Α1 Πόλο Ανδρών: Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΟ Χανίων, με 15-8 τον Παναθηναϊκό

Με ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο ο ΝΟ Χανίων επιβλήθηκε με 15-8 του Παναθηναϊκού στην έδρα του, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πλαίσιο της Β' φάσης της Α1 Ανδρών και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του G3.

Δήμητρα Πολυχρονοπούλου
Α1 Πόλο Ανδρών: Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΟ Χανίων, με 15-8 τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός του Μιχάλη Λαζαρίδη ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα με 4-2, ωστόσο στα επόμενα δύο οκτάλεπτα ο ΝΟΧ ήταν καταιγιστικός και έφτασε στην ανατροπή. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 6-1 και η τέταρτη με 7-3, με την ομάδα των Χανίων να φτάνει τελκά στη νίκη με 15-8.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα και για τον Ναυτικό Όμιλο της ομάδας της Κρήτης αναδείχτηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης, που σημείωσε τέσσερα γκολ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 6-1, 7-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 4, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Σπάχιτς 1, Αποστολάκης 2, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων 2, Παπάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Παπαδημητρίου, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης 1, Καρακάσης 1, Σιαμάς 1, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου, Εγνατιάδης, Δευτεραίος

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Χατζηαναστασίου