Πινγκ Πονγκ: Με περισσότερες από 200 συμμετοχές το τουρνουά της Πάτρας «Ιωάννης Ασημακόπουλος»

Πινγκ Πονγκ: Με περισσότερες από 200 συμμετοχές το τουρνουά της Πάτρας «Ιωάννης Ασημακόπουλος»

Στην Πελοπόννησο μεταφέρεται αυτή την εβδομάδα η σειρά των αναπτυξιακών τουρνουά της ΕΦΟΕπΑ για την περίοδο 2023-2024.

Το 3ο όπεν της σεζόν θα διεξαχθεί στις 18 και 19/11 στην Πάτρα, η οποία εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σταθερό και απολύτως αναγνωρισμένο σταθμό στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών και συναντά κάθε φορά σημαντική ανταπόκριση. Σε ένα ακόμα όπεν οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 200 και στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» (Κουκούλι) αναμένεται να βρεθούν 207 αθλητές και αθλήτριες από 46 σωματεία όλης της χώρας. Κατέστη ξανά εφικτό μάλιστα, να γίνουν και οι 8 ηλικιακές κατηγορίες από τη μίνι παμπαιδική μέχρι την εφηβική. Το φετινό ανοιχτό πρωτάθλημα είναι το 12ο, που φιλοξενεί η Πάτρα. Το διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με την Τοπική της Επιτροπή στη Δυτική Ελλάδα και είναι πάντα αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού προέδρου της Τ.Ε. και μέλους της διοίκησης της ομοσπονδίας Ιωάννη Ασημακόπουλου.

Η φετινή σειρά των αναπτυξιακών είχε αρχίσει στην Αττική (Πεύκη), μετά πήγε στη Θεσσαλία (Βόλο) και τώρα περνάει από την Πελοπόννησο, πριν βρεθεί ξανά στην Αθήνα τον Δεκέμβριο και «επισκεφτεί» τον νέο χρόνο τη Βόρεια Ελλάδα (Βέροια και Αλεξανδρούπολη). Σταθερά εδώ και πολύ καιρό γίνονται οι κλασικές κατηγορίες και τώρα οι συμμετοχές χωρίζονται σε 33 εφήβους, 21 νεάνιδες, 42 παίδες, 9 κορασίδες, 46 παμπαίδες, 13 παγκορασίδες, 29 μίνι παμπαίδες και 14 μίνι παγκορασίδες.

Οι αγώνες αρχίζουν νωρίς το πρωί το Σάββατο 18/11 (08:20). Οι κληρώσεις των γκρουπ έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο https://app.ttscore.io/customer/24/event/631 και αναλυτικά το πρόγραμμα στον σύνδεσμο https://rb.gy/8irvuz.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει δημοσιεύσει ένα πρώτο ενημερωτικό κείμενο για το τουρνουά μικρών ηλικιών και τονίζει ότι «στο εθνικό στάδιο στο Κουκούλι διοργανώνει για 12η φορά το Πανελλήνιο ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τη στήριξη των  φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των χορηγών της».

Το δελτίο Τύπου της Τ.Ε. αναφέρει ακόμα: «Η Τοπική Επιτροπή με όλο το ανθρώπινο δυναμικό της, εργάζεται με γοργούς ρυθμούς καθώς έμειναν 3 μέρες μόνο,  πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Η Τοπική Επιτροπή έχει για συμπαραστάτες τοπικές  επιχειρήσεις, οι οποίες συνδράμουν κάθε χρόνο αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Τ.Ε. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στους καθιερωμένους χορηγούς ήρθαν να προστεθούν φέτος αρκετοί καινούργιοι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους διοργανωτές, καθώς έτσι αναγνωρίζεται το έργο που επιτελείται τόσο για την επιτραπέζια αντισφαίριση όσο και για την κοινωνία της Πάτρας. Οι χορηγοί της διοργάνωσης είναι: η Λουξ “Μαρλαφέκας “ΑΕΒΕ, ΑΝΔΡΙΚOΠΟΥΛΟΣ SUPER MARKET, Γάλα Πρώτο, Φάκαλος Catering Services and Entertaiment, ΚΟΥΛΟΥ Λουκούμι, GALAXY HOTEL, Λοτσάρης, Olympic Star Hotel, Ψαράδικο Μποζαίτικα, Achaia Beach Hotel,  Mediterannee Hotel. Χορηγοί επικοινωνίας είναι gnomip.gr και ΜΑΡΚΑsport».

* Η Τοπική Επιτροπή γνωστοποίησε επίσης ότι ως προπονητήριο για το Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Πάτρας θα χρησιμοποιηθεί η αίθουσα του κλιμακίου Επίλεκτων στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, πλησίον του σταδίου των αγώνων.

Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Πατρών-Κλάους 93 & Ρίτσου (Είσοδος από οδό Ρίτσου)

  • Παρασκευή 17/11/2023 : 18.00 – 22.00
  • Σάββατο 18/11/2023: 08.00 – 13.00
  • Κυριακή 19/11/2023 : 08.00 – 14.00


Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/02): Πού θα δείτε Λαμία – ΑΕΚ για τη Super League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/02): Πού θα δείτε Λαμία – ΑΕΚ για τη Super League
Λάδι καρύδας: Πόσο υγιεινό είναι τελικά;
Λάδι καρύδας: Πόσο υγιεινό είναι τελικά;
«Ολυμπιακός – Μεντιλίμπαρ… Τρελός έρωτας»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Ολυμπιακός – Μεντιλίμπαρ… Τρελός έρωτας»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ρουντ τον άφησε εκτός τελικού στο Λος Κάμπος - Δείτε τα highlights
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ρουντ τον άφησε εκτός τελικού στο Λος Κάμπος - Δείτε τα highlights
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved