Νέος πρόεδρος ο Κουντούρης

Νέος πρόεδρος ο Κουντούρης

Ο Μιχάλης Κουντούρης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση των εκλογών.

Ο Μιχάλης Κουντούρης είναι επίσημα ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ως ο επικεφαλής του μοναδικού ψηφοδελτίου που έβαλε υποψηφιότητα στις σημερινές (30/6) εκλογές.

Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Το «παρών» στην εκλογική διαδικασία έδωσε και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος είπε: «Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Με προϋπολογισμούς τμημάτων που να εναρμονίζονται  με τη σημερινή οικονομική κατάσταση.

Παρά την πίεση υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δείξει ότι αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει ο Ερασιτέχνης και οι ομάδες του να δίνουν χαρά σε όλο τον κόσμο μας.
Ο Ολυμπιακό είναι ένας, είναι ενωμένος, είναι δυνατός. Να γίνει μία μεγάλη προσπάθεια και να βοηθήσουμε όλοι τον Ερασιτέχνη».

Το «ευχαριστώ» του Θεοδωρακάκη

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, τόνισε στην ομιλία του: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου. Από τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, τον Νίκο Γουλανδρή, τον Σταύρο Νταϊφά και τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προοπτική που δίνει στον Ολυμπιακό μας και είμαι σίγουρος ότι κάνει υπερήφανο τον πατέρα του και φίλο μου Μιλτιάδη Μαρινάκη που τον βλέπει από ψηλά. Ευχαριστώ τους αδερφούς Αγγελόπουλους για όσα πρόσφεραν και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη όπως επίσης ευχαριστώ την οικογένεια Γλου για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τύπο και ειδικά τις τρεις αθλητικές εφημερίδες που ασχολούνται με τις δραστηριότητες όλων των ομάδων μας. Το ΦΩΣ και τον φίλο μου εκδότη και διευθυντή, Θόδωρο Νικολαΐδη, τον Πρωταθλητή και τα στελέχη του και τον Γαύρο και τα στελέχη του. Αυτές οι εφημερίδες συνεχίζουν να βοηθούν και να αμύνονται στους αντιπάλους και τους εχθρούς της ομάδας μας.
Όσο μου δίνει δύναμη ο Θεός θα είμαι δίπλα στον Ολυμπιακό και θα σταθώ δίπλα στη νέα διοίκηση με όποιο τρόπο μου ζητηθεί».

«Μεγάλη η κρίση»

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη: «Θέλω να πω δύο λόγια και για τον Μιχάλη Κουντούρη. Σε αυτόν ανετέθη από την ηγεσία του Ολυμπιακού να συγκροτήσει τη νέα διοίκηση και να μπορέσει να βγάλει το σύλλογο από τη μεγάλη οικονομική κρίση. Όλοι τον γνωρίζουν. Εργάζεται και δουλεύει για να προσφέρει ό,τι περισσότερο μπορεί.  Υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση στον Ολυμπιακό.

Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει ξανά αξιόπιστος και φερέγγυος. Πιστεύω ότι ο Μιχάλης είναι ικανός, άξιος και θα τα καταφέρει. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε να πετύχει. Γιατί η επιτυχία θα είναι επιτυχία του Ολυμπιακού μας. Αυτή είναι η ευχή μας στον Μιχάλη Κουντούρη».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού:

Κουντούρης Μιχαήλ – Πρόεδρος

Τακτικά μέλη
Θεοδωρακάκης Λεωνίδας – Επίτιμος Πρόεδρος
Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος
Ανδρέου Γεώργιος
Δαλέζιος Ιωάννης
Κατσαρέας Χαράλαμπος
Κάτσουνας Ιωάννης
Λαζαρίδης Δημοσθένης
Μώραλης Ιωάννης
Νομικός Στυλιανός
Παληός Ιωάννης
Παυλόπουλος Χαράλαμπος
Παύλου Γεώργιος
Σαλαπατάρας Νικόλαος
Χρυσοφάκης Ελευθέριος

Αναπληρωματικά μέλη
Βαρδουλάκης Ευτύχιος
Μεσσάρης Ευάγγελος
Παπαγεωργίου Παναγιώτης
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Πολυκανδριώτης Ιωάννης
Εξελεγκτική επιτροπή
Κοκοβές Βασίλειος
Λαγογιάννης Ιωάννης
Παβούτσης Βλάσιος



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved