Volley League: Νέος προπονητής στον Φοίνικα Σύρου – Σένισιτς: «Ετοιμότητα για σκληρή δουλειά»

Volley League: Νέος προπονητής στον Φοίνικα Σύρου – Σένισιτς: «Ετοιμότητα για σκληρή δουλειά»

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Σύρου ONEX, που στην «εκπνοή» του 2022 ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή, Αλεξάνταρ Σένισιτς στη θέση του Δημήτρη Καζάζη.

Μόλις δύο 24ωρα μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Καζάζη από τον πάγκο των «Πειρατών» η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον έμπειρο Σέρβο τεχνικό.

Στην πρώτη δήλωσή του στο foinikasclub.gr ο Αλεξάνταρ Σένισιτς υπογράμμισε:

«Αποφάσισα να αναλάβω τον Φοίνικα διότι πρόκειται για μία ομάδα με καλή οργάνωση, υψηλές προσδοκίες και σπουδαίους παίκτες. Κάτι που μου επιβεβαίωσαν και συνάδελφοί μου από τη Σερβία που έχουν περάσει από τον σύλλογο.

Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι πάντα υψηλές. Στόχος είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να δημιουργείται μία καλή ατμόσφαιρα, η οποία σε συνδυασμό με τις δυναμικές προπονήσεις θα φέρει αποτελέσματα που θα μιλούν από μόνα τους. Στο πλαίσιο αυτό ζητάω από τους παίκτες ειλικρίνεια και ετοιμότητα για σκληρή δουλειά, καθώς θεωρώ ότι οι στόχοι τους συγκλίνουν με τους δικούς μου.

Τέλος, ευχαριστώ τη Διοίκηση του συλλόγου που πίστεψε σε μένα και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της πρωτεύουσας των Κυκλάδων αναφέρει:

«Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Αλεξάνταρ Σένισιτς (Aleksandar Senicic). Με μακρά θητεία τόσο σε διασυλλογικό επίπεδο, όσο και σε Εθνικές ομάδες, ο σέρβος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας του Φοίνικα στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Ο Αλεξάνταρ Σένισιτς γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1964, για 16 χρόνια έπαιξε στη θέση του πασαδόρου στις σερβικές Ρίμπνιτσα (1978-91), Σμεντέρεβο (1992-93) και Μλάντι Ράντνικ (1993-94) και από το 1997 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, αρχικά ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Σερβίας (1997-2001) και κατόπιν στις Εθνικές του Μπαχρέιν (2006-09) και του Κουβέιτ (2021-22).

Παράλληλα, σε διασυλλογικό επίπεδο επέστρεψε στη Ρίμπνιτσα, ως προπονητής πια (1994-97), στη Μλάντι Ράντνικ (1997-2004), στη βουλγάρικη Πίριν το 2005 και μετά ξεκίνησε την πορεία του στις χώρες του Κόλπου. Αρχικά ως προπονητής της Εθνικής Μπαχρέιν και για τα επόμενα 12 χρόνια στην Κάζμα, με την οποία έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα αλλά και Κύπελλα».

Ενώ η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου για την απομάκρυνση του Δημήτρη Καζάζη είναι η ακόλουθη:

«Σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, παρουσία του Δημήτρη Καζάζη. Αφού αναλύθηκαν διεξοδικά τα μέχρι τώρα δεδομένα, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Καζάζη για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας, ο μέχρι πρότινος Βοηθός Προπονητή, Τσέντομιρ Ίλιτς».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved