Volley League – ΠΑΟΚ: Θωρακίζεται στα μετόπισθεν με Βασίλη Μούχλια και Γιώργο Μιχελάκη
acpaok.gr

Volley League – ΠΑΟΚ: Θωρακίζεται στα μετόπισθεν με Βασίλη Μούχλια και Γιώργο Μιχελάκη

Ενίσχυση στα άκρα για τον ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Μούχλια, ενώ συμπλήρωσε το δίδυμο των λίμπερο με την απόκτηση του Γιώργου Μιχελάκη.

Ο Βασίλης Μούχλιας, ξεκίνησε την καριέρα του στον Έβρο Σουφλίου, αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Άρη και Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ κατέκτησε τους πρώτους του τίτλους με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να προσθέσει ποιότητα και βάθος στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Μούχλιας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου, για το γεγονός πως φέτος θα ανήκω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα μεγάλο και ιστορικό Σωματείο με υψηλές βλέψεις κάθε χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μία πετυχημένη σεζόν, με υγεία πάνω απ' όλα, και επίτευξη των στόχων, εντός και εκτός Ελλάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του Βασίλη Μούχλια αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη Μούχλια, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 21/11/1996, ο Βασίλης Μούχλιας αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 194cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τον Έβρο Σουφλίου, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2014.  Στην συνέχεια ακολούθησε μία πενταετία στην Θεσσαλονίκη, αγωνιζόμενος για τον Ηρακλή (2014-15 και 2017-19), τον Άρη (2015-16) και την Ελπίδα Αμπελοκήπων (2016-17), όπου και απέκτησε σημαντικές εμπειρίες από την Volleyleague ανδρών.

Τη σεζόν 2019-20 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε τους πρώτους του τίτλους, και στον οποίον έμεινε και την χρονιά 2020-21.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην ιστορική πρώτη ευρωπαϊκή έξοδο του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδας της χώρας μας. Καλώς ήρθες Βασίλη!»

Ενώ η ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Γιώργο Μιχελάκη αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Μιχελάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 27/05/1997, ο Γιώργος Μιχελάκης αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 185cm. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΣΦΠ Χανίων το 2010, μένοντας στην ομάδα της Κρήτης μέχρι και το 2015.

Στην συνέχεια, ακολούθησε μία τετραετία στην Θεσσαλονίκη, αγωνιζόμενος για τον Αίαντα Ευόσμου (2015-16), την Ελπίδα Αμπελοκήπων (2016-17), τον ΑΜΣ Νέστωρ (2017-18) και τον Πήγασο Πολίχνης (2018-19).

Το 2019 μεταγράφηκε στον Φίλιππο Βέροιας, με τον οποίο έζησε την ιστορική άνοδο του συλλόγου της Ημαθίας στην Volleyleague ανδρών, καθώς και τις πρώτες στιγμές στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Ο Γιώργος Μιχελάκης έχει διακριθεί και στο μπιτς βόλεϊ, όντας δευτεραθλητής Ελλάδος το 2019 και το 2021».

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μιχελάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, καθώς αναμένεται να χτιστεί μία εξαιρετική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας, και να κατακτήσουμε τίτλους. Καλή σεζόν με υγεία!».



Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved