Λαμία: Οφείλει την παραμονή στα εκτός έδρας!
Intime.gr

Λαμία: Οφείλει την παραμονή στα εκτός έδρας!

Λαμία: Η ομάδα της Φθιώτιδας έκλεισε τη σεζόν με επτά νίκες και οι πέντε ήταν μακριά από το σπίτι της!

Η δύναμη κάθε ομάδας είναι η έδρα της.

Η Λαμία σε σχέση με άλλους συλλόγους, έχει παρουσία οπαδών στο γήπεδό της. Όχι εντυπωσιακή, αλλά είναι ένας επαρχιακός σύλλογος που στηρίζεται στον κόσμο του. Κι όμως, η ομάδα της Φθιώτιδας οφείλει την παραμονή της στη Super League στους εκτός έδρας αγώνες!

Η Λαμία σε σχέση με την περσινή σεζόν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Έδειχνε ότι θα σωθεί άνετα και στο Κύπελλο απέκλεισε τον Άρη. Σ’ εκείνο το σημείο, ωστόσο, έσβησε ο διακόπτης και έφτασε στο σημείο ν’ αγωνιά ακόμα κι αν θα έχει δεύτερη ευκαιρία, μέσω του μπαράζ ή θα υποβιβαστεί άμεσα στη Super League 2.

Τελικά βρέθηκε στο μπαράζ με τη Βέροια. Νίκησε 2-1 στον πρώτο αγώνα, όπου ήταν κυνική, σημειώνοντας τα δύο γκολ με τρεις ουσιαστικά φάσεις. Στη ρεβάνς έζησε ένα θρίλερ, με τους Μακεδόνες να προηγούνται, αλλά ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος είχε σκοράρει και στη Βέροια, έγραψε το τελικό 1-1. Τα εκτός έδρας γκολ, βέβαια, μετρούσαν και η Λαμία θα έμενε ακόμα κι αν έχανε 0-1.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι η Λαμία έκλεισε τη χρονιά με επτά νίκες και οι πέντε ήταν μακριά από το σπίτι της. Έτσι έμεινε και στο μπαράζ. Η Λαμία για το πρωτάθλημα νίκησε εντός έδρας μόνο τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και τους δύο με το ίδιο σκορ, 2-1.

Στα πλέι άουτ, αντίθετα, έχασε 2-1 εντός από τον ΟΦΗ και 1-0 εντός από τον Ιωνικό! Αντίθετα, μακριά από το σπίτι της νίκησε 2-1 τη Βέροια, στα πλέι άουτ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και 2-1 τον Παναιτωλικό και στην κανονική διάρκεια 2-1 τον Ιωνικό και 1-0 τον Αστέρα. Δηλαδή οι τέσσερις από τις επτά συνολικά νίκες της ήταν κόντρα σε Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης.

Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο, τα πήγε καλύτερα εντός. Νίκησε 2-0, πάλι τον Ιωνικό (!) και 1-0 στην παράταση τον Άρη. Εκτός νίκησε τους Νικαιώτες με 1-0 (συνολικά τέσσερις νίκες εναντίον τους), έφερε 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» και επίσης λύγισε την Ηλιούπολη με 0-3. Στη συνέχεια βέβαια αποκλείστηκε με δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό. Με 1-0 στη Λεωφόρο και 2-0 εντός.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved