Απόλλων Σμύρνης – Νίκος Δεληγιάννης: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη, το βήμα παραπάνω στην Ελλάδα»
apollonwaterpolo.gr

Απόλλων Σμύρνης – Νίκος Δεληγιάννης: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη, το βήμα παραπάνω στην Ελλάδα»

Στην 3η του σεζόν στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Νίκος Δεληγιάννης θέτει τους νέους στόχους της ομάδας που θέλει το βήμα παραπάνω στην Ελλάδα και έχει ως πρωταρχικό στόχο την καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Νίκος Δεληγιάννης, ο συνεργάτης του Δημήτρης Μιτελούδης και οι παίκτες της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» συγκεντρώθηκαν σήμερα, Δευτέρα 29/8 στο κλειστό κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, στην «πρώτη» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει τους «κυανόλευκους» για 4η σερί χρονιά αγωνιζόμενους στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Euro Cup.

Ο προπονητής της «αμφίβιας ελαφράς ταξιαρχίας» στις πρώτες του δηλώσεις κατά την σημερινή πρώτη της ομάδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, έθεσε ως πρωταρχικό (χρονικά) στόχο την Ευρώπη, αλλά και το

βήμα παραπάνω στην Ελλάδα, και ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό που ο κορμός της ομάδας έχει παραμείνει κατά πολύ μεγάλο βαθμό ο ίδιος. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ομάδα και μας δημιουργεί προσδοκίες.

Θα πρέπει να δούμε πω μπορούμε να καλύψουμε κάποια κενά που δημιουργήθηκαν και πως θα μπουν οι ξένοι στην ομάδα. Περιμένω πολλά από αυτούς. Έχω προσδοκίες βάσει της αξίας τους. Νομίζω, όμως, ότι τα παιδιά που αποτελούσαν τον βασικό κορμό πέρυσι θα είναι εκείνα που θα δώσουν φέτος το κάτι παραπάνω».

Και συγκεκριμένα ο Νίκος Δεληγιάννης τόνισε:

Η Ευρώπη, όπως και πέρυσι, είναι ζητούμενο. Είναι προτεραιότητα, γιατί “αποφασίζεται” στην αρχή της σεζόν αν θα πας παραπέρα ή αν δεν θα συνεχίσεις. Έτσι πρώτος στόχος μας είναι η Ευρώπη.

Στο πρωτάθλημα θέλουμε το παραπάνω βήμα από πέρυσι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά θέλουμε το κάτι παραπάνω τόσο σε ό,τι αφορά στην κατάταξη όσο και σε αυτό που θα παρουσιάσουμε στο νερό ως ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να παρουσιάσουμε καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα, αλλά και να βάλουμε και άλλα στοιχεία τα οποία δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε το αποτέλεσμα και να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρυσι».

«Καταλήγοντας» ανέφερε:

«Τέλος, θέλω να ευχηθώ να είμαστε υγιείς και να πάνε όλα καλά. Να δούμε ωραίο πρωτάθλημα, το οποίο πιστεύω – βάσει των κινήσεων και των άλλων ομάδων – ότι θα είναι ακόμη καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό από το περυσινό».



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved