Καμμένου: «Να παρουσιαστούμε πανέτοιμες στη Φουκουόκα»

Καμμένου: «Να παρουσιαστούμε πανέτοιμες στη Φουκουόκα»

Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και καθυστέρηση μίας ημέρας, επέστρεψε αργά το βράδυ της Τετάρτης (28/6) στην Αθήνα η αποστολή της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών, που συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα στην τελική φάση του World Cup, στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, έδωσε ολιγοήμερο ρεπό στις διεθνείς, που στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα. «Μια μικρή ξεκούραση και γέμισμα μπαταρίας στην ψυχή και στο σώμα μας, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συγκέντρωση, φορμάρισμα, τακτική, να πάμε όπως πρέπει στην κορυφαία διοργάνωση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα», όπως χαρακτηριστικά είπε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Η εθνική παρέμεινε περίπου τρεις εβδομάδες στην Αμερική, καθώς πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία με τις ΗΠΑ πριν τα τελικά του World Cup, όπου κατετάγη πέμπτη. Στον απολογισμό της, η Αλεξία Καμμένου επισήμανε: «Μετά από μια δύσκολη προετοιμασία πολλών ημερών μαζί με την εξαιρετική ομάδα των ΗΠΑ, πήγαμε με κόπωση στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία, που δείξαμε κάποιο μέρος των πραγμάτων που μπορούμε να κάνουμε, κυρίως στην επίθεση, ήταν φανερή η κόπωσή μας. Έτσι όμως πρέπει να είμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το αποτέλεσμα με την Ιταλία ήταν καλό και είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθεια των παιδιών. Θέλουμε όμως τεράστια βελτίωση στην άμυνά μας, έχουμε δουλέψει κάποια πράγματα που θα προσπαθήσουμε να τελειοποιήσουμε μέχρι τη Φουκουόκα, και να παρουσιαστούμε πανέτοιμες εκεί με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Η συμπεριφορά των κοριτσιών ήταν άψογη σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, και η προσπάθειά τους στη προπόνηση. Αυτό με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη πάνω από κάθε άλλο. Καθημερινά στις προπονήσεις με την εθνική των ΗΠΑ, που απέδειξε για μια ακόμη φορά πως διαθέτει το μέταλλο του πρωταθλητή, ήμασταν ανταγωνιστικές όπως και σε όλα τα φιλικά εκτός ενός. Οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες και θα ξαναφανούν τη χρονική στιγμή που πρέπει».

Ολοκληρώνοντας, η ομοσπονδιακή προπονήτρια ευχαρίστησε «την ΚΟΕ, που μας έδωσε τη δυνατότητα για μια τόσο μεγάλη προετοιμασία, την εθνική των ΗΠΑ για τη φιλοξενία και τον προπονητή της, Ανταμ Κρικόριαν, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τους συνεργάτες μου, που ήταν όλες αυτές τις πολλές μέρες κοντά στην ομάδα. Να ευχαριστήσω τον κ.Γρηγόρη Δέδε που στάθηκε δίπλα μας, την Εύη Μωραϊτίδου που από μακριά ήταν καθημερινά δίπλα μας, και όλους τους συνεργάτες από την ΚΟΕ».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved