Volley League Ανδρών: Στη Νέα Σμύρνη για το «τρίποντο» ο Φοίνικας Σύρου

Volley League Ανδρών: Στη Νέα Σμύρνη για το «τρίποντο» ο Φοίνικας Σύρου

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Μίλωνα και του Φοίνικα ΟΝΕΧ ολοκληρώνεται απόψε στις 8μ.μ. η 8η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών στο γυμναστήριο «Kροίσος Πέρση» στη Νέα Σμύρνη, (Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Κουτσούλας).

Μπορεί η αναμέτρηση να μην συγκεντρώνει τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου όμως ο Μίλωνας τρεις στροφές πριν το τέλος «παλεύει» για να κάνει τη νίκη που θα προκαλέσει αίσθηση στο πρωτάθλημα αν και ο μεγάλος στόχος είναι η αναμέτρηση με την Κηφισιά την επόμενη αγωνιστική που θα είναι σαν... τελικός για την κατάληψη της 5ης θέσης.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης Σάκης Ψάρρας μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ σημείωσε:

«Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα και μία πρόκληση απέναντι σε μία από τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Ισχύει ότι έχουμε πει και στους υπόλοιπους αγώνες. Σε όλα τα ματς τα δίνουμε όλα, έχουμε πάρει σετ απ΄όλες τις ομάδες και θέλουμε το κάτι παραπάνω για να μπορέσουμε να κάνουμε την διαφορά».

Στην αντίπερα «όχθη» Φοίνικας ΟΝΕΧ… καίγεται για τους βαθμούς στην προσπάθεια να κάνει την ολική ανατροπή για τον τίτλο. Η ομάδα της Σύρου είναι στο -5 από τον Παναθηναϊκό και στο -3 από τον Ολυμπιακό και έχει στόχο τρία τρίποντα στα τρία ματς που απομένουν και θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Ο Φοίνικας έχει αγώνες με το Μίλωνα, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι.

Ο κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Νικόλας Παπαγγελόπουλος δήλωσε:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Απομένουν τρεις αγωνιστικές, μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο στο χέρι μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν και όσο περνάει από το χέρι μας να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Στόχος μας είναι καθαρά οι 9 βαθμοί στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.  Αυτό που συμβαίνει για μία φορά ακόμα είναι ότι εμείς προσπαθούμε να εξορκίσουμε τον κακό μας εαυτό, τις κακές εμφανίσεις που έχουμε κάνει και έχουν χαθεί υπερπολύτιμοι βαθμοί, με έναν από αυτούς να είναι αυτός που χάθηκε στον πρώτο γύρο στην έδρα του Μίλωνα, στο γήπεδο που καλούμαστε να παίξουμε την Κυριακή. Ο Μίλωνας δεν έχει να χάσει κάτι, θα κυνηγήσει μία καλή εμφάνιση. Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ανεβασμένος και αυτό φάνηκε και από το σετ που κέρδισε μέσα στου Ρέντη. Ενώ τόσο συλλογικά όσο και ατομικά, φαίνεται δυνατός, πρόκειται για μία καλή ομάδα, με έμπειρους αθλητές και έμπειρο πρωταθλητή. Αν λοιπόν καταφέρουμε και αντιμετωπίσουμε το σερβίς και το μπλοκ άμυνα που θα παίξουν, κρατώντας την υποδοχή μας σε υψηλά στάνταρ και κατ’ επέκταση απελευθερώσουμε το παιχνίδι μας, θα πάρουμε το καθαρό τρίποντο. Χρειάζεται απλά να παρουσιάσουμε σοβαροί, ενωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη. Εξακολουθούμε και έχουμε μικροθέματα τραυματισμών, αλλά η ομάδα φέτος δημιουργήθηκε για αυτό τον λόγο, για να καλύπτονται τυχόν κενά που μπορεί να προκύπτουν, καθώς υπάρχουν αξιόλογοι, δυνατοί και έμπειροι παίκτες σε όλες τις θέσεις. Και αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα».

Σε 7 αγώνες για το πρωτάθλημα και έναν για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Φοίνικας έχει ισάριθμες νίκες με το Μίλωνα.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved