Αναγνωρίστηκε από ΓΓΑ το MMA

Αναγνωρίστηκε από ΓΓΑ το MMA

Μία... υπογραφή απέχει η αναγνώριση του ΜΜΑ άρα και της ομοσπονδίας αυτού από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού

Η ΠΟΜΕΙΠΟΤ και οι επικεφαλής της, έχοντας τη στήριξη όλων όσων σχετίζονται με το άθλημα, είχαν μια σειρά από συζητήσεις με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη καταφέρνοντας να τρέξουν τις διαδικασίες και να φτάσουν στην αναγνώριση του αθλήματος από την γγΑ.

Για να συμβεί αυτό, η ΠΟΜΕΙΠΟΤ κατέθεσε τον φάκελο, ο οποίος πλέον αναμένεται να εξεταστεί από τους αρμόδιους φορείς του υφυπουργείου και να υπογραφεί από τον υφυπουργό, καταφέρνοντας κάτι πολύ σημαντικό για το άθλημα.

Σε σχετική ανάρτηση της στα social media η ΠΟΜΕΙΠΟΤ αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη @lefteris_avg για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του στις ΜΜΑ. Η καθοδήγηση του ήταν καταλυτικής σημασίας για να φτάσουμε σήμερα προ των πυλών για την αναγνώριση του αθλήματος που χιλιάδες αθλητές, προπονητές και φίλοι του στην Ελλάδα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

Η Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. @pmmaf.gr είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεικτών πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα και αριθμεί πάνω από 70 σωματεία-μέλη σε ολόκληρη τη χώρα.

Το μέγεθος και η εμπειρία της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. που αποκτήθηκε μέσα από τα 20 και πλέον χρόνια προσφοράς των μελών της στο χώρο των ΜΜΑ, την καθιστά τη μόνη επιλογή για την ανάπτυξη του μοναδικού αυτού αθλήματος στην Ελλάδα.

Ώντας μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ΜΜΑ @immafed το μόνο επίσημο κυβερνών σώμα παγκοσμίως στις ΜΜΑ και συνεργάτης του UFC, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της για σωστή ανάπτυξη του αθλήματος.

Η ομοσπονδία μας έχει μοντέρνα και δημοκρατικά πρότυπα λειτουργίας, προσεγγίζοντας το άθλημα από πολλές γωνιές, αθλητικές αλλά και κοινωνικές.»Παναθηναϊκός: Αγόρασε τον Τετέ, τον δήλωσε και στην ευρωπαϊκή λίστα!
Παναθηναϊκός: Αγόρασε τον Τετέ, τον δήλωσε και στην ευρωπαϊκή λίστα!
Ολυμπιακοί Αγώνες: Απρέπεια των Γάλλων – Αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο της Αργεντινής
Ολυμπιακοί Αγώνες: Απρέπεια των Γάλλων – Αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο της Αργεντινής
Άρης: Ήττα με θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό
Άρης: Ήττα με θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό
ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία για Τισούνταλι, ολοκληρώνεται η μεταγραφή!
ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία για Τισούνταλι, ολοκληρώνεται η μεταγραφή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved