Έτσι έγινε το «κονέ» της Θύελλας με Πιρές!

Έτσι έγινε το «κονέ» της Θύελλας με Πιρές!

Ο άνθρωπος που έφερε τον Ρομπέρ Πιρές στην οικογένεια της Θύελλας Ραφήνας, ήταν ο γυμναστής του συλλόγου, ο Μιχάλης Λελεκίδης.Διαβάστε πως έπεισε τον σπουδαίο Γάλλο σταρ να αγωνιστεί στο φιλικό με την Μύκονο.

Το να έρθει κάποιος παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής στην χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές, σαφώς και δεν είναι κάτι που μας ξαφνιάζει. Το να συνδυάσει όμως τις ημέρες ξεκούρασης του, με συμμετοχή του σε φιλική αναμέτρηση ομάδας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αυτό σίγουρα είναι… είδηση!

Ο λόγος για τον σπουδαίο Ρομπέρ Πιρές, τον γάλλο σταρ (πρώην της Άρσεναλ και άλλοτε πρωταθλητή κόσμου (1998) και Ευρώπης (2000) με την Εθνική του,) που βρέθηκε στην Ραφήνα αυτές τις μέρες, φιλοξενούμενος έλληνα φίλου του και αποδέχτηκε πρόταση συμμετοχής σε ματς της τοπικής Θύελλας (συλλόγου της Γ” Κατηγορίας). Ο Ρομπέρ λοιπόν φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του και την φανέλα του συλλόγου και μπήκε στο γήπεδο δείχνοντας μάλιστα πως σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του…

Ο ενθουσιασμός στην οικογένεια της Θύελλας ήταν μεγάλος με αυτή την ευχάριστη συμμετοχή-έκπληξη, όπως επίσης χαρούμενοι ήταν και οι φίλοι του συλλόγου που έδωσαν το παρών στο γήπεδο. Μάλιστα, ο Πιρές δεν αρνήθηκε σε κανέναν φωτογραφία! Στήθηκε στον φακό μαζί με τους… συμπαίκτες του, με την ακαδημία, με φίλους της ομάδας. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με τον γάλλο σταρ να τους υπόσχεται πως θα τα ξανά πούνε από κοντά!

Η είδηση της συμμετοχής του σε φιλικό με σύλλογο του ερασιτεχνικού, έγινε θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ, με την Guardian μεταξύ άλλων, να κάνει εκτενή αναφορά και να παρουσιάζει και βίντεο από το παιχνίδι! Έγραψε βέβαια ότι «έχει αποσυρθεί και ζει στη Ραφήνα, μία μικρή παραλιακή πόλη της Ελλάδας», κάτι όμως που δεν ισχύει καθώς ο γάλλος σταρ είπε στους ανθρώπους της Θύελλας ότι ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Αυτές τις μέρες πάντως, συνεχίζει τις διακοπές του στην Μύκονο.

«Ήρθε, έπαιξε, διασκέδασε και έβγαλε φωτογραφίες με όλους»

Ο άνθρωπος που έφερε τον Ρομπέρ Πιρές στην οικογένεια της Θύελλας, ήταν ο γυμναστής του συλλόγου, ο Μιχάλης Λελεκίδης. Και εξηγεί στο «ΖωΠαλλήνη»: «Ο κουμπάρος μου μένει στην Γαλλία και γνωρίζει από παλιά την γυναίκα του Πιρές και έτσι έχει γνωρίσει και τον ίδιον. Και φέτος τους φιλοξένησε στο σπίτι του στην Ραφήνα για κάποιες μέρες το καλοκαίρι. Εγώ τον γνώρισα στην παραλία καθώς πήγαμε δύο φορές οικογενειακά για μπάνια. Συζητούσαμε για μπάλα και σκέφτηκα να του κάνω πρόταση να έρθει να παίξει με εμάς σε φιλικό. Και δέχτηκε αμέσως».

Και συνέχισε ο γυμναστής της Θύελλας (αξίζει να αναφέρουμε πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Ραφήνας που ξεκινάει από τις ακαδημίες της!): «Ήταν τυπικός σε όλα του. Ήρθε, έπαιξε, διασκέδασε, έβγαλε φωτογραφίες με οποιονδήποτε του το ζητούσε, έδωσε και συνέντευξη σε τοπικό μέσο (σ. σ.: το Zwpallini.gr). Απλός και σωστός. Μου έκανε εντύπωση που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δείξει σταρ. Και στο παιχνίδι προτίμησε να παίξει για την ομάδα, παρά να κάνει το κάτι παραπάνω για να δειχθεί. Μας είπε πως στο μέλλον θα τα ξανά πούμε. Πως θα έρθει και πάλι. Θα τον περιμένουμε».

Πηγή: Zwpallini.gr



Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved