Handball Premier: Με τέσσερις «μάχες» η 6η αγωνιστική, λόγω των τριών Ευρωπαίων

Handball Premier: Με τέσσερις «μάχες» η 6η αγωνιστική, λόγω των τριών Ευρωπαίων

Μόλις τέσσερις αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα, Σάββατο (5/11), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier, καθώς τρεις ομάδες, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Την «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier «ανοίγει» στις 4μ.μ. η αναμέτρηση Διομήδης Άργους- ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Γυμν. Νέας Κίου (Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Λινάρδος). Ο Διομήδης επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς προέρχεται από δύο ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ενώ στον αντίποδα και η ομάδα της Πυλαίας αναζητά τους βαθμούς της νίκης, μετά τρεις ήττες και μία ισοπαλία στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Ο αρχηγός του Διομήδη, Χάρης Μάλλιος σημείωσε σχετικά:

«Έχουμε μπροστά μας αύριο ένα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην Πυλαία, μια ομάδα που επιδεικνύει σταθερότητα και παρουσιάζει μια πολύ δυνατή και σκληρή άμυνα. Προερχόμαστε από έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό στον οποίο δεν κάναμε καλή εμφάνιση. μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δεν ήμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από την εικόνα μας, μιας και έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Είδαμε τα λάθη μας και όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε πολύ ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Αύριο με τον κόσμο μας πλάι μας, που έχει δείξει από την αρχή ότι μας στηρίζει και πιστεύει σε εμάς, πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη ώστε να κοιτάξουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία και ανεβασμένη ψυχολογία. Αυτοί είναι η δύναμη μας, τους περιμένουμε αύριο να γεμίσουν τις κερκίδες και να δώσουμε πλάι πλάι έναν ακόμα αγώνα. Μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι!!!»

Ιωνικός Affidea- ΧΑΝΘ

Ο Ιωνικός πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα κόντρα στον Δούκα, το περασμένο Σάββατο και με αναπτερωμένο ηθικό υποδέχεται τη ΧΑΝΘ στο Γυμν. Ιωνικού στις 4:30μ.μ. (Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας). Η ΧΑΝΘ μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Αερωπού, μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θέλει διακαώς τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι έως τώρα έχουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (149 γκολ) και ακολουθεί η ΧΑΝΘ (148), ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη επίθεση (115 γκολ έναντι 135 του Ιωνικού), στους πέντε αγώνες της φετινής Handball Premier.

ΑΣΕ Δούκα – Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic

Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, ο ΑΣΕ Δούκα θα υποδεχτεί στις 6μ.μ. τον Αερωπό Έδεσσας, για την 6η αγωνιστική της Handball Premier (Διαιτητές: Zήσης- Χαραλαμπίδης).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις δύο βαθμούς και αναζητούν το πρώτο τους νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα που θα τους βοηθήσει βαθμολογικά. Από την άλλη, ο Αερωπός Έδεσσας προέρχεται από μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Πυλαίας, θέλει ανάλογη συνέχεια ωστόσο γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει κόντρα στον Δούκα.

Ο αθλητής ΑΣΕ Δούκα Λευτέρης Παγιάτης, σημείωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

«Στο τελευταίο παιχνίδι γνωρίσαμε την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιωνικό, μια ομάδα που έχει πάνω κάτω τους ίδιους στόχους με εμάς. Η προσοχή μας πλέον έχει στραφεί στον Σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Αερωπό στην έδρα μας. Η ομάδα της Έδεσσας έχει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες και έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν όμως για εμάς ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης. Θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στους φίλους της ομάδας μας, να βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο. Η στήριξη τους σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι θα μας βοηθήσει και θα μας δώσει μια επιπλέον ώθηση προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

Ενώ ο αθλητής Αερωπού Έδεσσας Man Dynamic Παντελής Κωστακίδης με τη σειρά του τόνισε:

«Το Σάββατο παίζουμε στην έδρα του Δούκα και γνωρίζουμε ότι ψάχνει τους δυο βαθμούς της νίκης. Ο αντίπαλος μας έχει μεγάλο κίνητρο, στην έδρα του είναι ακόμα πιο δυνατός ενώ επιλέγει να παίζει γρήγορο χάντμπολ με πολύ καλές άμυνα και αλληλοκαλύψεις. Εμείς από την πλευρά μας, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα επάνω σε αυτό το μοτίβο. Γνωρίζουμε το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και πιστεύω ότι η συγκέντρωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο βαθμοί είναι πολύτιμοι και για τις δύο ομάδες».

Bianco Monte Δράμα- Ζαφειράκης Νάουσας

Στο κλειστό της Δράμας Γυμν. Κραχτίδη, η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 6μ.μ. (Διαιτητές: Γράψας- Κυριακού) τον Ζαφειράκη Νάουσας. Οι γηπεδούχοι μετρούν επτά βαθμούς στους πρώτους πέντε αγώνες και βρίσκονται μόνοι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Για την ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη η νίκη είναι μονόδρομος καθώς αν θέλει να βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας θα πρέπει να επικρατεί στους εντός έδρας αγώνες με ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία και να μην έχει στραβοπατήματα όπως η εντός έδρας ισοπαλία με τον Δούκα.

Η ομάδα της Νάουσας έχει μεν μόνο δύο βαθμούς έως τώρα, από την εκτός έδρας νίκη στα Βριλήσσια, ωστόσο δείχνει σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, όπως φάνηκε και στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα όπου κόντραρε τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (21-24).



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved