Θεσσαλονίκη: Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη βράβευσε ο ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη βράβευσε ο ΟΑΣΘ

«Παιδί του ΟΑΣΘ» είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής και παγκόσμιος πρωταθλητής Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας του, Ευάγγελος Μελισσανίδης, ήταν εργαζόμενος στον Οργανισμό, ενώ και ο ίδιος χρησιμοποιούσε τα λεωφορεία από νεαρή ηλικία, για να μεταβεί στους χώρους των προπονήσεων και των αγώνων του, όπου χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ιωάννης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης του από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

   «Ο πατέρας μου ήταν στην πρώτη γραμμή και πάντοτε μου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα είχε καταφέρει να «πατήσει κορυφές» αν δεν είχε τη στήριξη του πατέρα του στο όνειρό του. «Ό,τι είμαι, είμαι και για τον πατέρα μου», σημείωσε συγκινημένος, ενώ διηγήθηκε ότι ο ΟΑΣΘ αποτελεί μέρος του παζλ των προπονήσεων, των αγώνων και τελικά των διακρίσεων του, διότι πήγαινε στο Παλέ ντε Σπορ, στη Μίκρα, αλλά και σε αγώνες στη Σταυρούπολη με συναθλητές του, χρησιμοποιώντας την αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης.

   Ως ενήλικας, όπως υπογράμμισε ο κορυφαίος αθλητής, που συμμετέχει αφιλοκερδώς σε διαφημιστικό σποτ του ΟΑΣΘ, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα λεωφορεία, καθώς αγαπά το περιβάλλον. «Αυτό που ετοιμάζουμε, το σποτάκι, που θα το δείτε και νομίζω θα σας αρέσει πάρα πολύ, θα ευαισθητοποιήσει όχι μόνον τους ενήλικες, αλλά και τα νέα παιδιά, να αξιοποιούν και να χρησιμοποιούν την αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης» κατέληξε ο Ιωάννης Μελισσανίδης. Η βράβευσή του για την προσφορά του στον αθλητισμό, αλλά και για τη στήριξη που παρέχει στα επικοινωνιακά σχέδια του ΟΑΣΘ, καθώς συμμετέχει σε σποτ για την εισιτηριοδιαφυγή και για τη σωστή χρήση των αστικών συγκοινωνιών, έγινε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, καθηγητή Γιώργο Σκόδρα, παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου και στελεχών του.

   Ο Γιώργος Σκόδρας ευχαρίστησε τον χρυσό Ολυμπιονίκη για τη συμμετοχή του στο σποτ. «Είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στον Οργανισμό τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, παιδί της Θεσσαλονίκης και παιδί του ΟΑΣΘ, καθώς ο πατέρας του υπηρέτησε στον Οργανισμό για χρόνια. Θέλουμε ιδιαίτερα να τον ευχαριστήσουμε για την αφιλοκερδή και τιμητική συμμετοχή του στο διαφημιστικό σποτ το οποίο ετοιμάζει ο Οργανισμός και σύντομα θα δει το φως της δημοσιότητας. Ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουμε συνολικά την κοινωνία, αλλά και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, τόσο για το περιβαλλοντικό όφελος από τη χρήση της αστικής συγκοινωνίας, όσο και για την ανάγκη να στηριχθεί ο Οργανισμός, επικυρώνοντας κάθε φορά το εισιτήριό τους».

   Χαρούμενος, αλλά και συγκινημένος δήλωσε και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος που για μία ακόμα φορά βρέθηκα με τον κ. Μελισσανίδη, ο οποίος είναι τέκνο του ΟΑΣΘ, ο πατέρας του ήταν εργαζόμενος στον ΟΑΣΘ χρόνια τώρα. Είχα την τύχη αλλά και τη χαρά να συνεργαστώ και με τον πατέρα του. Θέλω να τον ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά των εργαζομένων για ό,τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα και όχι μόνο, διότι ακόμη και σήμερα δείχνει ότι είναι ευαισθητοποιημένος και προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο αυτό που υπηρέτησε ο πατέρας του για τόσα πολλά χρόνια. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

   Στη βράβευση παρόντες ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Ιωσήφ Κιοσέογλου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Γιάννης Ρεντζεπέρης, Γιώργος Ηλιάδης και Σοφία Μαυρίδου, τα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού Χρήστος Χατζηγεωργίου, Σίμος Παπαδόπουλος, Γιώργος Ζαρίφης, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας._



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved