Πόλο Α1 ανδρών: Προσωρινά στην κορυφή η Βουλιαγμένη, επέστρεψε η Γλυφάδα
Intime

Πόλο Α1 ανδρών: Προσωρινά στην κορυφή η Βουλιαγμένη, επέστρεψε η Γλυφάδα

Άνετη νίκη για την Βουλιαγμένη κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, επέστρεψε στις νίκες η Γλυφάδα.

Μια καλή προπόνηση πριν από τον ευρωπαϊκό επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Champions League, κόντρα στη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ (Σάββατο 5/11, 16:00, Σεράφειο), έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (2/11) στο κολυμβητήριο του Λαιμού ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο νίκησε με 11-6 για την 5η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών και διατήρησε το απόλυτο των νικών (έχει "4 στα 4" κι έναν αγώνα λιγότερο).

Οι σύγχρονοι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ είχαν τον απόλυτο έλεγχο από το ξεκίνημα και κυριάρχησαν σε ρυθμούς ρελαντί, με σφιχτή άμυνα και πλουραμλισμό στην επίθεση.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-3, 2-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Καρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 2, Σαπουνάκης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ραντούλοβιτς 1, Μαυράκης 1, Λιαπάκης, Κουκουνάς, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

Επέστρεψε στις νίκες ΑΝΟ Γλυφάδας

Από την 1η αγωνιστική της Α1 Ανδρών είχε να δει το χρώμα της νίκης ο ΑΝΟ Γλυφάδας (είχε κερδίσει τότε εκτός έδρας τον ΓΣ Περιστερίου με 9-8), όμως επέστρεψε στις επιτυχίες στην εμβόλιμη 5η αγωνιστική. Οι Γλυφαδιώτες επιβλήθηκαν στην έδρα τους με 13-9 επί του Ηλυσιακού, στο πλαίσιο του Β' Ομίλου και ανέβηκαν στους 6 βαθμούς.

Ο Ηλυσιακός το πάλεψε γερά μέχρι τα μισά του τρίτου οκταλέπτου, καθώς ισοφάρισε σε 6-6, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη βρήκε λύσεις επιθετικά και κυριάρχησε απόλυτα, έχοντας κορυφαίο σκόρερ του τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο με 4 γκολ. Ο Ηλυσιακός δεν είχε στον πάγκο τον πρώτο προπονητή του Τάσο Σχίζα, που ήταν τιμωρημένος.

Οκτάλεπτα: 5-3, 1-1, 2-3, 5-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος 3, Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης 1, Χαλυβόπουλος Ιπ., Γιαννόπουλος 4, Παπαποστόλου 1, Πριμηκύριος, Πούρος 2, Αγκόρτσας 1, Τσαταλιός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος, Χριστοφιδέλης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Παύλος Διαρεμές): Κατσινούλας, Γκανάτσιος 1, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π. 1, Καραβιώτης, Αράι 3, Τσιστράκης 3, Ξυλάς, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Τσιφτσής.

Έκανε την έκπληξη ο Υδραϊκός

Την έκπληξη της ημέρας σημείωσε ο Υδραϊκός, ο οποίος νίκησε στον Πειραιά 11-8 τον Εθνικό, πήρε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντό» του και ατενίζει με σαφώς μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Με έξι γκολ του Γιάννη Κεχαλάρη, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την κούραση από τα τέσσερα απαιτητικά παιχνίδια του Euro Cup και επικράτησε στο Ποσειδώνιο 11-7 των Χανίων, που παραμένουν χωρίς βαθμό. Την έδρα της αξιοποίησε και η Γλυφάδα, που επικράτησε 13-9 του αξιόμαχου Ηλυσιακού.

Οκτάλεπτα: 3-4, 1-1, 1-4, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 3, Μπέτο 1, Θεδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζηγράφος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 1, Ζώρζος, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μλάνης, Ρομπόπουλος 4, Δημακόπουλος, Τακάτα 5, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.



Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved