Volley League Γυναικών: Για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός, νίκη για θεμέλια τίτλου θέλει ο Ολυμπιακός

Volley League Γυναικών: Για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός, νίκη για θεμέλια τίτλου θέλει ο Ολυμπιακός

Πράξη δεύτερη σήμερα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για τους τελικούς της Volley League Γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (3/5, 18:45, sdna.gr).

Οι «ερυθρόλευκες», που επικράτησαν με 3-1 σετ των «πρασίνων» στον πρώτο τελικό, στοχεύουν στη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, για να κάνουν το 2-0 στις νίκες και να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλου, ο οποίος κρίνεται στις τρεις νίκες.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα θέλει να φέρει ξανά την σειρά σε ισορροπία κάνοντας το 1-1 στις νίκες.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μπράνκο Γκάιτς, ο οποίος να υπενθυμίσουμε στον πρώτο τελικό είχε εκτός αποστολής την Μαργαρίτα Στεπανένκο, δήλωσε:

«Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο ματς. Θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και πρέπει να κάνουμε το 1-1 στη σειρά. Δουλεύουμε διαρκώς και οι αθλήτριές μου είναι καλά ψυχολογικά. Θα πρέπει να έχουμε μια σταθερότητα στο παιχνίδι μας από την αρχή μέχρι το τέλος».

Από τη πλευρά της η Καναδή κεντρική του Παναθηναϊκού, Τζένιφερ Κρος έκανε κάλεσμα στον κόσμο: «Είμαστε 100% συγκεντρωμένες στο αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να ανταποκριθούμε, θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας για να μας δώσουν ώθηση και ενέργεια και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε. Είναι μεγάλη η σειρά των τελικών και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για το Σύλλογο».

Από την πλευρά του ο Κάρλο Παρίζι επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι μετά το 1-0 δεν έχει κριθεί τίποτα στη μάχη του τίτλου και ζήτησε συγκέντρωση για να ξεπεράσουν οι αθλήτριες του την πίεση της αντίπαλης έδρας.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός: «Με μία νίκη, κάναμε απλώς ένα βήμα, δεν χαλαρώνουμε, τίποτα δεν τελείωσε, η σειρά κρίνεται σε τρία… σετ. Αύριο, παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου, σε έναν τελείως διαφορετικό τελικό σε σχέση με τον πρώτο. Στο πρώτο ματς είχαμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, αλλά αύριο οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια και σωστοί σε κάποια τακτικά σημεία, για να κερδίσουμε».

Η πασαδόρος του Ολυμπιακού Παναγιώτη Ξανθοπούλου έδωσε το σύνθημα για τον δεύτερο τελικό λέγοντας:

«Στον πρώτο τελικό, δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και με την ώθηση του κόσμου μας, κάναμε το πρώτο βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα και μας βοήθησε τόσο πολύ. Από εκεί και πέρα, αύριο είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με διαφορετικές συνθήκες. Εμείς, όπως και σε κάθε παιχνίδι, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αυτό θα κάνουμε και αύριο, στην έδρα του αντιπάλου. Το πρώτο παιχνίδι είναι ένα… μαξιλαράκι για εμάς, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό, ούτε θα χαλαρώσουμε και θα πάμε εκεί, να παίξουμε για το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».

Volley League Γυναικών - Τελικοί

Πρώτος τελικός - Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-1 (20-25, 25-19, 25-23, 25-08)

Δεύτερος τελικός - Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι 18.45: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Τρίτος τελικός - Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

«Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη -: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Τέταρτος τελικός - Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)

Κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι -: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Πέμπτος τελικός - Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)

«Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη -: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved