Αποστολάκη - Αρτακιανού στο Onsports: «Πρόκληση η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου» (photos)

Αποστολάκη - Αρτακιανού στο Onsports: «Πρόκληση η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου» (photos)

Θα… μιλήσει η εμπειρία του ΑΟ Θήρας ή η πρωτάρα του θεσμού, Θέτιδα Βούλας θα κάνει την έκπληξη στον β’ ημιτελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών;

Οι Μαριαλένα Αρτακιανού και Μαρία Αποστολάκη κάνουν τις προβλέψεις τους αποκλειστικά στο Onsports.gr!

Πιστός στο ραντεβού του για 3η συνεχόμενη χρονιά, και 4η στο σύνολο, με την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών είναι και φέτος ο ΑΟ Θήρας, που αναζητά την υπέρβαση με την κατάκτηση του παρθενικού του τίτλου, με πρώτο «εμπόδιο» την Θέτιδα Βούλας, που για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού και θέλει να επιβεβαιώσει το ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων!

Η ομάδα της Σαντορίνης έχει προκριθεί δύο φορές στο παρελθόν στον τελικό του θεσμού (2019 Σέρρες, 2021 Ηλιούπολη), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο, πράγμα που θα «παλέψει» να πετύχει φέτος.

Αρτακιανού: «Ένας από τους στόχους μας ήταν η πρόκριση στο Final 4»

Η διεθνής λίμπερο της ομάδας της Σαντορίνης, Μαριαλένα Αρτακιανού, μαθημένη για τα δύσκολα... λόγω θέσης, κάνει τις δικές τις προβλέψεις στην συντάκτρια του Onsports.gr, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου.

Artakianou

Ο ΑΟ Θήρας πανηγύρισε για 3η συνεχόμενη φορά και 4η συνολικά στην ιστορία του την πρόκριση σε Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Μήπως φέτος ήρθε η ώρα για τίτλο;

«Είμαστε όλοι πολλοί χαρούμενοι για την 4 φορά που η ομάδα προκρίνεται σε Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ανυπομονούμε να πάμε στο Ηράκλειο, όπου εκεί είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση με όμορφα και δυνατά παιχνίδια. Η ομάδα έχει βρεθεί δύο φορές σε τελικό κυπέλλου πράγμα το οποίο θα επιδιώξει και φέτος και από εκεί και πέρα ότι προκύψει»!

Ήταν κάτι που το περιμένατε στην αρχή της χρονιάς και κατά πόσο ήταν εύκολο ή δύσκολο ήταν το να φτάσετε σε μία ακόμη τελική φάση του Κυπέλλου;

«Ένας από τους στόχους της ομάδας ήταν η πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου. Φέτος όλες οι ομάδες είναι πιο δυνατές και αυτό φαίνεται διότι έχουν μείνει εκτός τετράδας  αρκετές καλές ομάδες. Ο δικός μας... δρόμος ήταν δύσκολος για να φτάσουμε στο Final 4 καθώς παίξαμε 2 δυνατά παιχνίδια εκτός έδρας τα οποία κερδίσαμε με 3-2. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Θα καταφέρει ο ΑΟ Θήρας να προκριθεί στον τελικό και που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο ημιτελικός;

«Ο ημιτελικός θα είναι ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι. Και οι δυο οι ομάδες είμαστε καλές και πιστεύω ότι θα προκριθεί αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα μπορέσει να διαχειριστεί τις κρίσιμες φάσεις».

Αποστολάκη: «Να κερδίσουμε μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου»

Η Μαρία Αποστολάκη, που μεγάλωσε μέσα στο κλειστό της Λεωφόρου καθώς ξεκίνησε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχει πανηγυρίσει και τίτλους με τις «μικρές», διεκδικεί φέτος τον πρώτο της τίτλο με την φανέλα της Θέτιδας Βούλας.

Η 25χρονη ακραία της ομάδας των Νοτίων Προαστίων αποκάλυψε στο Onsports.gr πως η ομάδα της έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να βρεθεί στον τελικό του θεσμού.

274062659 1368994646847102 1423278056511349526 n

Το περίμενες ότι η Θέτιδα θα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδας;

«Φέτος η ομάδα από την αρχή της σεζόν έχει δείξει ένα δυναμικό χαρακτήρα τον οποίο έχει καταφέρει να διατηρήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα παρ’ όλες τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, είτε με το επιβαρυμένο πρόγραμμα είτε λόγω της πανδημίας. Όλη αυτή η μαχητικότητα και η θέληση μας δεν με άφησε να πιστέψω ότι η ομάδα δεν μπορεί, αντιθέτως το πίστευα από την αρχή».

Πως αισθάνεστε για αυτήν την πρόκριση;

«Είμαστε πολύ χαρούμενες και περήφανες που έχουμε φθάσει ως εδώ ειδικά σε μια χρόνια που το επίπεδο των ομάδων είναι ανεβασμένο αλλά και που αποτελούμε κομμάτι της ιστορίας για τη Θέτιδα Βούλας η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά στον τελική φάση αυτού του θεσμού».

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να πεις στις συμπαίκτριές σου;

«Στις συμπαίκτριες μου θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, που μου δίνουν δύναμη και χαρά σε κάθε δύσκολη ή εύκολη μέρα, που βρισκόμαστε στο γήπεδο αλλά και να παραμείνουν όλες τους τόσο ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ γιατί και αυτό είναι μέρος της μέχρι τώρα επιτυχίας μας».

Πιστεύεις ότι μπορεί η Θέτιδα να φτάσει στον τελικό;

«Η ομάδα προετοιμάζεται εδώ και καιρό για αυτό που πρόκειται να παρουσιάσει στη τελική φάση του Κυπέλλου και πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει μια θέση στο τελικό της διοργάνωσης».

Κάνε μας την πρόβλεψή σου για το ζευγάρι του τελικού;

«Νομίζω ότι κανένας αθλητής δεν θα μπορούσε να αποβάλλει από τη σκέψη του το να θέλει να βρίσκεται σε έναν μεγάλο τελικό Κυπέλλου και πόσο μάλλον όταν μέσα στις πιθανές αντίπαλες ομάδες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Η πρόκληση είναι μεγάλη για όλες τις ομάδες και όλες τις αθλήτριες. Στο Κύπελλο δεν γίνονται προβλέψεις…»

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών.

 



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved