Volley League: Ντεμπούτο του Φόγκελ στον πάγκο του Πανναξιακού κόντρα στον Άρη

Volley League: Ντεμπούτο του Φόγκελ στον πάγκο του Πανναξιακού κόντρα στον Άρη

Ο Πανναξιακός… στο δρόμο για Θεσσαλονίκη άλλαξε προπονητή με τον Πάτρικ Φόγκελ να διαδέχεται τον Γιώργο Δερμάτη στον πάγκο της ομάδας των Κυκλάδων.

Ο Πολωνός τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο σήμερα στην αναμέτρηση με τον Άρη στο κλειστό της Μίκρας, στις 19:30.

Ο Πολωνός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Πάτρικ Φόγκελ είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος προπονητής του Πανναξιακού, με τον οποίο στο τιμόνι της η ομάδα της Νάξου, θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν της Volleyleague γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φόγκελ είναι ο τρίτος τεχνικός στον φετινό πάγκο της νησιώτικης ομάδας, που ξεκίνησε τη σεζόν με τον νυν προπονητή των Αμαζόνων, Λεωνίδα Γαϊτανάκη και συνέχισε με τον πολύπειρο Γιώργο Δερμάτη, που έπειτα από την πρόσφατη ήττα από το Μαρκόπουλο αποτελεί πλέον παρελθόν.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου της Νάξου:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον Πολωνό προπονητή Patryk Fogel

Ο Πάτρικ Φόγκελ γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1981 στο Οπόλε της Πολωνίας όπου ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην τοπική ομάδα, αλλά γρήγορα στράφηκε στην προπονητική.

Απόφοιτος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Βρότσλαβ, με ειδικότητα στην προπονητική του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ, επέστρεψε στο Οπόλε όπου ξεκίνησε να δουλεύει με τα αναπτυξιακά τμήματα κοριτσιών της τοπικής ομάδας ενώ από το 2007 έως2009 ήταν βοηθός προπονητή στην εθνική κορασίδων.

Τη διετία 2010-2012 δούλεψε στην KC Palas Bydgoszcz, για να επιστρέψει στο Οπόλε όπου ανέλαβε πρώτος προπονητής της Uni Opole, και την οδήγησε στην Α2 (πρωταθλητές το 2017), ενώ παράλληλα ήταν προπονητής και της ομάδας βόλεϊ του πανεπιστημίου της γενέτειρας του (κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο το 2018)

Τη σεζόν 2019-2020 εργάστηκε στη Σουηδία και την Χίλτε Χάλμσταντ, ενώ πέρσι ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Πολωνίας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο νέος προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ, στις πρώτες του δηλώσεις στο paon.gr, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλύτερη συνέχεια:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος του Πανναξιακού ΑΟΝ, και θα βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας αυτής.

Γνωρίζω την ιστορία της και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην Ελληνική λίγκα όλα τα χρόνια που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και είμαι εδώ για να βοηθήσω τις αθλήτριες και τον σύλλογο να κατακτήσουν τους φετινούς στόχους τους.

Εύχομαι να έχουμε υγεία στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά τα κορίτσια θα ανέβουν επίπεδο και θα καταφέρουν να δείξουν την αξία τους.

Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύθηκε, και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω με το καλύτερο αποτέλεσμα».

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου για την πολύτιμη βοήθειά του στις υποχρεώσεις της, και παράλληλα ανακοινώνει την αναβάθμισή του σε τεχνικό διευθυντή:

«O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ αισθάνονται την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Πολυνίκη προπονητή κ. Γιώργο Δερμάτη για την αμέριστη στήριξη του στο σωματείο μας και στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Ο κ. Δερμάτης αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση μας να βοηθήσει την ομάδα όταν του ζητήθηκε και παρά τις πρακτικές δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει προπονώντας όλα τα αγωνιστικά και μη τμήματα του σωματείου, ανταποκρίθηκε με επιτυχία.

Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την ανιδιοτελή προσφορά του στην γυναικεία ομάδα μέχρι σήμερα, αλλά ήρθε η στιγμή να τον αποδεσμεύσουμε ώστε να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπάει όλη του τη ζωή, στην δημιουργία νέων αθλητριών.

Η εμπειρία του και οι γνώσεις του για το άθλημα τις πετοσφαίρισης θα συνεχίσουν να βοηθούν την γυναικεία ομάδα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή – Σύμβουλου ενώ παράλληλα να είναι ο επικεφαλής σε όλα τα τμήματα υποδομών και ακαδημιών.

Ευχόμαστε στον προπονητή μας καλή επιτυχία και γνωρίζουμε ότι πάντα θα είναι δίπλα στην ομάδα μας ως πιστός στρατιώτης…. Κόουτς σε ευχαριστούμε»



Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved