Α1 Πόλο: Με φιλοδοξίες για υψηλές «πτήσεις» σε Ελλάδα και Ευρώπη η «Πρώτη» του Απόλλωνα Σμύρνης

Α1 Πόλο: Με φιλοδοξίες για υψηλές «πτήσεις» σε Ελλάδα και Ευρώπη η «Πρώτη» του Απόλλωνα Σμύρνης

Με χαμογελαστά πρόσωπα, όρεξη για δουλειά και υψηλές προσδοκίες διάκρισης τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 29/8 η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης για τη σεζόν 2022-2023.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης, ο συνεργάτης του Δημήτρης Μιτελούδης και οι παίκτες της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» συγκεντρώθηκαν το πρωί στο κλειστό κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, στην «πρώτη» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει τους «κυανόλευκους» για 4η σερί χρονιά αγωνιζόμενους στην Ευρώπη και δη στο Euro Cup.

Ο βασικός κορμός των παικτών που πέρυσι οδήγησαν, μεταξύ άλλων, τον Απόλλωνα στην ιστορική πρώτη πρόκριση από εξαιρετικά δύσκολο όμιλο στον 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League – χάνοντας αυτήν στον 3ο με… απίθανό τρόπο στην τριπλή ισοβαθμία με Ερυθρό Αστέρα και Μλάντοστ -, αλλά και στην ιστορική πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού στα Ημιτελικά της Α1, διατηρήθηκε σχεδόν αναλλοίωτος.

Οι πέντε προσθήκες που έγιναν (Μπογκντάνοβιτς, Βίτσκοβιτς, Μπραΐμης, Δίπλαρος και Μυρίλος) ήταν «στοχευμένες» ώστε να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στο ήδη ποιοτικό και με μικρό μέσο όρο ηλικίας ρόστερ και πλέον αυτό που απομένει είναι η… δουλειά.

Κι αυτή ξεκίνησε με μεγάλη διάθεση από όλους σήμερα, με τις προπονήσεις να γίνονται διπλές από την Πέμπτη (πρωί στον Άγιο Κοσμά, απόγευμα στο Σεράφειο) και τον Απόλλωνα να έχει μπροστά του την πρεμιέρα της Α1 Ανδρών στις 8 Οκτωβρίου και εκείνη του Euro Cup στις 14 του ίδιου μήνα.

Το «παρών» στη σημερινή πρώτη προπόνηση έδωσαν οι Στέφανος Γαλανόπουλος, Βασίλης Καβουσανός, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Κωνσταντίνος Μόκκας, Μιχάλης Δίπλαρος, Νίκος Γαρδίκας, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Διονύσης Μπραΐμης και Ιάσων Τουρκομένης.

Από τη σημερινή συγκέντρωση απουσίαζαν οι δύο ξένοι, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και Λάζαρ Βίτσκοβιτς (θα ενσωματωθούν στις 6 Σεπτεμβρίου), ο διεθνής με την Εθνική Νέων Ανδρών Αναστάσης Μυρίλος (μετέχει στην προετοιμασία εν όψει του ευρωπαϊκού της Ποντγκόριτσα από τις 18 έως τις 25 Σεπτεμβρίου) και ο διεθνής με την Εθνική Ανδρών, που σήμερα ρίχνεται στη «μάχη» του ευρωπαϊκού του Σπλιτ της Κροατίας, Μανώλης Σολανάκης, με τις ευχές όλων να επιστρέψει στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος!



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved