Χαντάβα στο Onsports: «Κανένας τίτλος δεν κερδίζεται από τον α’ γύρο, συνεχίζουμε να... παλεύουμε»!

Χαντάβα στο Onsports: «Κανένας τίτλος δεν κερδίζεται από τον α’ γύρο, συνεχίζουμε να... παλεύουμε»!

Πρωταθλητής Χειμώνα αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στη Volley League Γυναικών με συνολική συγκομιδή 37 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές και απολογισμό 12 νίκες και μόλις μία ήττα -με 3-2 σετ από τον Άρη- έχοντας μάλιστα μόλις έξι χαμένα σετ, ωστόσο η Εύα Χαντάβα και οι «πράσινες» δεν εφησυχάζουν!  

Τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού εκτός από την εξαιρετική τους πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, διεκδικούν σήμερα και αύριο, Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 15:30μ.μ. την πρόκριση στους «8» του CEV Challenge Cup, καθώς στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» υποδέχονται τον Ερμή Οστάνδης,

Η διεθνής ακραία του «τριφυλλιού» πιστεύει πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ δηλώνει πανευτυχής που ανήκει στην ομάδα που έχει επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια ξανά έπειτα από 10 χρόνια.

Η Εύα Χαντάβα μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports έκανε τον μέχρι τώρα απολογισμό, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κανένας τίτλος δε κερδίζεται στον α’ γύρο και παράλληλα δεσμεύτηκε πως η ίδια και οι συμπαίκτριές της θα συνεχίσουν να «παλεύουν» το κάθε ματς μέχρι το τέλος, ενώ κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει στο πλευρό τους για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην κορυφή και να έχει κερδίσει τα δυο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, κάνε μας τον μέχρι τώρα απολογισμό;

«Η αλήθεια είναι ότι με τόσες ισάξιες ομάδες το έργο δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ίσως να φαίνεται! Υπάρχει καθημερινά πάρα πολύ μεγάλη πίεση και πολύ σκληρή δουλειά γι’ αυτά τα αποτελέσματα. Θα έλεγα λοιπόν πως έγινε μια πολύ καλή αρχή για το μέλλον και εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε. Τίποτα δε κερδήθηκε ακόμη, τα κεφάλια μέσα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος»!

Η κατάκτηση του άτυπου τίτλου του Πρωταθλητή Χειμώνα πως σας επηρεάζει στη συνέχεια;

«Σίγουρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος η κατάκτηση της κορυφής στον α’ γύρο και μάλιστα έχοντας μόλις μία ήττα, σου δίνει ένα ψυχολογικό boost! Όμως όπως προανέφερα τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Κανένας τίτλος δεν κερδίζεται από τον πρώτο γύρο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Ο Παναθηναϊκός πάει… φουλ για τίτλο μπορεί να γίνει ανατροπή στον β´ γύρο και ποιες ομάδες θεωρείς ότι θα «παλέψουν» μέχρι τέλους για τον τίτλο;

«Θεωρώ πως μπορεί να γίνουν ανατροπές στον β’ γύρο, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά και περισσότερο, γιατί όλοι ξέρουμε πως ο δεύτερος γύρος δυσκολεύει πιο πολύ από τον πρώτο και ότι στα πλέι οφ κρίνονται όλα! Οι πρώτες 4 ομάδες της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, δηλαδή Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης και Ολυμπιακός πιστεύω πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο!»

Ακολουθούν δυο ματς για την Ευρώπη μπορεί ο Παναθηναϊκός να προκριθεί; Μέχρι που πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε στην Ευρώπη;

«Αρχικά θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην ομάδα που επέστρεψε τον σύλλογο στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στους «8» της διοργάνωσης αν παίξουμε εμείς όπως μπορούμε, πιάνοντας δηλαδή εμείς τα δικά μας υψηλά στάνταρ απόδοσης. Θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα ούτως ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Challenge Cup».

Κλείνοντας θα ήθελες να πεις κάτι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας;

«Αρχικά θέλω να πω πως αυτό που ζούμε με τον κόσμο δίπλα μας στα εντός έδρας ματς, είναι κάτι απερίγραπτο! Έχω περάσει από αρκετές ομάδες αλλά αυτό που ζω στον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστό. Όλες μας ανυπομονούμε να το ζήσουμε ξανά και ξανά σε κάθε ματς μέχρι το τέλος της σεζόν»!

Τι θα ήθελες να ευχηθείς ενόψει των Χριστουγέννων;

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, με υγεία που, στις δύσκολες στιγμές που ζούμε καταλαβαίνουμε ακριβώς την αξία της ευχής αυτής. Και να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις αθλήτριες».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved