Volley League γυναικών: Μια αγωνιστική χωρίς κλασικό ντέρμπι αλλά με πολλές «μάχες»

Volley League γυναικών: Μια αγωνιστική χωρίς κλασικό ντέρμπι αλλά με πολλές «μάχες»

Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης-ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο 19/11 το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.

Ο 6ος της βαθμολογίας, Άρης υποδέχεται τον «συμπολίτη» του αήττητο και πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας, που μέχρι πέρσι ήταν η κοινή έδρα των δύο συλλόγων.

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στη διάθεση του την Στρούμιλο, η οποία δεν είχε αγωνιστεί και κόντρα στον ΖΑΟΝ σημείωσε:

«Παρά τη διαφορά στη βαθμολογία πάντα ένα τέτοιο ματς έχει ενδιαφέρον. Εμείς έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά παλεύουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι μια καλή εμφάνιση κι ένα καλό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει σ' αυτήν την προσπάθεια, όπως κι η παρουσία του κόσμου που θα μας δώσει στήριξη κι επιπλέον κίνητρο».

Από την πλευρά του ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Μάρκο Φενόλιο, ο οποίος έχει «λευκό» απουσιολόγιο, εξήγησε:

«Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε στην πρώτη θέση και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το μεγάλο παιχνίδι για τη Θεσσαλονίκη. Το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά δεν με απασχολεί, αλλά η προσοχή μου είναι στραμμένη στη δική μας ομάδα και στο πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Την ίδια ώρα, δηλαδή στις 6μ.μ. διεξάγονται ακόμη δύο αγώνες. Στο Μαρκόπουλο ο τοπικός ΑΟΜ που είναι στην 3η θέση ισόβαθμος με την ΑΕΚ και γνώρισε την πρώτη του ήττα την περασμένη εβδομάδα στην έδρα του ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον 2ο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Η νεαρή διαγώνια των «ερυθρολεύκων», Μαρία Τσιτσιγιάννη τόνισε:

«Το φετινό πρωτάθλημα, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι πολύ ανταγωνιστικό και το Σάββατο, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς το Μαρκόπουλο, στο οποίο έχω αγωνιστεί τρία χρόνια, έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Σκοπός μας είναι, να πάρουμε τη νίκη και ο κόσμος να χαρεί θέαμα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια και αυτό θα το πετύχουμε μόνο με απόλυτη συγκέντρωση σε κάθε αγώνα».

Παράλληλα το Αιγάλεω που παραμένει χωρίς νίκη κοντράρεται με τον ΑΟ Θήρας, που ισοβαθμεί στην 6η θέση με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα στις 6:30μ.μ. ο ΖΑΟΝ, που επίσης δεν έχει ακόμη στο ενεργητικό του κάποια νίκη στη μεγάλη κατηγορία, υποδέχεται στο Ζηρίνειο τον νταμπλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό, που «καίγεται» για να μην… αφήσει πίσω άλλους βαθμούς αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και να μη του «ξεφύγουν» οι πρωτοπόροι, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Ένα σπουδαίο ματς θα πραγματοποιηθεί στη Βούλα όπου η τοπική Θέτιδα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στο «τριφύλλι» την προηγούμενη αγωνιστική.

O τεχνικός της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ, έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του. Ενώ η Ειρήνη Αναγνώστου δήλωσε στο aek.gr:

«Κάθε αγώνας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και πρέπει συνεχώς να είμαστε συγκεντρωμένες και πειθαρχημένες σε κάθε πόντο. Παίζουμε εκτός έδρας κόντρα στη Θέτιδα και θα μας λείψει η ατμόσφαιρα των φιλάθλων μας, αλλά θα δώσουμε το 100% για το επιθυμητό αποτέλεσμα». Τέλος η «αυλαία» πέφτει στο «Αντώνης Φώτσης» με την αναμέτρηση Ηλυσιακός-Λαμία, με τις δύο ομάδες να θέλουν να εξασφαλίσουν και «μαθηματικά» το συντομότερο δυνατόν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/11/2022

Μαρκοπούλου, 18.00, ΑΟ Μαρκοπούλου-Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Ονόπας, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τρίκκας Δημ., Σταυρόπουλος, Γραμματεία: Πεσίνογλου

Μίκρας, 18.00, ΑΣ Άρης-ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Βασιλειάδης-Τοσουνίδης, Παρατηρητής Αγώνα: Σιδηράς, Παρατηρητής Διαιτησίας: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Σταυρίδης Στ., Βασδέκης, Γραμματεία: Κουμπλή

Αιγάλεω, 18.00, ΑΟ Αιγάλεω-ΑΟ Θήρας

Διαιτητές: Βουδούρης, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Γεωργοπούλου Αγγελ., Σαμοθράκης Κρ., Γραμματεία: Ιωάννου Μ.

Ζηρινείου, 18.30, Ζηρίνειος ΑΟΝ-ΑΟ Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βλάχος Δημ., Κοσμόπουλος, Γραμματεία: Μισιάκα

«Γ.Γεννηματάς», 19.00, ΑΣΠ Θέτις-ΑΕΚ Αθηνών

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Οικονόμου Βασ., Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου

«Α. Φώτσης», 19.30, ΑΟ Ηλυσιακός-ΑΟ Λαμίας 2013

Διαιτητές: Μενεσλής, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Σταυράτη, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Ψάρρα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

ΠΑΟΚ         15-1  15

Ολυμπιακός   12-5  12

ΑΕΚ          13-6  11

Μαρκόπουλο   12-6  11

Παναθηναϊκός 11-6   9

ΑΟ Θήρας     10-10  8

Άρης         10-9   8

Ηλυσιακός     8-12  6

Θέτις Βούλας  8-11  5

Λαμία 2013    6-12  5

ΖΑΟΝ          1-15  0

Αιγάλεω       2-15  0



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved