Μπρος γκρεμός…

Μπρος γκρεμός…

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των προσωπικοτήτων για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που θα κάνει στροφή στον Ερασιτεχνισμό σε όλα του τα τμήματα.

Η συνάντηση των προσωπικοτήτων έγινε, όπως είχαν προγραμματίσει οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά λύση δεν βρέθηκε. Οι μεγάλες προσωπικότητες… απουσίασαν και τα μέλη του «πράσινου» συλλόγου, όπως και μέλη που έχουν περάσει από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» στο παρελθόν, προσπάθησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αποτέλεσμα όμως δεν υπήρξε. Κοινή γραμμή όλων ήταν να στραφεί ο Παναθηναϊκός στον Ερασιτεχνισμό σε όλα του τα τμήματα.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είχε επικεντρωθεί στη λύση του ενωτικού ψηφοδελτίου, μία λύση όμως, που όπως φαίνεται… καταρρέει. Μετά από μία 3ωρη συζήτηση αναλύθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ερασιτέχνη ενώ επισημάνθηκε το χρέος που φτάνει τα 3.000.000 ευρώ.

Κανένας δεν μπόρεσε να εγγυηθεί από τους παρευρισκομένους –με ελάχιστες εξαιρέσεις- ότι θα δώσει χρήματα και οι εκλογές της 30ης Ιουνίου αναμένονται με ιδιαίτερη αγωνία. Μοναδική λύση μοιάζει να είναι το Πρωτοδικείο αφού κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν έδειξε την επιθυμία να αναλάβει την ευθύνη να βγάλει τον Ερασιτέχνη από αυτήν την κατάσταση.

Μοναδική εξαίρεση είναι ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος άφησε λίγες ελπίδες ότι μπορεί να αναλάβει την ηγεσία του Ερασιτέχνη. Όπως και να έχει πάντως, όλοι συμφώνησαν πως θα πρέπει όλα τα τμήματα να επιστρέψουν στον Ερασιτεχνισμό, δηλαδή να στραφούν χρόνια… πίσω, με περικοπές σε όλους τους τομείς.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων όμως, είναι τα χρέη του ΤΑΑ. Η σκέψη... διάλυσης εγκαταλείφθηκε αφού η καθολική πλειοψηφία γνωρίζει τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης, η οποία λαμβάνεται από τη Γενική Συνέλευση. Αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι τη νέα σεζόν το αντρικό βόλεϊ θα έχει μπάτζετ «επιβίωσης» και όχι στην Α1 αλλά στο σύλλογο.



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved