Ο δικαστής… έμαθε τι σημαίνει over!

Ο δικαστής… έμαθε τι σημαίνει over!

Απίστευτες και όμως… προεδρικές ατάκες στην εκδίκαση της υπόθεσης Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών.

Είθισται τα πρακτικά των δικών να φιλοξενούνται στο ρεπορτάζ, όμως αυτή της Πέμπτης (31/05) για τον αγώνα Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών έχει τη δική της ξεχωριστή θέση. Ατάκες που έγραψαν ιστορία, απορίες που προκάλεσαν γέλιο, απολαυστικοί διάλογοι και ένα τατουάζ με τον… Λούκι Λουκ ήταν όσα έμειναν χαραγμένα στη μνήμη αυτών που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου.

Την παράσταση, φυσικά, έκλεψε ο πρόεδρος, Λευτέρης Ζάρμπας, ο οποίος έλυσε την απορία του σχετικά με την ορολογία του «over». Όταν, λοιπόν, ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου ανέλυε το κατηγορητήριο και τόνιζε ότι η UEFA είχε ενδείξεις ότι στο ματς Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών θα σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ, ο πρόεδρος της έδρας αναρωτήθηκε… «Αυτός είναι ο over;»!

Φυσικά, ο Ζάρμπας φρόντισε να δικαιολογηθεί, λέγοντας: «Όταν έπαιζα εγώ ποδόσφαιρο, δεν υπήρχαν over», όμως λίγο αργότερα σε έντονο διάλογο που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Καλλιθέα, Σταύρο Καρακασίδη, του είπε: «Επειδή δεν έχω παίξει ποτέ ποδόσφαιρο θα με σταυρώσετε;».

Ο Ζάρμπας, ο οποίος είχε δικάσει πολλές από τις υποθέσεις του περσινού καλοκαιριού ρωτούσε διαρκώς τους μάρτυρες: «Γίνονται «στημένα» ματς;», ενώ έδειξε… εντυπωσιασμένος από ένα τατουάζ με τον Λούκι Λουκ που έφερε στο χέρι του φίλος της Καλλιθέας, που κλήθηκε ως μάρτυρας. Δεν παρέλειψε να τον προσβάλει, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στην αίθουσα, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο Ζάρμπας είπε: «Ζητώ συγγνώμη. Μερικές φορές λέω περισσότερα από όσα πρέπει…»

Θέλετε κι άλλα; Ο πρόεδρος της έδρας δεν άφηνε τον μεγαλομέτοχο της Καλλιθέας, Νίκο Σαλευρή, ο οποίος του είπε: «Δεν με αφήνετε να μιλήσω κύριε πρόεδρε. Τι θέλετε; Να λέω αυτά που θέλετε;», για να πάρει αποστομωτική απάντηση: «Ναι»! Επίσης, ρώτησε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάση Τόλιο, αν στα σουτ που πηγαίνουν στο γάμα, φροντίζει να σώζει την εστία του, τόνισε με βεβαιότητα στον κεντρικό αμυντικό των «πράσινων», Κώστα Γιώτα: «Το άφησες να μπει το γκολ…» και άκουσε τον αντιπρόεδρο της έδρας να τον διορθώνει: «Εντάξει, και ο Μέσι κάνει λάθη. Εδώ πέναλτι έχασε…».

Αναρωτήθηκε ακόμα ο Ζάρμπας αν έχουν μπει άνθρωποι στη φυλακή για «στημένα» ματς και υποστήριξε ότι περίμενε λιγότερο… ευτραφή μέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών, που είναι στρατιωτικός! Παράλληλα, ενοχλήθηκε από τις πολλές πόζες που τον τράβηξαν οι φωτογράφοι, με τον δικηγόρο, Αργύρη Λίβα να το ρίχνει στο... καλαμπούρι και να του λέει: «Δεν απαθανατίζουν εσάς κύριε πρόεδρε, τον κύριο Ευαγγελάτο (σ.σ. δικηγορος) τραβούν.

Μέσα σε όλα, ο πρόεδρος της ομάδας της Εύβοιας, Γιώργος Στούπας όταν μπήκε στην αίθουσα αναφώνησε: «Ήρθαν οι κατήγοροι» και χειροκροτήθηκε από όλους όταν είπε στην έδρα: «Αν πάρεις ένα βαρέλι με λάσπη και ρίξεις λίγο κρασί, θα πιείς λάσπη. Αν πάρεις ένα βαρέλι με κρασί και ρίξεις λίγη λάσπη, θα πιείς λάσπη…».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved