Δάσκαλος κατασκευάζει  θρυλικά αγγλικά γήπεδα με … lego (photos)

Δάσκαλος κατασκευάζει θρυλικά αγγλικά γήπεδα με … lego (photos)

Ένα πρωτοποριακό σχέδιο έχει φίλαθλος στην Αγγλία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει και τα 92 γήπεδα των επαγγελματικών ομάδων της πατρίδας του με …lego.

Ο Κρις Σμιθ δημιούργησε πριν από λίγους μήνες την εταιρία Brickstand και στόχος της είναι να κατασκευάσει με τα πολύ δημοφιλή στα μικρά παιδιά (και όχι μόνον) πλαστικά τουβλάκια όλα τα γήπεδα της πατρίδας του για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου και των εν λόγω κατασκευών.

1anfield-mainJPG


Θρυλικά γήπεδα της χώρας όπως το «Άνφιλντ Ρόουντ» της Λίβερπουλ, το «Γκούντισον Πάρκ» της Έβερτον , το «Χάιμπουρι» (η θρυλική από το 1913 έδρα της Άρσεναλ πριν μετακομίσει το 2006 στο νεόδμητο «Εμιρέιτς») και το «Γπυάιτ Χαρτ Λέιν» της Τότεναμ ήδη διατίθενται στους φιλάθλους.

1Arsenal-Highbury

 

Πέραν των εντυπωσιακών αυτών τούβλινων γηπέδων οι φίλοι του «σπορ» μπορούν ακόμα να προμηθευτούν από την εταιρία ανάλογους προσαρμοζόμενους πίνακες βαθμολογιών καθώς και μινιατούρες ποδοσφαιριστών.

1leZZ230414legostadium-1


«Άρχισα να ψάχνω για μάτι ανάλογο και ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα τέτοιο. Έτσι αποφάσισα να το κάνω μόνος μου με πρόθεση να συνδυάσω τα δύο πάθη μου. Τα lego και το ποδόσφαιρο».

1Crystal-Palace-Selhurst-Park


Ο Σμιθ που είναι φανατικός οπαδός της Κρίσταλ Πάλας και ζει στο Ολτρινχαμ ξεκίνησε με πρώτο κατασκευαστικό «σταθμό» το «Σέλχαρστ Παρκ» της αγαπημένης του ομάδας εξασφαλίζοντας πρώτα ένα κρατικό δάνειο ύψους 5.000 στερλινών.

1llllZZ230414legostadium-6


Να σημειωθεί τέλος ότι κάθε ένα από αυτά τα εκατοντάδες τουβλάκια που χρησιμοποιεί ο 31χρονος πρώην δάσκαλος δημοτικού σχολείου για τις πρωτότυπες κατασκευές του έχει μέσο όρο τιμής περίπου 10 πένες.

1Birmingham-City-St-Andrews


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους ποδοσφαιρικό γήπεδο με τις τιμές να κυμαίνονται από τις 15,99 ως τις 299, 99 στερλίνες.



«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved