«Έχουμε υψηλούς στόχους»

«Έχουμε υψηλούς στόχους»

Η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας minifootball ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του Soccer Park Παπάγου, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball του θα διεξαχθεί στο Βρσαρ της Κροατίας, στην μαγευτική περιοχή Ίστρια, από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι πρώτες μέρες έχουν ως στόχο την αγωνιστική γνωριμία παλαιών και νέων παικτών με στόχο το «δέσιμο» και βέβαια την ανάπτυξη της αγωνιστικής φιλοσοφίας της ομάδας.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και οι διαδικασία προσαρμογής κυλά ομαλά, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του προπονητή της Ελληνικής ομάδας, Αποστόλη Γκαϊφύλλια: «Ξεκινήσαμε πλέον κι επίσημα την προετοιμασία μας και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Τα παιδιά έχουν και πάλι εξαιρετική διάθεση και είμαι τυχερός που μπορώ να διευθύνω τόσο συνεργάσιμες και εξαιρετικές προσωπικότητες. Η Ελληνική ομάδα δεν παύει να έχει υψηλούς στόχους και για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε έγκαιρα να προετοιμαζόμαστε, με απώτερο σκοπό να δέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα μας, αυτό το πρώτο διάστημα επικεντρωνόμαστε στο αμυντικό κομμάτι και σε κάποιες στημένες φάσεις, προκειμένου να αποκτήσουμε συνοχή στην αγωνιστική μας ταυτότητα. Από τα πρώτα αυτά δείγματα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος».

Η συμφωνία της Ελληνικής Ομάδας με την OB (Orphee Beinoglou) είναι ένα ακόμα δείγμα πως η εταιρία αγκαλιάζει το Minifootball, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και δείχνει πιστή στη στρατηγική που χάραξε το 2013 με την σημαντική της υποστήριξη στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball που φιλοξενήθηκε στην χώρα μας.

Ο επιθετικός των Rossoneri από την Θεσσαλονική Ραφαήλ Ταραμάς είναι ένα από τα νέα πρόσωπα των κλήσεων της Ελληνικής ομάδας. Στις δηλώσεις του, τόνισε την ικανοποίηση του για το κλίμα που συνάντησε, αλλά και για το υψηλό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο:

«Ήταν πολύ ευχάριστη είδηση για μένα η κλήση αυτή. Με έκανε και υπερήφανο που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο και θα τα δώσω όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε αυτό βοηθούν οι παλαιότεροι παίκτες, οι οποίοι μας έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και η οργάνωση που έχει αυτή η προετοιμασία. Η ζωή μας γίνεται έτσι εύκολη και μπορούμε να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία».

Το minifootball δείχνει να βρίσκεται στην καρδιά του ενδιαφέροντος της mybet η οποία «βλέπει» Ελλάδα και στηρίζει το πιο αντιπροσωπευτικό κομμάτι του, δηλαδή την Ελληνική Ομάδα minifootball.

Το miniEURO υπενθυμίζουμε πως αποτελεί κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball και είναι διοργάνωση της EMF (European Minifootball Federation) της οποία τα δικαιώματα έχουν στην Ελλάδα τα κανάλια novasports.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved