Οριστικά εκτός ο Ιακωβάκης

Οριστικά εκτός ο Ιακωβάκης

Μετά από 14 χρόνια σταθερής παρουσίας στις μεγάλες διοργανώσεις, ο Έλληνας πρωταθλητής θα λείψει από το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ούτε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε να βρει τη χαμένη του φόρμα ο Περικλής Ιακωβάκης.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού πήρε μεν την πρώτη θέση στα 400μ. εμπόδια, αλλά ο χρόνος του ήταν πολύ μακριά από τις δυνατότητές του.

Ο Ιακωβάκης τερμάτισε σε 51.27, χρόνος που τον αφήνει οριστικά εκτός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νταεγού (49.60 το όριο).

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα απουσιάσει από μεγάλη διοργάνωση του στίβου για πρώτη φορά μετά από περίπου 15 χρόνια, αφού από το 1997 κι έπειτα έδινε πάντα το «παρών» στα σπουδαία ραντεβού του αθλήματος.

«Δικαιούμαι μία αποτυχία»

Μετά τον αγώνα του, ο Ιακωβάκης δήλωσε: «Τελείωσε μια πολύ άσχημη, τραγική θα έλεγα σεζόν. Λίγο η τενοντίτιδα που με ταλαιπώρησε, λίγο ότι ξεκίνησα αργά και υπήρχε πίεση χρόνου, «έδεσαν» όλα μαζί και φτάσαμε ως εδώ. Από το 1997 βρίσκομαι πάντα σε μεγάλες διοργανώσεις. Θα μου είναι αφύσικο Αύγουστο μήνα να κάθομαι και να βλέπω το Παγκόσμιο από την τηλεόραση.

Μετά από τόσα χρόνια, όμως, δικαιούμαι να έχω μια αποτυχία. Το σώμα μερικές φορές δεν αντιδρά σε αυτό που θέλει το μυαλό. Δε θα πεθάνουμε κιόλας. Τέτοιες εμφανίσεις δεν τις φαντάζομαι καν για το χρόνου, που είναι ολυμπιακή χρονιά, δε γίνεται να υπάρξουν».



Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία έξτρα εισιτήρια για τον Βόλο
ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία έξτρα εισιτήρια για τον Βόλο
Ο Παναθηναϊκός κρίνει τη μάχη της Ελλάδας με τη Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA
Ο Παναθηναϊκός κρίνει τη μάχη της Ελλάδας με τη Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA
Αγγλία: Αποθέωση για τον Snoop Dogg στην πρώτη του επίσκεψη ως συνιδιοκτήτης της Σουόνσι - Βίντεο
Αγγλία: Αποθέωση για τον Snoop Dogg στην πρώτη του επίσκεψη ως συνιδιοκτήτης της Σουόνσι - Βίντεο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved