Handball Premier: Για την παραμονή στην κορυφή η ΑΕΚ, για το 8Χ8 ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή
ΟΧΕ

Handball Premier: Για την παραμονή στην κορυφή η ΑΕΚ, για το 8Χ8 ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

Με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα, Σάββατο (19/11) και δύο αύριο, Κυριακή (20/11) διεξάγεται η 9η αγωνιστική της Handball Premier.

Σημαντικά παιχνίδια «ανοίγουν» την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier σήμερα, Σάββατο 19/11.

ΑΕΣΧ Πυλαίας- Bianco Monte Δράμα

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Κατσίκης)

Παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Πυλαία και Δράμα. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία καθώς βρίσκονται στην 8η θέση «πληρώνοντας» το βαρύ πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν (Σούπερ Καπ, Ευρώπη, Πρωτάθλημα)και θέλουν να ανακάμψουν μπαίνοντας στην πρώτη 6άδα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Δράμας μπορεί να προέρχεται από δύο ήττες απέναντι στα φαβορί - ΑΕΚ, Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - για το πρωτάθλημα, αλλά στάθηκε πολύ καλά και γενικά βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Ο πλέι μέικερ Πυλαίας, Παντελής Αλεξανδρίδης υπογράμμισε:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θέλουμε διαρκώς τη νίκη με καλή εμφάνιση. Θα είναι ένα ντέρμπι, η Δράμα είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε άμυνα, να τρέξουμε στον ενδιάμεσο χώρο και να είμαστε αποφασιστικοί για να πάρουμε τους δύο πόντους».

Ενώ από την πλευρά του προπονητής της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης τόνισε:

«Δύσκολη έξοδος για εμάς. Αντιμετωπίζουμε τον Κυπελλούχο Ελλάδος. Είναι μια ομάδα με ικανό προπονητή και παίκτες που ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο. Σε αυτό το μικρό διάστημα που είχαμε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό δουλέψαμε με στόχο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω θα γίνει ένα παιχνίδι υψηλών εντάσεων. Όλες οι ομάδες είναι βεβαρημένες από το πρόγραμμα και τις ελλείψεις. Πιστεύω θα κριθεί στο ρυθμό και τη συγκέντρωση».

Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- ΠΑΟΚ

Εδεσσας 18:00, (Μερτινιάν- Τόλιος, Μεϊμαρίδης)

Επικίνδυνη «έξοδος» για τον ΠΑΟΚ στην Έδεσσα, όπου θα αντιμετωπίσει τον μαχητικό Αερωπό όπου παραδοσιακά κάθε χρόνο τον δυσκολεύει. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας της Πυλαίας και δείχνει πως παραμένει σε καλή κατάσταση, παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια του τελευταίου μήνα.

Ο Αερωπός βρίσκεται σε φόρμα, αφού προέρχεται από «διπλό» στην έδρα της Πυλαίας, καλή εμφάνιση κόντρα στον Αερωπό και νίκη στα Βριλήσσια, όπου έβγαλε χαρακτήρα κερδίζοντας με εξαιρετική εμφάνιση επιθετικά και έτσι ξεκίνησε με το δεξί η θητεία του Κώστα Τούτση στον πάγκο της ομάδας.

Για τον ΠΑΟΚ εκτός παραμένει ο Αποστόλου, αμφίβολος ο Τσαναξίδης, ενώ ξεπέρασε την ίωση ο Τσαμουρίδης θα βρίσκεται στη διάθεση του Πάνου Γούσιου.

Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ του Αερωπού, Παντελής Κωστακίδης ανέφερε:

«Είναι ένα ματς στην έδρα μας. Παίζουμε με μία ομάδα πολύ γρήγορη και με πολλές επιλογές. Αν ελέγξουμε το ρυθμό και είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο του ματς, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ενώ ο διεθνής αριστερός ίντερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ελευθεριάδης σημείωσε:

«Πάμε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Αερωπός μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Υπάρχει και η κούραση από τα συνεχόμενα ματς και την εμβόλιμη αγωνιστική. Απαιτείται να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το ματς. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή».

Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΣΕ Δούκα

Νάουσας 18:00, (Λινάρδος- Νικολαίδης, Αγγελίδης)

Στη Νάουσα ο τοπικός Ζαφειράκης θα υποδεχτεί τον ΑΣΕ Δούκα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σπουδαίες νίκες και να γνωρίζουν και από τα προηγούμενα χρόνια ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση κρύβει… παγίδες. Οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαίο «διπλό» μέσα στη ΧΑΝΘ και «έπιασαν» βαθμολογικά τον Ιωνικό ΝΦ και την Πυλαία ενώ ο Δούκας δείχνει να είναι φορμαρισμένος αφού οι τρεις συνεχόμενες νίκες και οι δύο ισοπαλίες που μετρά στο πρωτάθλημα τον έχουν φέρει στην 6η θέση.

Ο προπονητής του ΑΣΕ Δούκα, Γιώργος Χαλκίδης τόνισε από την πλευρά του:

«Μια πολύ απαιτητική περίοδος για την ομάδα μου, καλούμαστε μέσα σε 7 μέρες να παίξουμε 3 παιχνίδια πολύ σημαντικά και τα 2 από αυτά στην βόρεια Ελλάδα με ταξίδια πολλών ωρών. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα στην έδρα του Ζαφειράκη, μια ομάδα που στηρίζετε στο σύνολο και στην ενέργεια που παίρνει από τον κόσμο της. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τις επιθετικές λύσεις του Ζαφειράκη και με τακτική πειθαρχία θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ενώ ο αθλητής του Ζαφειράκη Νάουσας, Διογένης Αποστολίδης εξήγησε:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου για εμένα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι ο αθλητισμός σου προσφέρει τα πιο σύνθετα και ιδιαίτερα συναισθήματα. Έρχομαι αντιμέτωπος όχι μόνο με ανθρώπους που έχω χτίσει δεσμούς ζωής, αλλά και με τις αναμνήσεις που δημιούργησα με την μπλε φανέλα τα τελευταία 2 χρόνια. Έχω απέναντι μου την οικογένεια μου, όμως είμαι υποχρεωμένος να κάνω τα πάντα για να φτάσει η ομάδα μου στην νίκη. Αγωνιστικά, ο Δούκας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό αυτόματα απαιτεί την απόλυτη συγκέντρωση και εγρήγορση από εμάς. Εύχομαι καλό αγώνα και στις δύο ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Διομήδης Άργους- ΕΣΝ Βριλησσίων

Νέα Κίος, 18:00 (Σκλαβενίτης- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας)

Ξεκάθαρο φαβορί έχει η αναμέτρηση στην Αργολίδα με τον 4ο της βαθμολογίας, Διομήδη Άργους να φιλοξενεί τα Βριλήσσια που βρίσκονται στην 11η θέση. Οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα στην μεσοβδόμαδη αγωνιστική, όπου ο Διομήδης έχασε στην έδρα του Δούκα και τα Βριλήσσια υπέκυψαν στην ανωτερότητα του Αερωπού. Αυτή ήταν η 5η σερί ήττα για την ομάδα των Βριλησσίων που έχει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από την 1η Οκτώβρη και την εκτός έδρας νίκη στην έδρα της ΧΑΝΘ.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΑΕΚ- ΧΑΝΘ

Βύρωνα 14:15 (Καρυδάκης- Γιακαλής, Μίγκας)

Αναμέτρηση με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ και η συγκεκριμένη της Κυριακής (20/11), καθώς η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας, ΧΑΝΘ. Ο Αλέξης Αλβανός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αθλητές που αγωνίστηκαν λιγότερο στους προηγούμενους αγώνες, καθώς το πρόγραμμα της Ένωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητικό τις τελευταίες εβδομάδες με συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ενώ η ΧΑΝΘ θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς άγχος, για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Ιωνικός Αffidea

Ηλιούπολης 20:00 (Γερουλάνος- Γερουλάνος, Ανταλής)

Στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή δεν ξεχνούν την περσινή ήττα - έκπληξη από τον Ιωνικό και στον επερχόμενο αγώνα που θα «ρίξει την αυλαία» της 9ης αγωνιστικής οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κατέβουν... υποψιασμένοι.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από επτά συνεχόμενες νίκες, που τον έχουν φέρει μόνο στη δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, ενώ ο Ιωνικός είναι στην ένατη θέση με 5 βαθμούς και προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Καρασαββίδης σχολίασε:

«Πέρσι είχαμε χάσει βαθμούς σε αυτό το ματς και γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

ΑΕΚ                      15

Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή   14

ΠΑΟΚ                     13

Διομήδης Άργους          10

Δράμα 1986                9

ΑΣΕ Δούκα                 8

Αερωπός Έδεσσας           6

ΑΕΣΧ Πυλαίας              5

Ιωνικός Ν.Φ.              5

Ζαφειράκης Νάουσας        5

ΕΣΝ Βριλησσίων            4

ΧΑΝΘ                      2



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved