Μίλιτσα Κούμπουρα στο Onsports: «Ο Ολυμπιακός χτίστηκε για την κορυφή»!
Intime.gr / Instagram: Milica Kubura

Μίλιτσα Κούμπουρα στο Onsports: «Ο Ολυμπιακός χτίστηκε για την κορυφή»!

Γιατί προτίμησε τον Ολυμπιακό από την ΑΕΚ; Ποιοι είναι οι στόχοι της με τις «ερυθρόλευκες»; Και τι θέλει να υποσχεθεί στους φιλάθλους του βόλεϊ και του Ολυμπιακού; Η Μίλιτσα Κούμπουρα μιλάει για όλα αποκλειστικά στο Onsports.

Η 27χρονη Σέρβα που «κοιτάει» τον κόσμο από τα 1,94μ. έγινε φέτος το «μήλον της έριδος» μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού με τον σύλλογο του Πειραιά να «κλέβει» την υπογραφή της την τελευταία στιγμή!

Η νέα διαγώνιος των «ερυθρολεύκων» θα κληθεί φέτος να κάνει τη διαφορά προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας, μετά από μια άκαρπη σεζόν. Ενώ ο Ιταλός τεχνικός, Λορέντσο Μιτσέλι όπως και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ποντάρουν πάνω της και όπως πριν από δύο χρόνια η Μίλιτσα Κούμπουρα ήταν αυτή που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη Κούπα της ιστορίας του, συνεισφέροντας τα μέγιστα στον τελικό -ούσα η πρώτη σκόρερ με 18 πόντους (17/36 επ., 1 άσος) στη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» με 3-0 σετ κόντρα στον ΑΟ Θήρας- έτσι και φέτος να οδηγήσει τις «ερυθρόλευκες» ξανά σε τροχιά τίτλων.

Η έμπειρη διαγώνια, έχει στεφθεί δύο φορές με τον Ερυθρό Αστέρα Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Σερβίας, Κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ και Κυπελλούχος Γερμανίας με την Δρέσδη. Ενώ το 2010, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας Κ18, με την οποία κέρδισε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18 το 2011, και ένα χρόνο αργότερα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20. Το 2019, συμμετείχε με την Εθνική Γυναικών της Σερβίας στο VNL (Volleyball Nations League).

Φέτος ωστόσο η Μίλιτσα Κούμπουρα θέλει να αποδείξει πως δικαίως πρωταγωνίστησε στο μεταγραφικό «σίριαλ» και να δικαιώσει τον Ολυμπιακό, ενώ μιλώντας στην συντάκτρια του Onsports, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου υποσχέθηκε πλούσιο θέαμα και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!

Γνωρίζεις το ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία σου στον ΠΑΟΚ. Έχεις κοιτάξει τα ρόστερ των ομάδων; Πως σου φαίνεται το πρωτάθλημα φέτος;

«Η πρώτη μου εντύπωση έχοντας δει τα ρόστερ των ομάδων είναι ότι το πρωτάθλημα γίνεται ακόμη καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό χρόνο με το χρόνο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιες ομάδες θα έχουν καλύτερη χημεία και θα «δέσουν». Σε ποια ομάδα δηλαδή θα κάνουν το «κλικ» οι αθλήτριες μεταξύ τους».

Νέα ομάδα με νέους στόχους. Τι θα ήθελες να πετύχεις με τις «ερυθρόλευκες»;

«Στον Ολυμπιακό υπάρχει ο βασικός κορμός που παρέμεινε στην ομάδα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Σε αυτόν τον κορμό προστέθηκαν ισχυρές παίκτριες και ένα έμπειρο και επιτυχημένο προπονητικό επιτελείο. Έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ομάδα «χτίστηκε» για την κορυφή. Περιμένω ο Ολυμπιακός να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στην Ελλάδα και μια πολύ καλή απόδοση στην ευρωπαϊκή σκηνή».

Είχες πολλές προτάσεις φέτος, συμπεριλαμβανομένου και από την ΑΕΚ. Ποιο ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» στον Ολυμπιακό;

«Η σύνθεση του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι αυτή με την οποία ταιριάζω περισσότερο, γι’ αυτό και τον επέλεξα. Εδώ πιστεύω ότι θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω όλες μου τις δυνάμεις περισσότερο για να δείξω στο έπακρο τις δυνατότητές μου».

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους του βόλεϊ στην Ελλάδα και στους οπαδούς του Ολυμπιακού συγκεκριμένα;

«Περιμένω μια ανταγωνιστική σεζόν και οι φίλαθλοι του βόλεϊ στην Ελλάδα πιστεύω ότι θα βλέπουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου τουλάχιστον από την πλευρά μας. Όλα αυτά φυσικά με δεδομένο ότι θα είμαστε όλοι υγιείς και θα έχουμε μια σεζόν χωρίς απροσδόκητες διακοπές».

Milica Kubura - Best Volleyball Spikes 2019 | Women's Volleyball



H EIO διοργανώνει προπονητικό καμπ για την εθνική ομάδα Όπτιμιστ
H EIO διοργανώνει προπονητικό καμπ για την εθνική ομάδα Όπτιμιστ
Live εκπομπή: Το Onsports στο Final 4 Euroleague 2024 - Ημέρα 2η
Live εκπομπή: Το Onsports στο Final 4 Euroleague 2024 - Ημέρα 2η
Αρχίζει το Final 4 της Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Αρχίζει το Final 4 της Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ
The C: Ο απόλυτος γευστικός, και όχι μόνο, καλοκαιρινός προορισμός της αθηναϊκής Ριβιέρας
The C: Ο απόλυτος γευστικός, και όχι μόνο, καλοκαιρινός προορισμός της αθηναϊκής Ριβιέρας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved