Α1 Πόλο Γυναικών: Τριπλή ανανέωση για τον ΝΟ Βουλιαγμένης με Κοτσιώνη, Ριτζ και Πάτρα
Facebook: Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης - Vouliagmeni Nautical Club

Α1 Πόλο Γυναικών: Τριπλή ανανέωση για τον ΝΟ Βουλιαγμένης με Κοτσιώνη, Ριτζ και Πάτρα

Συνεχίζεται δυναμικά η στελέχωση του τμήματος πόλο γυναικών του ΝΟ Βουλιαγμένης, που ανακοίνωσε τρεις ανανεώσεις αθλητριών.

Μετά την παραμονή της βασικής πορτιέρο, Μαρίνας Κοτσιώνη, ο ΝΟΒ γνωστοποίησε τη συμφωνία του, τόσο με την Έιμι Ριτζ, όσο και με τη Μαρία Πάτρα. Η διεθνής Αυστραλή ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στη χώρα μας για λογαριασμό του συλλόγου των νοτίων προαστίων και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα η παραμονή της να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τη νέα ομάδα που φιλοδοξεί να «χτίσει» η Βουλιαγμένη ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 Πόλο Γυναικών.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με την αθλήτρια Έιμι Ριτζ αναφέρει:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια Έιμι Ριτζ.

Η διεθνής παίκτρια από την Αυστραλία, τη σεζόν 2021-2022 έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας  σε Ελλάδα και Ευρώπη, και θα συνεχίσει να φοράει το σκουφάκι του Ν.Ο.Β. την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Έιμι Ριτζ είναι βασικό μέλος της Εθνικής Αυστραλίας, έχοντας συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περυσινό καλοκαίρι, ενώ μπορεί να προσφέρει σε όλες τις θέσεις».

Στις πρώτες δηλώσεις της, ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Όμιλο, η 26χρονη αμυντικός είπε τα εξής στο nov.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που υπέγραψα για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, αλλά επίσης επειδή θα «χτίσουμε» πάνω στην πορεία της περσινής σεζόν. Ανυπομονώ να δουλέψω με την Κική Λιόση, τη νέα μας προπονήτρια και να θέσουμε υψηλότερους στόχους όλοι μαζί».

Η ανακοίνωση για την ανανέωση της Μαρίας Πάτρα αναφέρει:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν ότι η Μαρία Πάτρα παραμένει στην οικογένεια του Ομίλου, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο (2) έτη.

Η Μαρία Πάτρα φοράει το σκουφάκι του Ν.Ο.Β. από το 2016 και αποτελεί βασικότατο μέλος της γυναικείας ομάδας του Ομίλου, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας το 2019 στη Χίο, καθώς και της Εθνικής ομάδας γυναικών, με την οποία έχει κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018. Έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται ως επί το πλείστον ως αμυντικός».

Μετά την ανανέωση του συμβόλαιο της, η Μαρία Πάτρα, δήλωσε στο nov.gr:

«Ευχαριστώ την διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ν.Ο.Β. και να εκπροσωπώ την ιστορία του. Ο Ν.Ο.Β. ήταν, είναι και θα είναι στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος και ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στην ελίτ της Ευρώπης. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την συνεργασία με την νέα προπονήτρια του Ν.Ο.Β., Κική Λιόση».

Η κορυφαία τερματοφύλακας, Μαρίνα Κοτσιώνη δήλωσε για την ανανέωσή της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα φορέσω το σκουφάκι της Βουλιαγμένης. Ευχαριστώ πολύ τον όμιλο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και εύχομαι να καταφέρουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα.»

Ενώ η ανακοίνωση του ΝΟΒ αναφέρει:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Μαρίνα Κοτσιώνη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Μαρίνα Κοτσιώνη έχει γεννηθεί το 1999 και βρίσκεται στην οικογένεια του Ομίλου από 16 ετών, όταν και έκανε τη μεταγραφή της από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και αποτελεί βασικό μέλος της γυναικείας ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια.

Με την Εθνική ομάδα έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στη Νέα Ζηλανδία τον Δεκέμβριο του 2016, στο Πανευρωπαϊκό Νέων γυναικών το 2018 στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, ενώ στο ίδιο μέρος το 2019 με την Εθνική ομάδα Νέων γυναικών πήρε την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παράλληλα, με την Εθνική ομάδα γυναικών έχει συμμετάσχει στο Europa Cup του 2019 στην Ιταλία, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού το 2019».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved