Volley League Ανδρών: Ντέρμπι στο Ζηρίνειο, ΑΟΠ Κηφισιάς-ΟΦΗ, και Πολίχνη, Πήγασος-Μίλων

Volley League Ανδρών: Ντέρμπι στο Ζηρίνειο, ΑΟΠ Κηφισιάς-ΟΦΗ, και Πολίχνη, Πήγασος-Μίλων

To ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο.Π. Κηφισιάς και του Ο.Φ.Η. που θα γίνει στο Ζηρίνειο είναι από τα πιο αμφίρροπα ματς της 2ης αγωνιστικής της Volley League, ενώ την πρώτη τους νίκη αναζητούν ο Πήγασος Πολίχνης και ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων που θα βρεθούν αντίπαλοι στο κλειστό γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Σε ένα ακόμα αμφίρροπο ματς της 2ης αγωνιστικής της Volley League Πήγασος Πολίχνης και Μίλωνας θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην Volley League. (2η αγωνιστική, 29/10, 19:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας).

Μάλιστα ο Πήγασος Πολίχνης θα έχει για πρώτη φορά στη σύνθεση του τον Βενεζουελάνο ακραίο Jhonlenn Cruz Barretto Pena η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε:

«Έχουμε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στο Μίλωνα που έχει ενισχυθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι. Εάν είμαστε πλήρεις θα είναι ένα ευτυχές γεγονός. Θα το παλέψουμε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Ο Μίλων μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα κάνει την πρώτη του εξόρμιση εκτός έδρας με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Θα απουσιάσουν ο Λάππας και ο Νανόπουλος που είναι τραυματίες.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας τόνισε σχετικά :

«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο με συνοχή και έχουμε μεγάλο σεβασμό για την αξια του Πηγασου. Θα πρέπει να είμαστε σωστά διαβασμένοι , να ακολουθήσουμε πίστα την τακτική μας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Έχουμε τις απουσίες λαππα και Νανόπουλου, αλλά όλοι οι αθλητές είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για την πρώτη νίκη της σεζόν».

Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ο.Φ.Η.  (2η αγωνιστική, 29/10, 17:00, Live Streaming ESAP TV)

To ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο.Π. Κηφισιάς και του Ο.Φ.Η. που θα γίνει στο Ζηρίνειο είναι από τα πιο αμφίρροπα ματς της 2ης αγωνιστικής της Volley League (2η αγωνιστική, 29/10, 17:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης,).

Ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς στην πρεμιέρα νίκησε και πάλι στο Ζηρίνειο τον Αριστοτέλη με 3-0 σετ και θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:

«Παρά τις απουσίες που είχε ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έδειξε ότι διαθέτει μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά κοντά σε δυναμικότητα.. Η μοναδική μας σκέψη είναι να νικήσουμε τον αγώνα παίζοντας μάλιστα και καλύτερα από ότι απέναντι στον Αριστοτέλη. Έχουμε ετοιμάσει το αγωνιστικό μας πλάνο και ανεξάρτητα από το πως θα παραταχθεί ο ΟΦΗ, είμαστε αισιόδοξοι και προετοιμαζόμαστε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά στην προπόνηση και την όρεξη των αθλητών μου από την έναρξη της προετοιμασίας».

Ο λίμπερο της Κηφισιάς Γρηγόρης Κοντοστάθης από την πλευρά του ανέφερε:

«Στο φετινό πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, καθώς το επίπεδο είναι υψηλό. Εμείς στον πρώτο αγώνα παίξαμε κατά διαστήματα καλό βόλεϊ. Στην προπόνηση δουλεύουμε καθημερινά ώστε να αποδίδουμε καλό βόλεϊ σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα. Το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ είναι μέσα στις δυνατότητες μας και μάλιστα μέσα στο Ζηρίνειο. Θέλουμε να κάνουμε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που υπάρχει. Έχουμε καλή ψυχολογία κάτι στο οποίο έχει καθοριστικό ρόλο το τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς. Μας έχει βοηθήσει τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά. Απέναντι στον ΟΦΗ παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει από τον πρώτο πόντο να δείξουμε τη δύναμη μας ως ομάδα».

Ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά στην Κηφισιά θα πάει ενισχυμένος με τον διαγώνιο Ιγκόμπε Σικούκου.

Ο Αφρικανός διαγώνιος του ΟΦΗ θα είναι το νέο πρόσωπο για την ομάδα της Κρήτης. Θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση με την Κηφισιά. Ο διαγώνιος απο την Μποτσουάνα, δεν κατάφερε να αγνωιστεί λόγω ίωσης στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα είναι στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα.

Οπως λέει «Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα πάμε να κερδίσουμε. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μένα. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι και το περιμένω πως και πως. Και για την ομάδα όμως, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους στόχους μας».

Σε 8 αγώνες οι δύο ομάδες έχουν από 4 νίκες, ενώ τη σεζόν 2021-22 έγιναν μεγάλα ντέρμπι με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 3-2 σετ. Στο Ζηρίνειο η Κηφισιά είχε νικήσει με 20-18 στο τάι μπρέικ.

Volley League 2022-23

2η αγωνιστική

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:30 (χωρίς θεατές) (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κατσιάρας, Βαρατάσης, Γραμματεία: Ψάρρα.

Γυμναστήριο "Αλέξανδρος Νικολαΐδης", Πολίχνη, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 21:30 (Ε.Ρ.Τ.3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβίων, 18:00 (χωρίς θεατές) (Live Streaming ESAP T.V.): Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας - Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Σαρακινίδης, Βένος, Γραμματεία: Συρομάχου.



ΑΕΚ: Πάνω 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα στο Μουσείο Ιστορίας
ΑΕΚ: Πάνω 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα στο Μουσείο Ιστορίας
Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved