Volley League - ΟΦΗ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη»

Volley League - ΟΦΗ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη»

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 σετ της Κηφισιάς, με «όπλο» τον κόσμο του και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν την 3η αγωνιστική της Volley League, με την διοίκηση της ομάδας να βγάζει σήμερα, Κυριακή 31/10 ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα το «ασπρόμαυρο» ΤΑΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Tο ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει, ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με την Κηφισιά και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε την πρώτη νίκη της ομάδας μας (3-2), στην Volley League.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του βόλει, ο κόσμος του ΟΦΗ μας έδωσε την ώθηση για την μεγάλη νίκη και ελπίζουμε να του δώσαμε και εμείς τη χαρά που περίμενε.

Περιμένουμε ακόμη περισσότερα κόσμο του ΟΦΗ στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας, καθώς η φετινή ομάδα βόλει του ΟΦΗ, έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στην φετινή σεζόν».

Παράλληλα ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας μετά τη νίκη της ομάδας του σημείωσε:

«To περίμενα να είναι ντέρμπι. Προερχόμαστε από τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα, είναι φαβορί για την 5η θέση, ίσως και για 4αδα. Παίξαμε πολύ καλά. Πήραμε τα δύο πρώτα σετ επειδή η Κηφισιά κόλησε σε κάποιες περιστροφές. Ημασταν πίσω και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Χαίρομαι για αυτό που είμαστε καλοί στο μπρέικ πόιντ. Στην αλλαγή είχαμε θέματα, ειδικά μετά το 2ο σετ που η Κηφισιά μας δυσκόλεψε στο φλοτ σερβίς. Ο Βάργκας πήγε πολύ καλά. Μέρα με τη μέρα κερδίζουμε πολλά. Πολύ καλά πήγε και ο Τζουγκαράκης. Με λυπεί το γεγονός πως ο Βαϊόπουλος έπαθε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση. Ήταν σοκ για μας. Στην καριέρα μου κανείς παίκτης μου δεν έχει πάθει διάστρεμμα επειδή δουλεύουμε τα κάθετα άλματα. Ηταν πολύ φορμαρισμένος, μπορεί να ανέβει και στην Εθνική ομάδα. Εύχομαι να γυρίσει και τον περιμένουμε. Για αρχή εκτελούμε αρκετά καλά, μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι και τον Δεκέμβριο θα είμαστε καλοί».

Ενώ ο Παρασκευάς Τσέλιος δήλωσε για τον ΟΦΗ:

«Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι από τους αγώνες που θέλαμε να χτυπήσουμε και να κερδίσουμε. Η Κηφισιά είναι ομάδα στα μέτρα μας. Μας πίεσαν πολύ. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πιέσαμε και στο τελευταίο σετ στο τάι μπρέικ. Πήραμε δύο πολύτιμους πόντους. Ο αγώνας κρίθηκε στο 3ο σετ. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και 3-0 σετ. Μας πίεσε πολύ η Κηφισιά μετά το 3ο σετ αλλά τα δώσαμε όλα και έτσι κρίθηκε δίκαια η νίκη μας».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved