Α1 Πόλο Ανδρών: Στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Τόττης – Παρέμειναν οι Σιαμάς και Δευτεραίος
Panathinaikos AC / Βαγγέλης Στόλης

Α1 Πόλο Ανδρών: Στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Τόττης – Παρέμειναν οι Σιαμάς και Δευτεραίος

Μια μεταγραφή του Γιάννη Τόττση και δύο ανανεώσεις των Σιαμά και Δευτεραίου, για την ομάδα πόλο του συλλόγου ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Ο 17χρονος περιφερειακός, Γιάννης Τόττης είναι ένας φέρελπις αθλητής και φέτος θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δώσει ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Μάζης. Παράλληλα στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού θα παραμείνει και φέτος ο Παναγιώτης Σιαμάς και ο Φάνης Δευτεραίος.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Τόττης ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και ασφαλώς είναι μια πρόκληση για μένα. Θέλω να προσφέρω από την πλευρά μου ότι μπορώ ώστε να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται τη φετινή χρονιά. Πιστεύω με το ρόστερ που έχουμε φτιάξει, με τον κόουτς Μάζη και τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του Γιάννη Τόττη αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Τόττη για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιάννη Τόττη από τον ΠΑΟΚ.

Ο 17χρονος περιφερειακός είναι ένας από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες στην ηλικία του και φέτος θα φορέσει το «πράσινο«» σκουφάκι.

Ήταν πρωταθλητής τη σεζόν που πέρασε στους Νέους με τον «δικέφαλο του Βορρά»  ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας στους πρόσφατους Μεσογειακούς αγώνες που έγιναν. Επιπλέον ήταν στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον συμπολίτη ΠΑΟΚ που κατέκτησε πανελλήνιους τίτλους στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες».

Στο «τριφύλλι» και φέτος ο Δευτεραίος!

Η ανακοίνωση της «Μάνας του Λόχου» αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φάνη Δευτεραίο για το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του Φάνη Δευτεραίο.

Ο 18χρονος περιφερειακός θα ενισχύσει την ομάδα  και τη νέα χρονιά και αναμφίβολα είναι μια καλή περίπτωση για την θέση και την ηλικία του. Πρόκειται για ένα μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων ενώ ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στους Παίδες το 2017 και το 2019».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Δευτεραίος τόνισε:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που συνεχίζω και φέτος στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαι χρόνια στην ομάδα από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή αλλά και η πρόκληση για μένα να είμαι στη φετινή ανδρική ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε καλό υλικό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

«Τριφυλλοφόρος» και φέτος ο Σιαμάς

Η σχετική ανακοίνωση της ανανέωσης του Σιαμά είναι η ακόλουθη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Σιαμά για το τμήμα υδατοσφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» αφού θα διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του και φέτος τον Παναγιώτη Σιαμά.

Ο 18χρονος αμυντικός είναι μια αξιόπιστη λύση και είναι ένας από τους αξιόλογους πολίστες στην ηλικία του.Βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2015 και έχει πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Σιαμάς επισήμανε:

«Η χαρά μου είναι μεγάλη που παραμένω στον Παναθηναϊκό και τη φετινή χρονιά. Βρίσκομαι στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου από το 2015 και ασφαλώς είναι τιμή να βρίσκομαι και φέτος στην ανδρική ομάδα. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».



Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved