Βλάχος, Μπίγιατς: «Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και μια μεγάλη παρουσία στο Champions League»

Βλάχος, Μπίγιατς: «Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και μια μεγάλη παρουσία στο Champions League»

Πανευτυχείς αλλά συγκρατημένοι και συγκεντρωμένοι στη συνέχεια του Champions League εμφανίστηκαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος και ο Κροάτης τερματοφύλακας, Μάρκο Μπίγιατς, μετά τη νίκη της ομάδας τους με 12-9 κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ.

Διάχυτη η ικανοποίηση από την εμφάνιση της ομάδας πόλο των «ερυθρολεύκων» χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα προβλήματα μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Νόβι Μπέογκραντ.

O προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο olympiacossfp.gr μετά τον αγώνα:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα, μια έδρα που πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολη για όλους, με μία ομάδα η οποία είναι από τις καλύτερες στο φετινό Champions League. Ο κόσμος του Βελιγραδίου μας υποδέχθηκε στην παρουσίαση με χειροκρότημα και αυτό είναι πολύ τιμητικό, αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και μια μεγάλη παρουσία στο Champions League και με πολύ μεγάλους παίκτες. Όσον αφορά στη νίκη, ήταν μια νίκη πύρρεια, νομίζω ότι ο τίτλος που ταιριάζει είναι 'Πολύ σκληροί για να πεθάνουμε', γιατί πριν ξεκινήσει το ματς είχαμε τρία προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Σήμερα μάθαμε, ότι ο ένας μας ξένος, ο Ράντοβιτς, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για τα επόμενα ματς, ο Κολόμβος ήταν με 39 πυρετό από χθες το πρωί και σήμερα έπαιξε μόλις δύο λεπτά, ο Δερβίσης δεν ήρθε καθόλου. Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πολύ συγκεντρωμένοι, στην άμυνα κυρίως, κάτι που καταφέραμε στα τρία οκτάλεπτα, βρήκαμε και τις λύσεις στην επίθεση. Στο τελευταίο οκτάλεπτο πιστεύω ότι η έδρα μίλησε, οι παίκτες της Νόβι δεν είχαν να χάσουν τίποτα, τους δώσαμε την ευκαιρία να πλησιάσουν στο σκορ, όμως στα κρίσιμα σημεία κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, κυρίως για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μας για τη συνέχεια. Η νίκη αυτή είναι μόνο τρεις βαθμοί, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια, γιατί ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, όπως ήμασταν σήμερα».

Παράλληλα ο Κροάτης τερματοφύλακας, Μάρκο Μπίγιατς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Νόβι Μπέογκραντ, δήλωσε μετά τη σπουδαία νίκη (9-12) του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, η Νόβι Μπέογκραντ είναι φτιαγμένη για να κερδίσει το Champions League. Το να πανηγυρίζουμε εδώ μία νίκη είναι πολύ καλό για την αυτοπεποίθησή μας και μια καλή νίκη για τη συνέχεια της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι. Πραγματικά, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως λόγω των απουσιών μας, αφού ο Κολόμβος είχε πυρετό, ενώ ο Ράντοβιτς και ο Δερβίσης δεν έπαιξαν. Παρόλα αυτά, παίξαμε πολύ καλά και ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΡΙΤΗ 9/11

Μπρέσια (Ιταλία)-Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)             14-12

Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                   9-12

Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία)-Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)  15-13

Ραντνίτσκι (Σερβία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)          11-11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)

Ολυμπιακός           6

Μπρέσια              4

Νόβι Μπέογκραντ      3

Μπαρτσελονέτα        3

Γιάντραν Σπλιτ       3

Φερεντσβάρος         2

Ραντνίτσκι           1

Ντιναμό Τιφλίδας     0



Super League: 90 λεπτά μακριά από τον τίτλο ο ΠΑΟΚ | Video με όσα έγιναν σε Φάληρο και Τούμπα
Super League: 90 λεπτά μακριά από τον τίτλο ο ΠΑΟΚ | Video με όσα έγιναν σε Φάληρο και Τούμπα
Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved