Απόλλων Σμύρνης: «Ποδαρικό» με την ανανέωση του διεθνούς φουνταριστού, Μανώλη Σολανάκη
apollonwaterpolo.gr

Απόλλων Σμύρνης: «Ποδαρικό» με την ανανέωση του διεθνούς φουνταριστού, Μανώλη Σολανάκη

Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι μπήκε ο Απόλλων Σμύρνης καθώς «έκλεισε» τον επί 73 φορές σκόρερ της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη την περσινή σεζόν, Μανώλη Σολανάκη για 3η χρονιά.

Ο 28χρονος διεθνής φουνταριστός, ο οποίος ήταν από τους αθλητές που ήταν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας στην επίθεση, πίσω φυσικά από τον Αλέξανδρο Γούνα που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α1 Ανδρών με 104 τέρματα μόνο στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Ανδρών, είναι ο πρώτος αθλητής που ανακοινώνεται από την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη.

Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους αθλητές που υπάρχουν στο σύλλογο, βολιδοσκοπώντας και τους νέους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας για τη στελέχωση της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα 2022-23.

Ο ίδιος μιλώντας μετά την ανανέωση του συμβολαίου του στην επίσημη σελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, ο Μανώλης Σολανάκης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα είμαι ακόμη ένα χρόνο στην οικογένεια του Απόλλωνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τους προπονητές μου για την άψογη συνεργασία μας αυτά τα δυο χρόνια και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου για τη νέα χρονιά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ με μεθοδική δουλειά, πολλή όρεξη και μεράκι, η ομάδα να χτίσει κάτι ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο τη νέα χρόνια, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη και να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «αμφίβιας ελαφράς ταξιαρχίας»:

«Με άκρως δυναμικό τρόπο και με κάθε επισημότητα ξεκινά ο σχεδιασμός της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» για τη σεζόν 2022-2023!

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τον Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά το κυανόλευκο σκουφάκι για 3η σερί χρονιά!

Ο 28χρονος εν ενεργεία διεθνής φουνταριστός πραγματοποίησε καταπληκτική σεζόν (2021-2022), σημειώνοντας 73 γκολ με τον Απόλλωνα σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα εξακολουθήσει να αποτελεί τον «κέρβερο» της ομάδας του Νίκου Δεληγιάννη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα! Πέραν των γκολ που σημείωσε έδωσε απίστευτες «μάχες» σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κερδίζοντας αναρίθμητες αποβολές (και πέναλτι), ενώ συνεισέφερε με την ίδια προσήλωση και επιτυχία και στο αμυντικό κομμάτι.

Η απόκτησή του πριν από δύο καλοκαίρια αποτέλεσε καίρια κίνηση τόσο για τον Απόλλωνα όσο και για τον ίδιο, με τον Σολανάκη να επιστρέφει στις κλήσεις της εθνικής ομάδας ως παίκτης της «ελαφράς ταξιαρχίας» «εξαργυρώνοντας» (και) κατ’ αυτόν τον τρόπο τις εκπληκτικές του εμφανίσεις.

Από το τέλος της φετινής Α1 μετέχει στο καμπ της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (18/6 – 3/7), έχοντας επιλεγεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ως ένας εκ των δύο αναπληρωματικών της 13μελούς αποστολής.

Σε αυτήν είχε βρεθεί στους πρόσφατους αγώνες του World League, όπου και πραγματοποίησε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Απόλλων Σμύρνης κάνει, λοιπόν, δυναμικό μπάσιμο εν όψει της νέας χρονιάς, κρατώντας στις τάξεις του έναν σπουδαίο και με ηγετικά χαρακτηριστικά φουνταριστό με πολύτιμη προσφορά στους «κυανόλευκους» την τελευταία διετία».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved