Παναθηναϊκός ΑΟ: Κοπή της πίτας και βράβευση των Γκελαούζου, Γεωργιάδου και Αγραπιδάκη! (pics+vid)

Παναθηναϊκός ΑΟ: Κοπή της πίτας και βράβευση των Γκελαούζου, Γεωργιάδου και Αγραπιδάκη! (pics+vid)

Τις ετήσιες πίτες του έκοψε ο Παναθηναϊκός ΑΟ το απόγευμα της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου, στη Λεωφόρο. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του «τριφυλλιού», Δέσποινα Γεωργιάδου και Κώστα Γκελαούζο, ενώ ειδικό βραβείο έλαβε ο Ρούλης Αγραπιδάκης.

Η «Μάνα του Λόχου» αποφάσισε την Ημέρα των Ερωτευμένων να καλέσει όλα τα τμήματά του στη Λεωφόρο για να κόψει τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και να ευχηθεί σε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές του.

Η γιορτή χωρίστηκε σε τρία μέρη, ξεκινώντας με την κοπή πίτας των τμημάτων ΑμεΑ στη θύρα 12 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», παρουσία όλων των αθλητών ΑμεΑ του Παναθηναϊκού και της διοίκησης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πίτας για τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα του «τριφυλλιού» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», παρουσία όλων των αθλητών και προπονητών. Οι παραβρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές μαζί με τη διοίκηση και όλοι ευελπιστούν σε μια επιστροφή στην κανονικότητα και στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

Αργότερα, στο χώρο του Baraonda ολοκληρώθηκε η εορταστική ημέρα με την κοπή πίτας του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζομένων, παρουσία αντιπροσωπείας όλων των τμημάτων.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουριά τους δόθηκε ένα συμβολικό ποσό που είχε οριστεί σαν δώρο από τη διοίκηση.

Ο έρωτας με το τριφύλλι είναι παντοτινός…

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γιόρτασε το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου και τίμησε τους κορυφαίους «πράσινους» της χρονιάς που πέρασε τιμώντας τους με τα Παναθηναϊκά βραβεία. Οι Κώστας Γκελαούζος, Δέσποινα Γεωργιάδου και Ρούλης Αγραπιδάκης τιμήθηκαν από τη διοίκηση.

Σε μια άκρως «πράσινη» βραδιά στο Baraonda ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια και χτες βρέθηκαν αντιπροσωπείες από όλα τα τμήματα για να απονείμουν τα εύσημα και τα τρία Παναθηναϊκά βραβεία της χρονιάς που πέρασε.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου κ. Παναγιώτης Μαλακατές τόνισε:

«Τα Παναθηναϊκά βραβεία είναι ένας θεσμός που ήρθε για να μείνει. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αναβίωση του θεσμού του Χρυσού Τριφυλλιού που έδινε τις περασμένες δεκαετίες η διοίκηση του «τριφυλλιού». Για εμάς η ιστορία μας είναι ο οδηγός μας και για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα βραβεία όλων των ετών τιμής ένεκεν σε όλες και όλους από το 1908».

Σε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε ειπώθηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2021 και οι 30 επίσημοι τίτλοι που πήρε ο Σύλλογος.

Καλύτερη αθλήτρια του «τριφυλλιού» η Δέσποινα Γεωργιάδου

Πρώτη χρονικά τιμήθηκε η Δέσποινα Γεωργιάδου ως καλύτερη αθλήτρια του Παναθηναϊκού για το 2021 χάρη στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σπάθη.

Η «πράσινη» πρωταθλήτρια βρίσκεται στη Γαλλία και συνεχίζει την προετοιμασία της και έστειλε μέσω βίντεο το δικό της μήνυμα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για αυτή την πραγματικά μεγάλη τιμή και να δώσω και τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου που καθημερινά μοχθούν».

Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο ο προπονητής της Χρήστος Σαΐνης που ανέφερε:

«Η επιτυχία της Δέσποινας και του Κώστα (Γκελαούζου) ήρθε με διάστημα λίγων ωρών και ζήσαμε και εγώ με την Δέσποινα με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια την επιτυχία του Γκελαούζου. Η Γεωργιάδου θέλω να πω ότι πριν το Παγκόσμιο είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και παράλληλα πέρασε και Covid. Αυτομάτως η επιτυχία αυτή νομίζω ότι γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν υπολογίσουμε αυτά τα δεδομένα. Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο για τη στήριξη που έχουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε να τιμούμε τα χρώματα του Παναθηναϊκού».

Κορυφαίος αθλητής του Παναθηναϊκού ο Κώστας Γκελαούζος

Ο τέσσερις φορές 1ος Έλληνας που τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Κώστας Γκελαούζος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος αθλητής του Παναθηναϊκού.

Ο μαραθωνοδρόμος του «τριφυλλιού» τιμήθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Βρανόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πρώτος πήρε τον λόγο για την συγκεκριμένη βράβευση ο μεγάλος αντίπαλος του Κώστα Γκελαούζου, ο Παναγιώτης Καραΐσκος του Πανελληνίου Γ.Σ. που ήταν επίσημος φιλοξενούμενος.

Εξήρε την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική αξία του Κώστα Γκελαούζου και μίλησε για την σπουδαία επιτυχία του αντιπάλου του με την επιθυμία να συνεχίζουν να καταπίνουν παρέα τα χιλιόμετρα.

Ο Κώστας Γκελαούζος με την σειρά του ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω την συγκεκριμένη διάκριση και αυτό που θέλω να πω είναι ότι για μένα είναι πιο τιμητικό ότι η επιτυχία που είχα στον Μαραθώνιο, ανήκει στον Σύλλογο, παρά το ότι ανήκει σε εμένα».

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Βρανόπουλος επισήμανε:

«Για τον Κώστα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα , μιλάνε οι επιτυχίες του από μόνες τους. Θέλω να πω μόνο ότι ο Γκελαούζος είναι η προσωποποίηση του Παναθηναϊκού μας , το ήθος του και η αγωνιστική του αξία είναι σπουδαία και είναι τιμή να τον έχουμε στον Σύλλογο».

Τέλος, ο «εκλεκτός» για το βραβείο ήθους ήταν ο Ρούλης Αγραπιδάκης ο οποίος είναι η ζωντανή ιστορία του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Αγραπιδάκης δεν ήταν παρόντας λόγω ενός προβλήματος υγείας ωστόσο ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε εκ μέρους του:

«Θέλω να μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Ρούλη στην αποψινή βραδιά ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να είναι μαζί μας. Θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για τον Ρούλη και μάλιστα έχω γράψει και κάποια πράγματα για εκείνον. Θα τα κρατήσω για να τα πω και να είναι και αυτός παρόντας και για αυτό τον λόγο θα βραβευτεί από κοντά σε ένα από τα επόμενα ματς του Συλλόγου».

 


Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved