Α1 Πόλο Ανδρών: Νίκες για Υδραϊκό, ΑΕΚ, Περιστέρι και ΝΟ Βουλιαγμένης, που παρέμεινε στην κορυφή!

Α1 Πόλο Ανδρών: Νίκες για Υδραϊκό, ΑΕΚ, Περιστέρι και ΝΟ Βουλιαγμένης, που παρέμεινε στην κορυφή!

Την μοναξιά της… κορυφής απολαμβάνει ο ΝΟ Βουλιαγμένης από το Σάββατο 6/11 το βράδυ, που επικράτησε με 14-7 του Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. «Τρίποντα» και για ΑΕΚ, Περιστέρι και Υδραϊκό στην 5η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε άνετα τον Πανιώνιο με 14-7 στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, μέσα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής στον συγκεκριμένο Όμιλο.

Οι «μπέμπηδες» του Χρβόγε Κόλιανιν, που διατήρησαν το απόλυτο των νικών 5Χ5, ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-14

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 3-3, 2-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Μοσκόφ 1, Δήμου Δ. 3, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 3, Καπότσης, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης Ν., Καστρινάκης Αθ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Τέταρτη νίκη και ψηλά η ΑΕΚ, 12-6 στη Γλυφάδα τον ΑΝΟΓ

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών η ΑΕΚ. Η Ένωση επιβλήθηκε εκτός έδρας με 12-6 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 5η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έχει πλέον τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και με 12 βαθμούς ισοβαθμεί με τον 2ο της βαθμολογίας του συγκεκριμένου Ομίλου Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη -που δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας- ήταν απόλυτη κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΕΚ 6-12

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 2-4, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π. 1, Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος 1.

ΑΕΚ (Πέτρος Δεβερίκος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 2, Κρουγιέστοβατς 3, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης 1, Τσαταλιός, Παπάκος 1, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 2, Μανιουδάκης, Κορύζης, Μαυρωτάς Άρ, Ζώρζος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Νικηφόρο πέρασμα κι από το νησί της μαστίχας ο Υδραϊκός, 9-4 τον ΝΟ Χίου

Ο Υδραϊκός έκανε άνετα το «διπλό» στο νησί της μαστίχας. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη πέρασε νικηφόρα και από το Ιωνικό κολυμβητήριο, όπου επιβλήθηκε επί του τοπικού ΝΟ Χίου με 9-4, για την 5η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών και ισοβάθμησε στη δεύτερη θέση -της βαθμολογίας του συγκεκριμένου Ομίλου- με τον Πανιώνιο (4 νίκες σε 5 αγώνες και 12 βαθμοί). Οι Χιώτες δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό.

Με βασικό όπλο την άμυνα, τον διεθνή τερματοφύλακά του Κώστα Γαλανίδη σε πολύ καλή μέρα και με επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, ο Υδραϊκός επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του, προηγήθηκε και με 8-2 στο τρίτο οκτάλεπτο, ενώ χαλάρωσε στο φινάλε και ήρθε το τελικό 9-4.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 4-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 0-3, 2-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Σπανογιάννης, Γδύσης, Παππάς Κ. 2, Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας 1, Καλαργυρός, Μπενέτος, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ., Αμπάζης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης: Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Αλμύρας 1, Μπλάνης 2, Γιάνκοβιτς 1, Φώσκολος 1, Άντζιτς 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Τζόκας.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Σταμάτης Ταναΐνης

Άνετα ο ΓΣ Περιστερίου, 21-7 τον ΟΥΚ Βόλου

Με το εντυπωσιακό 21-7, ο ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε επί του ΟΥΚ Βόλου για την 5η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο της Χωράφας και έφτασε τους 9 βαθμούς, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι Βολιώτες παραμένουν τελευταίοι, μαζί με τον ΝΟ Χίου, χωρίς βαθμό.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 21-7

Οκτάλεπτα: 4-2, 7-2, 5-1, 5-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαμίγος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 3, Καρούντζος 5, Αγκόρτσας 2, Παπασηφάκης 5, Τοράκης 2, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Α.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης 2, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρας 1, Βασιλούδης, Αράγια 4, Μαρινάγης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ.

Διαιτητές: Κατσώνης, Παντελης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης



Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved