Η Kim Kardashian και… τα σπορ! (videos+photos)

Η Kim Kardashian και… τα σπορ! (videos+photos)

Η εκρηκτική Κιμ Καρντάσιαν έχει… σπάσει το ίντερνετ με την τελευταία της φωτογράφιση και το Onsports σας θυμίζει τις σχέσεις της με τους άντρες από τον χώρο του αθλητισμού.

Είθισται οι όμορφες γυναίκες της show biz, να συνάπτουν σχέσεις με άνδρες από τον χώρο του αθλητισμού. Η Kim Kardashian δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η χυμώδης Αμερικανίδα κατά καιρούς έχει βρεθεί στο πλευρό αθλητών – από πολλά σπορ – ενώ έφτασε ακόμα και στον γάμο με έναν εξ αυτών. Παράλληλα, το 2010 είχε προκληθεί παγκόσμιος… σάλος με τη φερόμενη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία διαψεύστηκε από όλες τις πλευρές αλλά δεν… έπεισαν και πολλούς όσα ισχυρίστηκε η ίδια και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης!

kimmesa1

Η πρώτη φορά που η Kim Kardashian σχετίστηκε με τα… σπορ, ήταν το 2007. Η σχέση της με τον παίκτη του NFL, Ρέτζι Μπους, ήταν αρκετά… ελκυστικό θέμα για τον Τύπο των ΗΠΑ. Το γεγονός ότι «ανακυκλωνόταν» επί μια τριετία, ήταν αρκετό για να φέρει αρκετές φορές στις πρώτες σελίδες τόσο την εντυπωσιακή τηλεπερσόνα, όσο και τον 28χρονο άσο των Νιού Όρλεανς Σεντς και Μαϊάμι Ντόλφινς

Το κεφάλαιο Κριστιάνο!

Όλα ξεκίνησαν το 2010, όταν η Κιμ Καρντάσιαν για ακόμα μια φορά είχε χωρίσει από τον Ρέτζι Μπους. Το ίδιο διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε… ιστορίες με την Πάρις Χίλτον, αλλά και την Ίμοτζεν Τόμας, και ένα ταξίδι της Kim Kardashian στη Μαδρίτη, ήταν αρκετό για να φέρει και τις φήμες στην επιφάνεια. Τα tabloids υποστήριξαν πως υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι τους είδαν να γευματίζουν μαζί και δεν άργησαν να θεωρηθούν το πιο «hot» ζευγάρι στην παγκόσμια show biz! Κοινή φωτογραφία τους, πάντως, δεν υπάρχει. Υπάρχει, ωστόσο, φωτογραφία και των δυο στο ίδιο σημείο της Μαδρίτης, τραβηγμένη με λίγα λεπτά διαφορά… Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

kimmesa2

Σειρά του Όστιν

Με το τέλος της φημολογίας για τη σχέση της με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, η Kim Kardashian δεν άργησε να βρει αλλού… παρηγοριά. Στα μέσα του 2010 βρέθηκε να είναι σύντροφος του Μάιλς Όστιν. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κιμ βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον Αμερικανό άσο του NFL να αγωνίζεται με τους Ντάλας Κάουμποϊς. Το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες των δυο και τα… φιλιά που έπαιρνε ο Μάιλς από την Kim Kardashian μετά από νικηφόρους αγώνες.

Ο… άτυχος Χάμφρις

Αφού στα τέλη του 2010 παράτησε τον Μάιλς Όστιν και βρέθηκε στην αγκαλιά του Γκάμπριελ Όμπρι, από τον δικό της χώρο του θεάματος κάτι που γινόταν και στα… ενδιάμεσα των υπόλοιπων σπόρτσμεν, η τάση της για αθλητισμό έπρεπε να… ικανοποιηθεί. Το να βλέπει αγώνες των Λέικερς με τον Όμπρι, δεν την κάλυπτε. Έτσι, τον Δεκέμβριο του 2010 βρέθηκε στον δρόμο του Κρις Χάμφρις. Ο νυν παίκτης των Γουίζαρντς, τότε των Νετς, άντεξε… πολλά δίπλα της.

Η σχέση, πάντως, έδειξε για αρκετό διάστημα να είναι αρμονική. Μάλιστα, τον Μάιο του 2011 ο Χάμφρις αρραβωνιάστηκε την Καρντάσιαν και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς την παντρεύτηκε. Το διαζύγιο ήρθε σε χρόνο ρεκόρ, αφού τον Οκτώβριο η Kim Kardashian… έστειλε τον ΝΒΑερ, για χάρη του νυν συντρόφου της, Kanye West. Ο Χάμφρις πάντως, δήλωνε… ανακουφισμένος με το διαζύγιο.

kimmesa3

Όχι άδικα, αφού με εμφανίσεις όπως αυτές που θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πόσο… πιστή είναι η κυρία Kim Kardashian!

Η Kim Kardashian και… τα σπορ! (videos+photos)



Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved