Volley League Ανδρών: 5η θέση για τον Μίλωνα που νίκησε την Κηφισιά - Ψάρρας: «Έχουμε γερές βάσεις»

Volley League Ανδρών: 5η θέση για τον Μίλωνα που νίκησε την Κηφισιά - Ψάρρας: «Έχουμε γερές βάσεις»

Ο Μίλων νίκησε με 3-0 σετ την ομάδα της Κηφισιάς για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League Ανδρών και εξασφάλισε την 5η θέση στην τελική κατάταξη καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά την 10η αγωνιστική απέκτησε πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε τους 5 βαθμούς, ενώ η Κηφισιά έμεινε στους 2 βαθμούς, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το καλύτερο πλασάρισμα του Μίλωνα στην ιστορία της Volley League, ενώ η Κηφισιά βγαίνει εκτός 5αδας για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14.

O προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Σάκης Ψάρρας σημείωσε:

«Φέτος κάναμε ένα βήμα μπροστά κατακτώντας την 5η θέση. Προσπεράσαμε την Κηφισιά, η οποία για περισσότερα από 10 χρόνια έχει δημιουργήσει μία παράδοση στην κατηγορία, έχοντας καταλάβει υψηλές θέσεις. Αυτή η επιτυχία δείχνει το πόσο σωστά έχει στηθεί ο Μίλωνας και το πόσο γερές βάσεις έχει. Αυτό θα συνεχίσουμε και την επόμενη περίοδο. Εμείς ακολουθήσαμε την τακτική να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος. Αυτό μας έδωσε τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση-γιατί κάναμε καλά παιχνίδια και απέναντι στις ομάδες της πρώτης τετράδας- έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Κηφισιά. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη περίοδο και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ο ακραίος του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Σπύρος Χανδρινός υπογράμμισε:

«Η 5η θέση ήταν ο στόχος μας και ήμαστε χαρούμενοι που τον κατακτήσαμε. Η Κηφισιά, παρά τις απουσίες είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές. Παίξαμε με συγκέντρωση και πήραμε δίκαια τη νίκη. Νιώθω καλά για την πρόοδο μας χρόνο με το χρόνο».

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς, Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

«Ξέραμε ότι και σήμερα θα παίζαμε χωρίς τον βασικό μας διαγώνιο, κάτι που έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Ο Μίλωνας νίκησε δίκαια, Ο καθώς εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις. Για εμάς σιγά-σιγά ολοκληρώνεται μία δύσκολη χρονιά . Συνολικά όλοι μαζί έχουμε δουλέψει όλες και όλες δύο εβδομάδες, λόγω τραυματισμών αλλά και κορονοϊού. Όπως έχω ξαναπεί στη Β΄ φάση ήμασταν κομπάρσοι».

Ο ακραίος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς, Βασίλης Κωστόπουλος υποστήριξε:

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα θα είναι δύσκολο καθώς και οι δύο ομάδες θέλαμε τη νίκη και την 5η θέση. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η διάρκεια και η ψυχραιμία. Απόψε μας έλειψε η ψυχραιμία σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, κάναμε κάποια εύκολα λάθη και αυτά μας στοίχησαν την ήττα. Πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ζηρίνειο με στόχο να κλείσουμε την περίοδο με μία καλή εμφάνιση».

Ο αρχηγός του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος τόνισε:

«Αν και στην ουσία για αυτό το παιχνίδι παλεύαμε στα play off, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Σίγουρα οι απουσίες που είχαμε ήταν σημαντικές και μας στοίχησαν, καθώς δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον πλήρη Μίλωνα. Δεν ήρθε η 5η θέση φέτος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά».

Διαιτητές: Βελώνης, Πρέντζας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Τσίτσικας Ν. Γραμματεία: Μπίτσικα.

*Οι πόντοι του Μίλωνα προήλθαν από 5 άσους, 36 επιθέσεις, 12 μπλοκ και 22 λάθη αντιπάλων και της Κηφισιάς προήλθαν από 5 άσους, 32 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-21, 25-21) σε 76'

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μούχλιας 3 (1/8 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ, 47% υπ. - 29% άριστες), Χανδρινός Σ. 10 (9/18 επ., 1 άσος, 63% υπ. - 42% άριστες), Μπράιαν 11 (5/10 επ., 2 άσοι, 4 μπλοκ), Ούρτσεβιτς 2 (1/1 επ., 1 μπλοκ), Καϊσλασάλο 17 (15/33 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ), Ματσιέ 10 (5/7 επ., 5 μπλοκ) / Χανδρινός Α. (λ, 63% υπ. - 42% άριστες), Βελούδης (λ), Δορδοκίδης, Λάππας, Τσαρκάτογλου.

Α.Ο.Π. ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Γιάννης Ορφανός): Ντε Βάιερ 2 (1 άσος, 1 μπλοκ), Αμπράο 5 (5/12 επ., 67% υπ. - 40% άριστες), Σπηλιώτης 3 (2/3 επ., 1 άσος), Λινάρδος 8 (4/11 επ., 4 μπλοκ), Μιχάλ 11 (9/25 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ), Κωστόπουλος 10 (7/18 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 36% υπ. - 14% άριστες) / Κοντοστάθης (λ, 86% υπ. - 64% άριστες), Σωνάκης (λ), Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος 5 (5/13 επ.).



Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved