Volley League: Στον Άγιο Θωμά το πρώτο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου (video)

Volley League: Στον Άγιο Θωμά το πρώτο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου (video)

Ο Παναθηναϊκός με «όπλο» τον κόσμο του υποδέχεται απόψε στις 8μ.μ. τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για την 4η αγωνιστική της Volley League (Live Streaming ESAP TV).

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στοχεύουν στο 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα ώστε να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενοι φυσικά ενδεχόμενο… γκελάρισμα του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 4η στροφή του πρωταθλήματος της Volley League (Διαιτητές: Βασιλειάδης, Βουδούρης).

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να συνεχίσει το σερί της στο πρωτάθλημα, όπου δεν έχει χάσει ούτε σετ, ενώ προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του League Cup Νίκος Σαμαράς αφού πέτυχε τη δεύτερη νίκη της επί του ΟΦΗ στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Μάλιστα στα ημιτελικά του θεσμού το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου σε διπλά ματς.

Στην αντίπερα όχθη ο Φοίνικας Σύρου ONEX δίνει την πρώτη του μεγάλη «μάχη» για φέτος στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», και θέλει να «ανοίξει» λογαριασμό με τον Παναθηναϊκό, ενόψει και των ημιτελικών του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Ο προπονητής των «Πειρατών», Φούλβιο Μπερτίνι, επέστησε την προσοχή κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Φοίνικα Σύρου:

«Είχαμε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην αρχή της προετοιμασίας, τα φιλικά όμως είναι ιδιαίτερα παιχνίδια γιατί κανείς δεν είναι προετοιμασμένος όπως στα μέσα της σεζόν. Αδιαμφισβήτητα θα παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο, με σημαντικούς παίκτες. Έχουν νικήσει κάθε αγώνα που έχουν παίξει φέτος και λόγω του ότι θα είναι εκτός έδρας, υπάρχει αρκετή πίεση σε μας. Η προετοιμασία μας αφορά κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι, να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, να μείνουμε συγκεντρωμένοι ειδικά σε δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, όπως μας δίδαξαν προηγούμενες αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο Πρωτοψάλτης, όπως ο πασαδόρος (σ.σ. Γιάκομπσεν), οπότε όλοι είναι “επικίνδυνοι”. Ο προπονητής επίσης (σ.σ. Ανδρεόπουλος) είναι ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, οπότε η ιστορία του Παναθηναϊκού δείχνει ότι πρόκειται για μία ομάδα με φιλοδοξίες, με στόχο το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, επομένως θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Δείτε την ενημέρωση των «πρασίνων» για την είσοδο στους αγώνες βόλεϊ στο κλειστό του Αγίου Θωμά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι για τους αυριανούς αγώνες βόλεϊ ανδρών και γυναικών στο κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα σε Φοίνικα Σύρου και ΑΟ Θήρας αντίστοιχα.

Ημέρα…Παναθηναϊκού  Α.Ο. το Σάββατο 20 Νοεμβρίου καθώς αγωνίζονται όλα τα ομαδικά τμήματα του Συλλόγου και οι δύο αγώνες βόλεϊ στο κλειστό του Άγιου Θωμά έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε γενική είσοσο με κοινό εισιτήριο αξίας πέντε ευρώ και για τους δύο αγώνες ανδρών-γυναικών και οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να τα προμηθευτούν από το γήπεδο.

Πρώτο χρονικά είναι το κρίσιμο παιχνίδι του γυναικείου τμήματος βόλεϊ στις 5μ.μ. απέναντι στον ΑΟ Θήρας ενώ στις 8μ.μ. αγωνίζεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού» σε ένα καθοριστικό ματς απέναντι στον Φοίνικα Σύρου.

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών».

Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών:

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Βαρδινογιάννειο 17.00 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Μ. Μερκούρη 17.00 (ERT Flix): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Κατερλή, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Αγ. Θώμα 20.00 (Live Streaming ESAP TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Φούλβιο Μπερτίνι (Προπόνηση)



Αταμάν σε Γιαννακόπουλο: «Ένα ακόμα, ένα ακόμα»!
Αταμάν σε Γιαννακόπουλο: «Ένα ακόμα, ένα ακόμα»!
Live εκπομπή: Το Onsports στο Final 4 Euroleague 2024 - «Πράσινος» θρίαμβος
Live εκπομπή: Το Onsports στο Final 4 Euroleague 2024 - «Πράσινος» θρίαμβος
Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει τον τελικό Champions League ο Τσουαμενί
Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει τον τελικό Champions League ο Τσουαμενί
Final 4 Euroleague 2024, LIVE CHAT: Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός
Final 4 Euroleague 2024, LIVE CHAT: Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved