Α1 Πόλο Ανδρών: Δύσκολα ο ΓΣ Περιστερίου με 8-7 τον Υδραϊκό και 9-6 την ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης

Α1 Πόλο Ανδρών: Δύσκολα ο ΓΣ Περιστερίου με 8-7 τον Υδραϊκό και 9-6 την ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης

Μια συναρπαστική αναμέτρηση διεξήχθη στον Άλιμο όπου ο ΓΣ Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες στην Α1 Ανδρών με 8-7 επί του Υδραϊκού. Νίκη και για τον Απόλλωνα Σμύρνης με 9-6 κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς το Σάββατο 23/10 το απόγευμα επιβλήθηκε 8-7 του Υδραϊκού, ο οποίος αναγκάστηκε στην πρώτη του ήττα, αλλά έχει και έναν αγώνα λιγότερο, μέσα στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 4η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη προηγήθηκε με 4-3, στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά στη συνέχεια οι Περιστεριώτες πήραν τον έλεγχο, ισορρόπησαν και με βασικό όπλο την άμυνα και λύσεις επιθετικά σε κρίσιμα σημεία, έφτασαν να προηγούνται με 8-6, για να μειώσουν στο φινάλε οι γηπεδούχοι στο τελικό 8-7. Πρωταγωνιστής για τον ΓΣΠ ο Φάρμερ, που πέτυχε και 3 γκολ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 1-1, 2-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσσινός 1, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 1, Φώσκολος, Άτζιτς 2, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ 3, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος 1, Καρούντζος 1, Αγόρτσας, Παπασηφάκης 1, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος 1, Μαστρογιαννάκος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Παράλληλα το Σάββατο 23/10 το απόγευμα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Α' φάσης της Α1 Ανδρών, ανάμεσα στην τυπικά εδρούχο ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τελικά η φιλοξενούμενη «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε δύσκολα, στο τέλος του αγώνα, με 9-6 και έφτασε τις τρεις νίκες πρωτάθλημα. Για την Ένωση ήταν η πρώτη ήττα στον φετινό «μαραθώνιο», μετά από τρεις συνεχόμενες επιτυχίες.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με συνεχείς ανατροπές. Ο Απόλλων, αν και βρέθηκε να χάνει 4-3 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου, κατάφερε να μπλοκάρει στη συνέχεια με καλή άμυνα τα ατού της ΑΕΚ, βρήκε λύσεις σε παίκτη παραπάνω και περιφέρεια και κατάφερε να περάσει μπροστά και να χτίσει τη διαφορά υπέρ του για το τελικό 9-6. Με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία αποβλήθηκαν ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Μάζης και ο τιμ μάνατζερ Κωνσταντίνος Δάνδολος.

ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 2-2, 2-4.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 1, Κριγιέστορακ 2, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης, Τσαταλιός 1, Παπάκος, Μαυρωτάς Άρ., Ηλιόπουλος, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης); Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας , Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροβ, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 2, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved