Handball Premier: Στους τελικούς ο Ολυμπιακός.Ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για τρομοκρατία -Το φύλλο αγώνα (vid)

Handball Premier: Στους τελικούς ο Ολυμπιακός.Ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για τρομοκρατία -Το φύλλο αγώνα (vid)

Για 3η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή προκρίθηκε στους τελικούς της Handball Premier όπου θα συναντήσει την ΑΕΚ, επικρατώντας στην 8η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του ΠΑΟΚ με 30-25 στο «Μάνος Λοΐζος», εν μέσω διαμαρτυριών. Δείτε τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα και το επίμαχο βίντεο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε 17-13 στο 31′ με τους Μισαηλίδη και Τριανταφυλλίδη να είναι σε πολύ καλή μέρα, όμως στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρουν τη νίκη με ανατροπή, με την είσοδο των Μπάουερ και Οστρούσκο.

Το 18-20 (39′) έγινε 23-20 (46′) με σερί 5-0, ενώ ο ΠΑΟΚ συνολικά έμεινε για δέκα λεπτά χωρίς γκολ, μέχρι να μειώσει σε 23-21 στο 49′. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα και με επιμέρους σκορ 17-8 (από το 13-17) έφτασαν στη νίκη με 30-25.

Όπως αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» μέσω του επίσημου site τους:

«Με... μπροστάρη τον γνωστό πρόεδρο, Κουντούρη, οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στα κάγκελα, «τινάζοντας» το παιχνίδι στον αέρα. Σε σημείο το οποίο το μομέντουμ έδειχνε ΠΑΟΚ, υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή, αφού οι γνωστοί-άγνωστοι ήταν πραγματικά μία «ανάσα» από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό φυσικά επηρέασε και την διαιτητική δυάδα, η οποία ξεκίνησε να τα βλέπει όλα με «κόκκινα» γυαλιά. Περίεργα δίλεπτα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, και ασυλία στους παίκτες του Ολυμπιακού. Φυσικά, για όσους αναρωτήθηκαν γιατί τόσο αιφνίδια δεν υπήρχε κάλυψη του αγώνα, υποτίθεται λόγω κακού φωτισμού, ενώ στο παρελθόν έχουν μεταδοθεί επανειλημμένως αγώνες στο γήπεδο διεξαγωγής το παιχνιδιού, μάλλον πήραν αμέσως τις απαντήσεις τους.

Κύριε Γκαντή, να χαίρεστε τα πρωτοπαλίκαρα τους διαιτητές σας...»

Αναλυτικά το τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα:

«Στο 38:59 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μετά από προοδευτικότητα των ποινών) ο Βασίλης Σκανδάλης (Β’ προπονητής ΠΑΟΚ), διότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον συνοδό της Α’ ομάδας

Στο 49:21 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μετά από προοδευτικότητα των ποινών) ο Δημήτρης Χασεκίδης (συνοδός ΠΑΟΚ) διότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 35:14 έγινε διακοπή του αγώνα και προφορική σύσταση στην Α’ ομάδα διότι σε ένα σημείο του γηπέδου δεν υπάρχει κιγκλίδωμα και είχαν πάει σε αυτό το σημείο φίλαθλοι της Α’ ομάδας και παρενοχλούσαν τους διαιτητές.

Στο 40:47 έγινε διακοπή του αγώνα διότι είχαν μαζευτεί φίλαθλοι του Ολυμπιακού και παρενοχλούσαν τους δύο συνοδούς της Β’ ομάδας που βρισκόντουσαν στην κερκίδα. Ταυτόχρονα έγινε είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκαν στους παρατηρητές.

Ακολουθεί έκθεση».

Οι τελικοί θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου, αφού ακολουθεί διακοπή λόγω Εθνικής Ανδρών, Πάσχα και το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών. Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα έδρας και ο τίτλος θα κριθεί στις τρείς νίκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΠΑΟΚ 30-25

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-5, 7-7, 9-10, 11-13, 13-16 (ημχ), 16-18, 19-20, 22-20, 24-21, 28-24, 30-25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Κουκουλάς, Κρητικός, Καραμπουρνιώτης 4, Παπαβασίλης 2, Μπούντιτς 4, Κανδύλας, Παπαδόπουλος 5, Δομπρής 5, Αραπακόπουλος 1, Πασσιάς 2, Μοντόρο 3, Σαβούλιτσα 1, Μιχαηλίδης, Οστρούσκο 3, Μπάουερ.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δεληζάνος, Βελισσαρίου, Τσαμουρίδης, Νικολαϊδης 4, Μέντουριτς 3,  Τσαρδάκης, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μανωλούδης, Καβουσανάκης 3, Τριανταφυλλίδης 5, Γιορανίδης, Τζωρτζίνης 3, Μισαηλίδης 7, Μαρίνος.

Διαιτητές: Φωτακίδης- Κινατζίδης, Κόκκινες: 38:59 Σκανδάλης, 42:21 Χασεκίδης, Δίλεπτα: 6-3, Πέναλτι: 2/2-2/3



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved