θέση του έμπειρου μέσου στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Μακ Έχραν, Λάμπαρντ, Μεϊρέλες, Μάτα, Ανελκά, Στάριτζ

Λεβερκούζεν: Λένο, Κάστρο, Ρέιναρτζ, Τόπρακ, Κάντλετς, Μπέντερ, Ρόλφες, Σαμ, Αουγκούστο, Σούρλε, Κίσλινγκ

Δείτε το πρόγραμμα του 5ου ομίλου



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved