Η Πέννυ Ρόγκα στο Onsports:«Θα δώσουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό μας στην κορυφή»

Η Πέννυ Ρόγκα στο Onsports:«Θα δώσουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό μας στην κορυφή»

Η Πέννυ Ρόγκα μίλησε στο Onsports.gr μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ επί της ΑΕΚεπί της ΑΕΚ και λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και το μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η έμπειρη λίμπερο του «τριφυλλιού», η οποία ήταν παρούσα και στα δύσκολα χρόνια του συλλόγου και συνέβαλλε τα μέγιστα στην επάνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού αυτή η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους.

Ως εκ τούτου η Πέννυ Ρόγκα μιλώντας στο Onsports έδωσε τη δική της υπόσχεση ότι τα… φίνα κορίτσια θα κάνουν τα πάντα ώστε να ξαναφέρουν το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ελλάδας και όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη!

Κάνε μας τον μέχρι τώρα απολογισμό από την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Μετά το τέλος της περσινής χρονιάς κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι φέτος θα παίζαμε ένα πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό, με τόσο υψηλό επίπεδο και θα είχαμε και την προσέλευση τόσο ποιοτικών παικτριών. Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα και που είμαι φυσικά στον Παναθηναϊκό. Αν και στην αρχή η ομάδα μας δεν… έπεισε με τις εμφανίσεις της φαίνεται πως σιγά σιγά αρχίζουμε και βρίσκουμε τους αυτοματισμούς μας και παίζουμε ολοένα και ποιοτικότερο βόλεϊ».

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0 σετ και ακολουθεί ο Ολυμπιακός, σε ενδεχόμενη νέα επιτυχία σημαίνει πως η ομάδα «βλέπει» τίτλο φέτος;

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και τώρα… έρχεται το ντέρμπι των “αιωνίων”. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και στην κατάκτηση ενός τίτλου. Έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα και πιστεύω πως αν παραμείνουμε σοβαρές και συγκεντρωμένες στον στόχο μας θα τα καταφέρουμε».

Έπειτα από περίπου μια δεκαετία ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα ο μάλιστα το πέτυχε με μια πολύ σημαντική πρόκριση. Μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα στο Challenge Cup;

«Έχουμε θετική πορεία σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και τους 8. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια αλλά η αλήθεια είναι πως ονειρεύομαι να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά».

Πως βλέπεις την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα; Ήταν το… αλατοπίπερο που έλειπε από το πρωτάθλημα;

«Η ατμόσφαιρα που είχαμε στο ματς απέναντι στην Οστράβα ήταν ονειρεμένη. Ένιωσα ξανά σαν τις παλιές όμορφες εποχές, με τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίζει. Μου είχε λείψει όλο αυτό. Το κλειστό του Άγιου Θωμά μετατράπηκε πραγματικά σε μια καυτή έδρα. Χαίρομαι που οι αγώνες μας πλέον έχουν κοινό και τα Σάββατά μας έχουν ένα παραπάνω νόημα...»

Φοβάσαι για ενδεχόμενο νέας διακοπής του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού;

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ζήσουμε ξανά αυτές τις λυπηρές καταστάσεις των τελευταίων δυο χρόνων με το lockdown και την διακοπή του πρωταθλήματος. Όλες οι αθλήτριες έχουν εμβολιαστεί και θεωρώ πως το πρωτάθλημά μας έχει θωρακιστεί σωστά απέναντι στην πανδημία έτσι ώστε να μην ξαναζήσουμε τις ίδιες καταστάσεις της προηγούμενης διετίας».

Τι είναι αυτό που θέλεις να έχει πετύχει η ομάδα στο τέλος της σεζόν και τι θέλεις να υποσχεθείς στον κόσμο του «τριφυλλιού» που βρίσκεται δίπλα σας και σας στηρίζει;

«Για εμένα το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν το νταμπλ... Αλλά όπως προείπα το φετινό πρωτάθλημα έχει πολλούς διεκδικητές και σχεδόν σε κάθε αγωνιστική υπάρχει κι ένα ντέρμπι και τα αποτελέσματα αλλάζουν την βαθμολογική κατάταξη άρδην. Αυτό όμως που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο μας, είναι πως θα δώσουμε τα πάντα εντός γηπέδου για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό μας στην κορυφή!»



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved