Volley League: Απόβαση στη Βέροια για τον Παναθηναϊκό, 3-0 σετ κόντρα στον Φίλιππο (photos)

Volley League: Απόβαση στη Βέροια για τον Παναθηναϊκό, 3-0 σετ κόντρα στον Φίλιππο (photos)

Το τρίτο «τρίποντο» σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός με «όπλο» τον κόσμο του, στη Βέροια με το 3-0 σετ επί του τοπικού Φιλίππου.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε μόνο στο 3ο σετ από τον Φίλιππο στη Βέροια, αλλά με αποτελεσματικό σερβίς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ και να συνεχίσει χωρίς απώλειες το πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή της Volley League μαζί με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν σαφώς ανώτερη στα δύο πρώτα σετ και επικράτησε άνετα με 25-15, και 25-17 αντίστοιχα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι στο 3ο σετ βελτίωσαν την υποδοχή και προηγήθηκαν και 21-19.

Οι... πράσινοι κατάφεραν να ελέγξουν το σκορ, πέρασαν μπροστά στο 24-23, 25-24, ενώ ο αγώνας κρίθηκε με επίθεση του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου για το 25-26 και το λάθος του Κυρίδη μετά από λάθος υποδοχή σε σερβίς του Βαν ντε Ντρις που η μπάλα βρήκε το φιλέ και άλλαξε πορεία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος υπογράμμισε:

«Ήμασταν φιλοξενούμενοι αλλά η φιλοξενία του Φιλίππου είναι πάντα υπέροχη και αισθανόμαστε ζεστασιά. Σήμερα είχαμε και τη χαρά να έχουμε στο πλευρό μας μία μεγάλη μερίδα των οπαδών μας και νιώσαμε μεγάλη χαρά. Στα δύο πρώτα σετ ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλη ισχύ στο σερβίς και στην επίθεση. Με αυτό τον ρυθμό ο Φίλιππος δε μπόρεσε να μας ακολουθήσει. Στο 3ο σετ είχαμε επιθετική δυστοκία. Κάναμε 4-5 άουτ επιθέσεις. Δώσαμε την ευκαιρία στον Φίλιππο να μας ακολουθήσει στο σκορ αλλά στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε και όλα πήγαν καλά».

Ο Αλέξανδρος Ράπτης με την σειρά του δήλωσε:

«Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και έχει τη σημασία του. Κάποιοι μας χρίζουν φαβορί αλλά πρέπει να μένεις συγκεκριμένος και να αποδεικνύεις ποιος είναι το φαβορί. Πήραμε το τρίποντο σε δύσκολη έδρα και για αυτό είμαστε χαρούμενοι. Δεν είμαστε αλάνθαστοι. Τώρα έχουμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Λιγκ Καπ. Θα προετοιμαστούμε, δουλειά και κάτω το κεφάλι».

Τέλος ο  προπονητής του Φιλίππου, Σωκράτης Τζιουμάκας από την πλευρά του σημείωσε:

«Δε μας επηρέασε η διακοπή αλλά όταν ζεσταίνονται οι αθλητές καλό είναι να ξεκινάμε και να παίζουμε. Όλοι οι αθλητές ευχαριστιούνται να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο και ο κόσμος έδωσε ρυθμό. Ο Κυρίδης είχε να παίξει σχεδόν έξι μήνες βόλεϊ, θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτόν τον τομέα».

Τα σετ: 0-3 (15-25, 17-25, 25-27)

Τα στατιστικά του αγώνα σε λίγο…

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Παναθηναϊκός Α.Ο. (3η αγωνιστική, 31/10, 17:00)

Δείτε εδώ το βίντεο του αγώνα.


Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved