Ιππασία: Το «Athens Equestrian Festival 2023» προ των πυλών!

Ιππασία: Το «Athens Equestrian Festival 2023» προ των πυλών!

Προ των πυλών βρίσκεται το Athens Equestrian Festival 2023, αφού θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο από την Πέμπτη, 1 έως και την Κυριακή, 4 Ιουνίου.

150 αθλητές με 210 άλογα από 10 χώρες της Ευρώπης θα λάβουν μέρος στο φετινό Athens Equestrian Festival, που περιλαμβάνει τέσσερις διεθνείς αγώνες, το Παγκόσμιο Κύπελλο Longines EEF Series Athens CSIO3 *-W, έναν διεθνή αγώνα παίδων CSICh, έναν διεθνή αγώνα νεολέκτων ίππων CSIYH*και έναν διεθνή αγώνα χαμηλότερων κατηγοριών CSI1* .

Στο πρόγραμμα του Longines EEF Series Athens CSIO3 *-W δεσπόζει το ομαδικό αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών την Κυριακή, 4 Ιουνίου στις 16.00, που αποτελεί προκριματικό αγώνα για τη νότια περιοχή της σειράς Longines EEF Series 2023. Σε αυτόν θα αγωνιστούν ομάδες από πέντε χώρες, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ουκρανία, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία συγκεντρώνοντας βαθμούς και έχοντας ως στόχο της πρόκρισή τους στο μεγάλο Τελικό της Longines EEF Series Final στη Βαρσοβία της Πολωνίας το Σεπτέμβριο.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Longines EEF Series Athens CSIO3 *-W από Ελληνικής πλευράς θα πάρουν μέρος 17 Έλληνες ιππείς και έχουν ως βασικό τους στόχο τη διάκριση τους στα αγωνίσματα του τετραημέρου  και φυσικά στο αγώνισμα Grand Prix που θα γίνει την Παρασκευή, 2 Ιουνίου στις 17.00. Τα πρώτα άλογα έχουν ήδη ξεκινήσει να μπαίνουν στους στάβλους του Κέντρου από την Κυριακή, ενώ ο πρώτος κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη, 31 Μαΐου και ώρα 17.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές, ενώ όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.clipmyhorse.tv/en_EU/events/10530/longines-eef-series-csio3-w-athens-equestrian-festival μέσω του site της διοργάνωσης https://athenscsi.gr/en/live-streaming. Το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι πρωινό και απογευματινό, ενώ θα ολοκληρώνεται και τις τέσσερις ημέρες των αγώνων μετά τις 18.00. Την πρώτη ημέρα των αγώνων, Πέμπτη 1 Ιουνίου, οι αγώνες αρχίζουν στις 8.30 το πρωί και περιλαμβάνουν πέντε αγωνίσματα με το τελευταίο της ημέρας να αρχίζει στις 17.00.

Επίσης, στο πλαίσιο του Athens Equestrian Festival 2023 πραγματοποιούνται παράλληλα με τους αγώνες και άλλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος. Θα υπάρχουν εκπαιδευτικά αλογάκια και άμαξα για βόλτες, τα gentle carousel αλογάκια μινιατούρες και ζωντανά playmobil.

H διοργάνωση πραγματοποιείται χάρη στους Διεθνείς Χορηγούς Longines και KEP, τον Εθνικό Χορηγό του αθλήματος Μytilineos και την Protergia, τον όμιλο εταιρειών Stathis Enterprise με  Theometrics και World Chariot Federation, την εταιρεία Petros Petropoulos με Defender και Husqvarna, την εταιρεία Innovis Farma με τα προϊόντα Nuxe, τις εταιρείες του Ομίλου Αντωνίου Argus Park, Adori café και Royalty Hotel & Suites, την εταιρεία Leathertream με την Connolly, την Lux Beds με τη Duxiana, την Superfast Ferries, την Autohellas Hertz, την Luxury Sports, την New Alert, την Pegaso, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας ΕΡΤ. Ακόμη, ευχαριστούμε για τη αμέριστη συμπαράστασή τους, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Μαρκοπούλου και την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου.



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved