AEK - Η Μαλίνα Τέρελ στο Onsports: «Να μην το ζήσει ποτέ κανείς αυτό που μου συνέβη» (photos)

AEK - Η Μαλίνα Τέρελ στο Onsports: «Να μην το ζήσει ποτέ κανείς αυτό που μου συνέβη» (photos)

Η Μαλίνα Τέρελ μιλάει για πρώτη φορά μετά τη περιπέτεια που έζησε, όταν ένας πεζός έπεσε πάνω στο αμάξι της στην Εθνική οδό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο, την οποία και θέλει να ξεπεράσει, ενώ όπως υποστήριξε στο Onsports πιστεύει ότι η ΑΕΚ είναι «μαχήτρια» και μπορεί να φτάσει ψηλά!

Η 29χρονη διαγώνια της Ένωσης δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο που συνέβη μπροστά στα μάτια της λίγους μόνο μήνες από την άφιξή της στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 12/11 το βράδυ μετά το παιχνίδι του Μίλωνα με τον Φίλιππο Βέροια, όταν επέστρεφε από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του φίλου της και κεντρικού του Φιλίππου Βέροιας, Χέπμπουρν Σονάρι και στο ύψος των ΚΤΕΛ, ενώ βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κάποιος πετάχτηκε από το διάζωμα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ψυχολογική κατάσταση της βολεϊμπολίστριας του «Δικεφάλου» δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη, κάτι που παραδέχθηκε η ίδιο στο Onsports, χωρίς ωστόσο να θέλει να αναφερθεί εκτεταμένα στο τροχαίο δυστύχημα.

Για την δύσκολη στιγμή που έζησες πριν από λίγο καιρό στο απίστευτα δυσάρεστο συμβάν που σου συνέβη όταν ένας άνθρωπος έπεσε μπροστά στο αυτοκίνητό σου, ποιες είναι οι σκέψεις που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

«Η αλήθεια είναι πως δε θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό ακόμη. Δε το έχω ξεπεράσει. Θα αρκεστώ να πω πως ήταν μια τραυματική εμπειρία που εύχομαι κανένας να μην τη ζήσει και να την «κουβαλάει» μαζί του».

«Είναι μια μακριά και ανταγωνιστική σεζόν, όπου μόνο ο δυνατός θα επιβιώσει»

Εν συνεχεία η Μαλίνα Τέρελ έκανε τον μέχρι τώρα απολογισμό της παρουσίας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Volley League, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση η ομάδα της μπορεί να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στα playoffs και να πετύχει το… ακατόρθωτο!

Πως αποφάσισες να έρθεις στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ;

«Βασικά βρισκόμουν στην Ελλάδα για διακοπές όταν έμαθα πως η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για εμένα και έτσι ήταν εύκολο να πάω να πιω έναν… καφέ με τους ανθρώπους της διοίκησης. Γνωριστήκαμε και είχα ένα καλό προαίσθημα, ενώ άκουσα πολύ καλά πράγματα.

Το να παίξω στην ΑΕΚ μπορεί να μην ήταν η βασική μου προτεραιότητα αλλά φυσικά υπήρχε στο μυαλό μου. Όταν γύρισα στην Καλιφόρνια όλα λειτούργησαν έτσι ώστε να υπογράψω με την ΑΕΚ. Ήταν κάτι που με έκανε να νιώσω καλά και σίγουρη για την επιλογή μου. Επίσης η Ελλάδα είναι μία από τις αγαπημένες μου χώρες να μείνω οπότε αισθάνθηκα ακόμη καλύτερα».

Πως βλέπεις το ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και την παρουσία της ομάδας σου;

«Ειλικρινά πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και στις δυνατότητές της. Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει πολλά με τραυματισμούς και κρούσματα κορονοϊού, όπως και το δικό μου προσωπικό τραύμα, μέσα στην ομάδα. Όλα αυτά μας επηρέασαν σε κάποιο βαθμό αλλά παραμείναμε δυνατές και συνεχίσαμε να παλεύουμε. Είναι μια μακριά και ανταγωνιστική σεζόν, όπου μόνο ο δυνατός θα επιβιώσει».

Φαίνεται πως έχεις ενσωματωθεί πολύ καλά στην ομάδα με τις επιδόσεις σου να είναι ιδιαίτερα καλές, καθώς είσαι από τις κορυφαίες της ΑΕΚ σε κάθε αγωνιστική, πως νιώθεις με τη χημεία της ομάδας και μέχρι που πιστεύεις πως μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα;

«Απολαμβάνω την χημεία της ομάδας αλλά και τους χαρακτήρες των κοριτσιών. Περνάμε πολύ καλά με τις συμπαίκτριές μου και παράλληλα δουλεύουμε σκληρά. Κάθε λεπτό δεν είναι τέλειο, αλλά απολαμβάνουμε να είμαστε η μία με την άλλη. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε και μια ολόκληρη χρονιά να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Πιστεύω ότι θα το κάνουμε με αφοσίωση, δέσμευση και σκληρή δουλειά, ανεξαρτήτως των συνθηκών. Ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στα playoffs μπορούμε και να πετύχουμε το… ακατόρθωτο για το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved