Πάρις Λι στο OnSports: Θέλω να βάζω τον κόσμο στο παιχνίδι - Μου ζητούν να σταματήσω τον Σλούκα

Πάρις Λι στο OnSports: Θέλω να βάζω τον κόσμο στο παιχνίδι - Μου ζητούν να σταματήσω τον Σλούκα

Ο Πάρις Λι αποκαλύπτει στο OnSports αυτό που του ζητάνε οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στέκεται στη σημασία του κόσμου για τον ίδιο και την ομάδα, μιλάει για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και λέει πως θα ήθελε όλους τους φετινούς τίτλους ενόψει του Super Cup στη Ρόδο.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Ρόδο, όπου θα διεξαχθεί το 3ο Super Cup. Σε περίπτωση που τον κατακτήσει, μάλιστα, θα δώσει συνέχεια σε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, φτάνοντας τις 28 σερί σεζόν με τουλάχιστον ένα τρόπαιο.

Ο Πάρις Λι δεν φοβάται τις προκλήσεις... Ίσα-ίσα ανυπομονεί! Η «μάχη» με τον Κώστα Σλούκα, για την οποία του μιλάνε πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού», είναι μία από αυτές, όπως εξηγεί ο ίδιος σε συνέντευξή του στο OnSports.

O Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του και την κατάκτηση κάποιων -αν όχι και όλων- τίτλων, σέβεται τη φιλοσοφία του Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά πάνω από όλα νιώθει περήφανος να παίζει μπροστά στον κόσμο των «πράσινων».

Ο Λι στέκεται πολύ στους οπαδούς και το πόσο σημαντικοί είναι, αλλά και το γεγονός πως θα κάνει τα πάντα για να τους... βάζει στο παιχνίδι. Γιατί όπως χαρακτηριστικά λέει «χωρίς αυτούς δεν είμαστε τίποτα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάρις Λι στο OnSports:

Πώς ήταν η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ; Βρήκες αυτό που περίμενες; 
«Ανυπομονούσα να ζήσω το ΟΑΚΑ με κόσμο ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος όταν οι φίλαθλοι ήρθαν και μου έδειξαν την αγάπη τους σήμαινε πολλά για εμένα. Σίγουρα και τα άλλα παιδιά ένιωσαν κάπως έτσι, αλλά για εμένα προσωπικά σημαίνει πάρα πολλά, πραγματικά. Νιώθω περήφανος όταν παίζω μπροστά τους και κάνει μεγάλη διαφορά για εμένα να τους βλέπω εκεί στην εξέδρα».

Σε είδαμε σε ορισμένες φάσεις να προσπαθείς να τους ξεσηκώσεις...
«Ναι, θα κάνω τα πάντα για να βάζω τους οπαδούς μας στο παιχνίδι. Χωρίς αυτούς δεν είμαστε τίποτα. Για εμένα οι οπαδοί είναι το ίδιο σημαντικοί με εμάς τους παίκτες. Έρχονται και πληρώνουν για να μας δουν να παίζουμε κι εγώ θέλω να παίζω σκληρά για να τους δώσω αυτό που έρχονται να δουν».

 

Στα μάτια μας ταιριάζεις ιδανικά στη φιλοσοφία του Ντέγιαν Ράντονιτς. Τι ζητάει από εσένα ο προπονητής;
«Αυτό που θέλει από εμένα είναι όταν μπαίνω στο παιχνίδι να τα δίνω όλα. Κάτι που κάνω. Θέλει να είμαι αποτελεσματικός στην άμυνα. Στην επίθεση δεν μου ζητάει τόσα πολλά γιατί περιμένει από εμάς να γνωρίζουμε το παιχνίδι. Στην άμυνα θέλει να είμαστε στην ίδια σελίδα και να κάνουμε σωστά τη δουλειά. Και προσωπικά σέβομαι πολύ έναν προπονητή με αυτή τη φιλοσοφία».

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η Euroleague. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου;
«Δεν μου αρέσει να μιλάω τόσο νωρίς στη σεζόν για στόχους. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Δεν θέλω να κοιτάω μακριά, πριν από την Ευρωλίγκα και τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουμε το Super Cup και ελπίζω ότι θα γυρίσουμε με ένα ωραίο τρόπαιο, το οποίο θα μας δώσει και αυτοπεποίθηση για την Ευρωλίγκα».

 

Είστε έτοιμοι να συνεχίσετε το σερί κατάκτησης τίτλων; Ο Παναθηναϊκός μετράει ήδη 27 σεζόν στη σειρά με τουλάχιστον ένα τρόπαιο...
«Εύχομαι να μην μου το είχες πει αυτό... (σ.σ γελάει). Φυσικά και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους και φέτος και νομίζω πως μπορούμε. Θα ήταν ωραίο να τους κατακτήσουμε όλους, αλλά έχουμε έναν επίσης δυνατό αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Αλλά στο τέλος της ημέρας νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο κόσμος τι σου λέει όταν σε συναντά ή στα social media; Νομίζω πολλοί περιμένουν από εσένα τις μάχες με τον Κώστα Σλούκα μετά τις περσινές σου εμφανίσεις στα play offs της Euroleague με τη Μονακό.
«Ναι, η αλήθεια είναι πως πολλοί που λένε ή μου στέλνουν μηνύματα που λένε "θέλουμε να σταματήσεις τον Σλούκα". Ανυπομονώ γι' αυτή την πρόκληση».

sloukas lee


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σαμοντούροβ στο Onsports: «Δεν είχα φανταστεί ότι θα είμαι εδώ – Όλα τώρα αρχίζουν»

Σαμοντούροβ στο Onsports: «Δεν είχα φανταστεί ότι θα είμαι εδώ – Όλα τώρα αρχίζουν»

Παναθηναϊκός: Το μυαλό στο Σούπερ Καπ - Αναχωρεί για Ρόδο

Παναθηναϊκός: Το μυαλό στο Σούπερ Καπ - Αναχωρεί για Ρόδο

Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved