Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Τώρα θέλω να πιω μια μπύρα και μετά στόχος είναι οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι»!
Intime.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Τώρα θέλω να πιω μια μπύρα και μετά στόχος είναι οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι»!

Το δικό της παραμύθι έγραψε στο Μόναχο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ βάδην και 20χλμ και μετά παράγγειλε την μπύρα της στο Μόναχο, ενώ στην άκρη του μυαλού της βρίσκονται ήδη οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισίου.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά το τέλος της κούρσας και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 20 χλμ βάδην ζήτησε από τον προπονητή να πιει τη μπύρα που τόσο λαχταρούσε τον τελευταίο καιρό.

Το «χρυσό» κορίτσι στα 35 και στα 20 χλμ. δε σταμάτησε να χαμογελά, παρά μόνο στην απονομή όπου δάκρυα χαράς κυλούσαν στα μάγουλά της. Μόλις χθες η Καρδιτσιώτισσα βαδίστρια έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει και στα 20 χλμ. και μάλιστα ήταν εκείνη που επέμενε περισσότερο και κατάφερε να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες του προπονητή της, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου και δικαιώθηκε.

Η πρωταγωνίστρια του βάδην στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Απίστευτο! Δεν ξέρω τι να πω. Ήξερα πως είμαι καλά. Πίστευα σε γρήγορη κούρσα και ζήτησα να μπω. Μπορούσα να κάνω και το πανελλήνιο ρεκόρ. Μπήκα μπροστά και πήγα να τελειώσω την κούρσα γιατί ήξερα πως μπορούσα. Οι κοπέλες ανέβαζαν ρυθμό και έπεφταν. Εγώ ήμουν σταθερή. Δεν βιάστηκα, είχα υπομονή ήμουν σταθερή και μετά μπορούσα να ανεβάσω γιατί ήμουν ξεκούραστη. Τις περίμενα. Αγαπώ τους αγώνες με βροχή. Ήξερα πως ήταν η μέρα μου. Με ήλιο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Σήμερα ξέκλεψα λίγο από τις οδηγίες του προπονητή. Ήμουν μπροστά και ήθελα τη νίκη. Τη δεύτερη ημέρα ένιωθα καλά και ένιωθα πως μπορούσα να είμαι στη δεκάδα. Ήταν ο στόχος. Όταν είδα πως μπορώ να είμαι στην επτάδα, ένιωθα καλά και ξεκούραστη. Όταν είδα τα κορίτσια να κουράζονται, τα έδωσα όλα. Είχα ανάγκη τους Έλληνες που ήρθαν. Και εγώ και ο προπονητής μου είχαμε αμφιβολίες για το αν θα κατέβω. Ένιωθα καλά σε ένα 60%. Δεν πίστευα πως θα ήμουν στα μετάλλια. Είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Να δω τα συναισθήματά μου και να τα διαχειριστώ. Μετά όλα τα άλλα. Δεν έτρεχα μόνη μου σήμερα, έτρεξα για όλους όσοι ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν».

Αναφορικά με το μέλλον της, η 38χρονη Ντρισμπιώτη σχολίασε:

«Έχουμε στόχους, πρώτα το Παγκόσμιο και μετά οι Ολυμπιακοί. Θα το κυνηγήσουμε είναι στους στόχους μας».

Ενώ σχετικά με τους Έλληνες που τη στηρίζουν, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε:

«Ήταν η δύναμή μου για να τρέξω ακόμα και να κερδίσω. Τους ευχαριστώ».

Νωρίτερα, μιλώντας στην κάμερα των Γερμανών διοργανωτών, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του νταμπλ, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είχε δηλώσει:

«Στα 35 χλμ. ήμουν απ’ την αρχή μπροστά, ενώ σήμερα επέλεξα να παρακολουθώ και μετά να προσπεράσω. Περίμενα πως στην τριάδα θα είχα αντίπαλες την Πολωνή (σ.σ. Καταρζίνα Ζιέμπλο) και την Ισπανίδα (σ.σ. Μαρία Πέρεθ, κάτοχο του Ευρωπαϊκού ρεκόρ, η οποία ακυρώθηκε). Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να πάω καλά σήμερα γιατί δεν είχα προλάβει να ξεκουραστώ από την κούρσα των 35 χλμ., αλλά πήγε πολύ καλά η κούρσα».

«Στα 35χλμ ήταν πιο αργή η κούρσα. Σήμερα ήξερα ότι έχω πολύ δυνατές αντίπαλες και έμεινα πίσω για να παρακολουθώ. Περίμενα να είναι η Πολωνή και η Ισπανίδα μπροστά. Δεν πίστευα ότι μπορώ να πάω τόσο καλά, αλλά ένιωσα πολύ καλά στην κούρσα», είπε στην μεικτή ζώνη.



Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Πάτησε» Αγγλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Πάτησε» Αγγλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή
Τεντέσκο: «Οριστικά χωρίς Κουρτουά στο Euro 2024»
Τεντέσκο: «Οριστικά χωρίς Κουρτουά στο Euro 2024»
Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα του Final Four
Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα του Final Four
Αν ο Θεός κράτησε τιμόνι, ήταν ο Άιρτον Σένα (photos+videos)
Αν ο Θεός κράτησε τιμόνι, ήταν ο Άιρτον Σένα (photos+videos)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved