Η εκπροσώπηση του ΣΕΓΑΣ στη διαδικτυακή διαβούλευση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Η εκπροσώπηση του ΣΕΓΑΣ στη διαδικτυακή διαβούλευση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

«Δυναμική» χαρακτηρίζει ο ΣΕΓΑΣ, σε ανακοίνωσή του, την εκπροσώπησή του στην διαδικτυακή διαβούλευση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με εκπροσώπους Ομοσπονδιών και άλλων Αθλητικών Φορέων της χώρας. 

Η ομοσπονδία στίβου εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο Σοφία Σοκαρόφα, τον γενικό γραμματέα Θανάση Χασκή, τον ταμία Γιάννη Λιούμπα, καθώς και πολλά ακόμη μέλη του συμβουλίου, όπως οι αντιπρόεδροι Ιάκωβος Πετσούλας και Παναγιώτης Μελαχρινός, ο Γιώργος Γιατρουδάκης, η Τασούλα Κελεσίδου, ο Γιάννης Μυστακίδης, ο Παναγιώτης Δημάκος, ο Κώστας Γκατσιούδης, ο Νίκος Τσώνης, η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη κ.α.

Στη διάρκεια της διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης ο υφυπουργός Αθλητισμού παρουσίασε το Νομοθετικό έργο μέχρι σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στον Αθλητικό Νόμο, τον οποίο θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή. Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ανέλαβε να παρουσιάσει το πρόγραμμα "Χίλων" με τις βελτιώσεις που έγιναν μετά τις υποδείξεις και τις προτάσεις των Ομοσπονδιών και παράλληλα ανακοίνωσε προσαρμογές, που αφορούν στις ιδιαίτερες συνθήκες του 2020-2021 (όπως για παράδειγμα μείωση βαθμού βαρύτητας διοργάνωσης και διάκρισης, αφού δεν έγιναν αγώνες).

«Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τόνισε ότι το πρόγραμμα "Χίλων" θα στηριχθεί από την Ομοσπονδία, αν τηρηθεί η δέσμευση του γγΑ για διαρκείς βελτιώσεις σε πολλά επίπεδα. Παράλληλα η κ. Σακοράφα αναφέρθηκε στα ειδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει ο ΣΕΓΑΣ (η ομοσπονδία έχει 48 αγωνίσματα), όπως και στην πολιτική παροχών προς τα σωματεία, της μη επιβάρυνσής τους με παράβολο ανανέωσης δελτίου και συμμετοχής σε διοργανώσεις.

Τέλος, με αφορμή την επανειλημμένη δήλωση του κ. Αυγενάκη ότι έχει εγκρίνει την άμεση εκταμίευση της Α΄ δόσης της τακτικής επιχορήγησης του 2021, του ζήτησε να προσδιορίσει το άμεσο. Ο υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι όλες οι διαδικασίες που αφορούν στο Υπουργείο του έχουν διεκπαιρεωθεί και πλέον αναμένεται η έγκριση του Υφυπουργείου Οικονομικών. Η κ. Σακοράφα ολοκλήρωσε την τοποθέτηση της λέγοντας: "Κ. Υπουργέ δεν έχω λόγο να σας αμφισβητήσω, θέλω να πιστεύω πως θα κάνετε το καλύτερο δυνατό ώστε να μην μείνει κι άλλο πίσω η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών για τις αθλητικές υποχρεώσεις της θερινής περιόδου και χωρίς μισθούς οι προπονητές και εργαζόμενοι το Πάσχα"» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.Ετήσιες τακτικές κρισεις των αξιωματικών του στρατού - Αποφάσεις Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου
Ετήσιες τακτικές κρισεις των αξιωματικών του στρατού - Αποφάσεις Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Μυθική Φέμκε Μπολ χρυσό με παγκόσμιο ρεκόρ!
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Μυθική Φέμκε Μπολ χρυσό με παγκόσμιο ρεκόρ!
Νότια Αφρική: Όρκα σκοτώνει έναν μεγάλο λευκό καρχαρία μέσα σε μόλις δύο λεπτά (Bίντεο)
Νότια Αφρική: Όρκα σκοτώνει έναν μεγάλο λευκό καρχαρία μέσα σε μόλις δύο λεπτά (Bίντεο)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξύλο του Σχίζα με τον γυμναστή της Ένωσης
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξύλο του Σχίζα με τον γυμναστή της Ένωσης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved