Απόλλων Σμύρνης – Νίκος Δεληγιάννης: «Μπορούμε να αγγίξουμε πολύ υψηλά στάνταρ»!
Intime.gr

Απόλλων Σμύρνης – Νίκος Δεληγιάννης: «Μπορούμε να αγγίξουμε πολύ υψηλά στάνταρ»!

Τον απολογισμό για την παρουσία του Απόλλωνα Σμύρνης σε Ελλάδα και Ευρώπη έκανε ο Νίκος Δεληγιάννης μετά την εξαιρετική εμφάνιση και εμφατική νίκη (15-7) επί του Περιστερίου το περασμένο Σάββατο στο Σεράφειο, με την οποία «έπεσε» η αυλαία για το 2022.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο της «ελαφράς ταξιαρχίας» ατενίζει με αισιοδοξία τις υποχρεώσεις του στη νέα χρονιά, η οποία περιλαμβάνει σπουδαίους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού στις 25 Ιανουαρίου του 2023 θα πραγματοποιηθεί ο ιστορικός πρώτος εντός έδρας ευρωπαϊκός αγώνας του Απόλλωνα, με αντίπαλο την τουρκική Γαλατασαράι για τα Προημιτελικά του Challenger Cup.

Ο Νίκος Δεληγιάννης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, apollonwaterpolo.gr για την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον Περιστέρι, για την έως τώρα πορεία αλλά και τα… σπουδαία που είναι μπροστά.

Αρχικά εξέφρασε την άποψη ότι η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου στέλνει πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εικόνα των παικτών και στις προπονήσεις που… μαρτυρά ότι μπορεί να περιμένει ακόμη περισσότερα πράγματα από εκείνους, ενώ τόνισε πως ήδη, άπαντες στον Απόλλωνα, έχουν «κυκλώσει» δύο παιχνίδια στις αρχές του νέου έτους. Πρωτίστως τον 1ο ευρωπαϊκό Προημιτελικό με τη Γαλατασαράι, αλλά και τον νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό. 

Για την εμφάνιση ενάντια στο Περιστέρι, που έφερε τον Απόλλωνα στους 28 βαθμούς, εξασφαλίζοντάς του την 2η θέση στον Β’ Όμιλο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος ο προπονητής των «κυανόλευκων», τόνισε:

«Ναι είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά σε γενικές γραμμές. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορούσαμε να παίξουμε και πολύ καλύτερα. Είχα αυτήν την αίσθηση και μετά το παιχνίδι, είδα και το βίντεο και η άποψή μου ότι μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα αποκρυσταλλώθηκε.

Παρ’ όλα αυτά επειδή ετοιμάσαμε συγκεκριμένα πράγματα πριν τον αγώνα αυτά έδειξαν να λειτουργούν πάρα πολύ καλά. Ένα στοιχείο ήταν η προσήλωση των παιδιών στο τακτικό κομμάτι, που ήταν αρκετά καλή. Αν αποφεύγαμε κάποια προσωπικά λάθη θα είχαμε αγγίξει πολύ υψηλά στάνταρ. Είμαι, όμως, ικανοποιημένος, ήταν μεγάλη η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν ο Απόλλων είχε «ανάγκη» αυτήν την εμφάνιση και την ευρεία νίκη και τα… μηνύματα που αυτή στέλνει:

«Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο, όπου είχαμε ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, την “εύκολη” ήττα από τη Βουλιαγμένη – διότι αν και αντιδράσαμε στο τέλος δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια δύσκολη νίκη για τον ΝΟΒ – και τη δύσκολη εβδομάδα της Γλυφάδας με τα όσα συνέβησαν (σ.σ. ίωση που… θέρισε την ομάδα) ψάχναμε μία καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και τα καταφέραμε αρκετά καλά.

Η εικόνα μας στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, όπου έχουμε κυκλώσει δύο παιχνίδια. Το πρώτο στις 25 Ιανουαρίου με τη Γαλατασαράι στο Σεράφειο και το δεύτερο, που θα γίνει νωρίτερα, με τη Βουλιαγμένη για το Κύπελλο.  

Είναι δύο πολύ κοντινά ματς και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς, που είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά μετά από 20 ματς θα ξεκουραστούν κάποιες ημέρες τα Χριστούγεννα και μετά θα μπούμε δυνατά για τη συνέχεια».

Εν συνεχεία ο Νίκος Δεληγιάννης υπογράμμισε:

«Το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι στόχος. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι τόσο σε αυτό όσο και στον αγώνα με τη Γαλατά. Δεν σας κρύβω ότι ήδη έχω ξεκινήσει την ανάλυση της Γαλατά. Θα έχουμε πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια με τους Τούρκους, ξέρουμε ότι θα υπάρχει στρες, ξέρουμε ότι τα ματς θα είναι ειδικών συνθηκών, όμως ο στόχος του αποτελέσματος είναι καθαρός. Θέλω και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».   

«Κλείνοντας» για το αν είναι ευχαριστημένος από την έως τώρα εικόνα της ομάδας σημείωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία μας. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε και αρκετά καλύτερα, ενώ περίμενα περισσότερα από συγκεκριμένους αθλητές. Η γενική εικόνα, όμως, είναι καλή. Η εικόνα που δείχνουν οι παίκτες στις προπονήσεις μαρτυράει ότι μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα από αυτούς».



Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved